Suia le ata faʻapitoa i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

Ole tele o ata e faʻalagolago i lona iuga, o lea e faʻaititia e nisi tagata faʻaaogaina i soʻo se metotia talafeagai ina ia faʻaitiitia ai le mamafa mulimuli o le faila. O lenei mea e mafai ona faia e faʻaaogaina ai polokalama faʻapitoa, ae o le lalagaina o latou e le masani ona faigofie, o lea la, o le 'auʻaunaga i luga ole laiga o le a sili atu filifiliga.

Faitau foi:
Faʻafanua toe suia ata
Faʻafefea ona toe suia le ata i le Photoshop

Suia le iugafono o le ata lugalaina

O le aso o le a tatou talanoa e uiga i nofoaga e lua o ana mea faigaluega e aofia ai le mafaia ona suia le iugafono o ata. Lalo oe o le a maua faʻamatalaga auiliili mo le faʻamaeaina o lenei galuega.

Faiga 1: Faamaoni

Ua taʻua e le au atiaʻe le Croper Initaneti punaoa ia Photoshop luga o le initaneti. E moni lava, o lenei '' upega tafaʻilagi ma le Adobe Photoshop e i ai galuega tutusa, ae o le faʻaupuga ma le faʻatonutonu faʻavae e matua ese lava. O le ata faʻaiuga iinei suia i lalo:

Alu i le Croper 'upega tafaʻilagi

  1. Tatala le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi, faʻapipiʻi le laupepa i luga o le lisi "Faʻagaioiga", filifili Faʻatonutonu - Suia le auala.
  2. Ole galuega e amata pe a maeʻa ona laʻuina mai i lalo le faila, mo lenei kiliki i luga ole sootaga "Tuʻu i luga faila".
  3. O lenei kiliki i le faamau "Filifili faila".
  4. I le filifilia o le ata na teuina i luga o le komupiuta, ave i totonu le faatonu, pe a maeʻa le otometi suiga i ai o le a tupu.
  5. O lenei la e te manaʻomia e faʻamaoti le talafeagai taotoga. Ava i luga "Faʻagaioiga" ma faailoga le mea manaʻomia i ai.
  6. Faʻaaogaina le faasee o loʻo i luga o le pito i luga o le laupepa, faʻafetaui le faʻafetaui foliga ata. I se faʻaopopoga, oe mafai ona e ulufaleina fuainumera oe lava i totonu o fanua talafeagai. Ina ua uma na kiliki i luga Apalai.
  7. I le vaega Faila E i ai le avanoa e filifilia ai le itu o le faʻasaoina Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e auina atu ata i Vkontakte, i le talimalo ata po o se komepiuta.

O le vaivaiga o lenei tautua, o ata taʻitasi e tatau ona faʻasolosolo ese, e le talafeagai mo nisi tagata faʻaaoga. I lenei tulaga, matou te fautua atu ia e faʻamasani oe lava i le sui nei o punaoa.

Faiga 2: IloveIMG

O le IloveIMG 'upega tafaʻilagi faʻaavanoaina tele meafaigaluega aoga mo le tele o faʻatonutonuina o ata, ma o le mea lea na faʻasaga i ai le au atiaʻe. Tatou oi lalo i le iugafono i le taimi nei.

Alu i le IloveIMG 'upega tafaʻilagi

  1. Mai le laupepa autu o le tulaga, filifili le mea faigaluega Suia le auala.
  2. Oe la ua tatau ona e filifili le ata. E mafai ona e siiina mai i le upega tafailagi pe filifili se faila o loʻo i luga o lau komepiuta.
  3. I le tulaga o le faʻamoe mai se PC aʻo taofi Ctrl maka uma ata talafeagai, ona kiliki ai lea "Tatala".
  4. Filifili se auala "I pixels" ma i le faʻatulagaga menu e matala, ulu atu le lima ile lautele ma le maualuga o le ata. 'Oosi le pusa siaki. Tausia fuaitau itu ma le "Aua neʻi faʻateleina pe a le itiiti"pe tatau.
  5. Ina ua uma lena, o le faʻamau e faʻamalosia Toe Suia Ata. Kiliki i luga o le ki agavale agavale.
  6. E totoe naʻo le faʻapipiʻiina o ata faʻamalosi i le upega tafailagi i luga, download i se komupiuta pe kopi se tuʻusaʻo tuʻusaʻo ia latou mo nisi galuega.

Lea ua faʻaiʻu le galuega i IloveIMG. E pei ona e vaʻai, o loʻo avanoa mea faigaluega uma mo mea e leai se totogi ma o loʻo puʻeina ata i le tasi faʻamaumauga e aunoa ma ni tapulaa. E oʻo lava i se tagata e leʻi lava le poto masani o le a feagai ma le faʻasaʻoina o ia lava, ina ia mafai ona tatou fautua saogalemu atu lenei faʻamatalaga mo le faʻaaogaina.

Luga, matou iloiloina lua nofoaga e faaitiitia le taliina o ata i luga ole laiga. Matou te faʻamoemoe o le mea na faʻailoaina sa aoga, ma ua le toe i ai ni au fesili i lenei mataupu. Afai oi ai, lagona le fesili atu ia i latou i tala.

Faitau foi:
Faʻafefea ona toe sui le ata
Polokalama Faʻatoʻaga Ata

Pin
Send
Share
Send