Fausia le 3 × 4 ata luga o le initoneti

Pin
Send
Share
Send

3 × 4 faʻatulafonoina ata e masani ona manaʻomia mo pepa. Se tagata e alu i se ogatotonu faʻapitoa na latou puʻeina se ata o ia ma lolomiina se ata, pe na ia tutoʻatasi e fausia ma faʻasaʻo ia faʻaaogaina polokalame. O le faigofie auala e faʻatino ai nei teuteuga o loʻo i luga o le initaneti auaunaga faʻapitoa mo faʻapitoa mo se faiga. O le mea lea o le a talanoaina mulimuli ane.

Fausia se ata 3 × 4 luga o le initaneti

O le faʻatonutonuina o se ata o se fuataga tele e masani ona faʻatonutonuina ma faʻaopopo tulimanu mo laupepa poʻo laupepa. Initaneti punaoa faia se galuega sili o lenei. Sei o tatou vaʻavaʻai totoʻa ile faʻagasologa atoa le faʻaaogaina o nofoaga lauiloa e lua o se faʻataʻitaʻiga.

Faiga 1: LE FAAFETAI

Tatou nonofo ai i le sauniga OFFNOTE. Tele o mea faigaluega maua fua e mafai ona galulue faʻatasi ma ata eseese. E talafeagai i le tulaga o le manaʻoga e tipi 3 × 4. O lenei galuega e faia e faʻapea:

Alu i le OFFNOTE 'upega tafaʻilagi

  1. Tatala OFFNOTE ala soʻo se faigofie browser ma kiliki i luga "Tatala Faʻatonutonu"tu i luga o le itulau autu.
  2. E te alu i le faatonu, e muamua ona e manaʻomia le faʻapipiʻiina o se ata. Ina ia faia lea mea, kiliki i le ki talafeagai.
  3. Filifili se ata na teuina muamua i lau komepiuta ma tatala.
  4. O lenei ua faia galuega ma tapulaʻa autu. Muamua lava, fuafua le faʻatulagaina e ala ile sailia o le talafeagai filifiliga i le pop-up menu.
  5. O nisi taimi o le tele manaʻoga atonu e le atoa le tulaga, o lea e mafai ai ona e faʻatonutonuina oe manava lenei faʻatusa. E lava ona sui le numera i fanua ua saunia.
  6. Faʻaopopo se tulimanu mai leisi itu, pe a tatau ai, ma ia faʻamalosi le faʻasologa "Ata uliuli ma papaʻe"i le kikiina o le mea manaʻomia.
  7. Faʻagasolo le vaega ua filifilia i luga o le tapoleni, fetuunai le tulaga o le ata, mulimuli i le iʻuga i le faʻamalama vaʻaiga.
  8. Alu i le isi laasaga i le tatalaina o le laupepa "Gaosiaina". Lenei oe ofoina atu e toe galue ma le faʻaaliga o tulimanu i le ata.
  9. Ma le isi, o loʻo i ai le avanoa e faʻaopopo ai se tamaʻitaʻi poʻo se teuga fafine e ala i le filifilia o le filifiliga talafeagai mai le lisi o auivi.
  10. Ole tele e faʻaaogaina e faʻaaoga ai ki faʻatonutonu, faʻapea foi ma le masiʻiina o se mea i luga ole potu faigaluega.
  11. Suʻe ile vaega "Lolomi"pe o fea e siaki i ai le pepa o loʻo manaʻo.
  12. Suia le faʻavae o le pepa ma faʻaopopo fanua pe a manaʻomia.
  13. E naʻo le downloadina o se pepa atoa poʻo se isi ata e ala i le kiliki i luga o le ki manaʻomia.
  14. O le ata o le a sefe i luga o le komupiuta i le PNG format ma o loʻo avanoa mo nisi faʻagasologa.

Oe pei ona e vaʻai, e leai se mea faigata i le tapenaina o le ata, e naʻo le faʻaaogaina o le manaʻomia tapulaa faʻaaogaina galuega e fausia i totonu o le tautua.

Metotia 2: IDphoto

Ole atigipusa ma agavaʻa ole IDphoto 'upega tafaʻilagi e le eseʻesea ma mea na talanoaina muamua, peitaʻi, e i ai nisi foliga e mafai ona aoga i nisi tulaga. O le mea lea, matou fautua atu ia e mafaufau i le faʻagasologa o le galulue ma le ata i lalo.

Alu i le IDphoto 'upega tafaʻilagi

  1. Alu i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi, kiliki i luga "Taumafai".
  2. Filifili le atunuʻu o loʻo tuʻuina mai ai se ata mo pepa.
  3. Le faʻaogaina o le laupepa lisi, fuafua ai foliga faʻatusa.
  4. Kiliki i luga "Tuʻu le faila" e faʻapipiʻiina ata i le tulaga.
  5. Suʻe le ata i lau komepiuta ma tatala.
  6. Faasaʻo lona tulaga ina ia fetaui foliga ma isi auiliiliga i laina makaina. Scaling ma isi suiga e tupu e ala i mea faigaluega i le itu tauagavale.
  7. A maeʻa ona fetuunai le faʻaaliga, alu "Le isi".
  8. O le mea faigaluega o le aveeseina atu i tua o le a tatalaina - e sui tulaga le aoga i le paepae. O le taumatau agavaʻa suia le eria o lenei mea faigaluega.
  9. Fetuunai le pupula ma le faʻatusa e pei ona e te manaʻo ma agai i ai.
  10. Ua saunia le ata, e mafai ona laʻuina mai i lau komepiuta e aunoa ma se kiliki i le ki ua saunia mo lenei.
  11. I se faʻaopopoga, o le faʻatulagaga o le ata i luga o le laupepa e avanoa i ni faʻaaliga se lua. Faailoga le igoa talafeagai.

I le maeʻa o le galuega ma le faʻatusa, oe ono manaʻomia le lolomiina i luga o mea faʻapitoa. O le isi a matou tusitusiga, lea e te mauaina i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga lea, o le a fesoasoani e malamalama i lenei faʻagaioiga.

Faitau atili: Lomia 3 × 4 ata i luga o se masini lolomi

Matou te faʻamoemoe o gaioiga sa faʻamatala e matou, ua faʻafaigofieina le filifiliga o se tautua e sili ona aoga ia te oe i le fatuina, faʻaleleia ma le totoina o se ata 3 × 4. I luga o le Initaneti o loʻo i ai pea le tele o totogi ma leai se totogi nofoaga e galue ai pe a ma le tutusa o le faʻavae faʻavae, o lea o le sailia o le sili atu punaoa e le faigata.

Pin
Send
Share
Send