Faʻafefea ona e iloaina le vave faʻafouina fua i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

O mataʻitu taʻitasi e i ai se uiga faʻapitoa faʻapitoa e pei o le faʻafouina o le mata. O se tasi nei o faʻamaoniga taua mo se tagata aoga PC, e manaʻomia e le gata i le Initaneti, ae o le taʻalo, atiaʻe polokalama ma faʻatino isi galuega taua galuega. E mafai ona e iloa le vave faʻafouina mataʻitu fua i ala eseese, ma i lenei tusitusiga o le a tatou talanoa e uiga ia i latou.

Vaʻai mata faʻafouina fua i le Windows 10

O lenei upu e atagia mai ai le aofaʻi o faavaa e suia i le 1 sekone. O lenei numera na fuaina i hertz (Hz). O le mea moni, o le maualuga o lenei faʻailoga, o le malie o le ata e vaʻaia mulimuli ane le tagata faʻaoga. O le laititi o numera o faʻavaʻa o loʻo moʻomia ai se ata tuʻu-vaʻaia, e leʻo malamalama lelei i ai le tagata, e oʻo lava i le faigofie ona fai i luga ole laiga i luga ole Initaneti, e leʻo le taʻutaʻua o taʻaloga feololo ma le tele o galuega e manaʻomia le saʻoloto.

E i ai le tele o filifiliga mo le vaʻaiga o le gertsovka o loʻo vaʻaia i totonu o le faʻagaioiga sisitema: o le mea moni, o le gafatia o Pupuni lava ia ma polokalame e tolu-vaega.

Faiga 1: Tolu-vaega Polokalama

Tele komepiuta e faʻaaogaina komipiuta latou polokalama e faʻatagaina latou e vaʻai i faʻamatalaga e uiga i le mea faigaluega. O lenei metotia o le vaʻaia o faʻailoilo tatou te manaʻomia e faigofie tele, ae mafai ona afaina pe a e manaʻo e suia le mataitu auala pe a uma ona vaʻaia. Ae ui i lea, o le a matou auiliiliina lenei metotia ma ona gafatia faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o AIDA64.

Sii maia le AIDA64

  1. Faatu le polokalame pe a le o ia mea. Mo le faʻaogaina tasi-taimi, o se faʻataʻitaʻiga lomiga e lava. E mafai foʻi ona e faʻaogaina isi sui o lenei ituaiga polokalame ma fausia i luga o fautuaga i lalo, talu ai o le faʻavae e faʻapena.

    Vaʻai foi: Polokalama mo le sailia o mea komipiuta

  2. Tatala AIDA64, faʻalautele le laupepa "Faaali" ma filifili le laupepa "Desktop".
  3. I le laina "Faʻafouina Faʻafia" Le oi ai nei screen dithering o le a faailoaina.
  4. E mafai foi ona maua mai le avanoa avanoa mai le laʻitiiti i le maualuga faʻatauga. Alu i le tab "Mataitu".
  5. O loʻo suʻesuʻe faʻamaumauga ua tusia i le laina "Fua faʻatatau".
  6. Ma o lenei le tab "Faʻafoe ata vitio" Faataga oe e vaʻai po o le a le faʻafouina fua faatatau e fetaui ma se faapitoa desktop iugafono.
  7. O loʻo faʻaalia uma faʻamatalaga o se lisi. Ui i lea, i le kilikiina o soʻo se faʻatagaga, o le ae tatalaina le faʻaali meatotino, i le mea e mafai ona e faia le faʻatulagaina.

E le mafai ona suia ni tau i lenei mea ma polokalame faapena, afai e te manaʻomia e teuteu le faʻaaliga o iai nei, faʻaaoga le metotia lea.

Faiga 2: Pupuni Meafaigaluega

I le faiga o galuega, e le pei o polokalame eseese, e te le gata mafai ona e vaʻai i le taimi nei le aoga o le gertz, ae e fesuiaʻiina foi. I le "top ten" o lenei ua faia e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala "Tapulaa" Windows, taumatau kiliki lenei faamalama i luga o le lisi "Amata".
  2. Alu i le vaega "Ofisa".
  3. Ua i ai i le tab "Faaali", tusi le itu taumatau o le faamalama i lalo i le sootaga "Avanoa faʻaopoopo filifiliga" ma kiliki i luga.
  4. Afai e iai ni siaki o loʻo fesoʻotaʻi, filifili muamua le mea e te manaʻomia, ona vaʻai lea i ana fufui i le laina "Faʻafou Fua (Hz)".
  5. Ina ia suia le taua i soʻo se itu, kiliki i luga ole sootaga. “Faaali atu meatotino faʻaali”.
  6. Alu ile tab "Mataitu", filifili lelei le pusa i autafa o le faʻataʻitaʻiga "Nana faiga e le mafai e le mataitu ona faʻaogaina" ma kiliki i luga o le mataua i lalo menu e maimoaina ai se lisi o soʻo uma e fetaui lelei ma le taimi nei mataitu ma faʻamalama lau.
  7. Filifili soo se manaʻomia manaʻomia, kiliki i luga Ua lelei. Le laupepa gaogao mo ni nai sekone ma toe foʻi atu i le galue tulaga ma se fou taimi. E mafai ona tapunia uma faʻamalama.

O lenei ua e iloa le auala e vaʻavaʻai ai i le pupuni faʻafouina fua ma suia pe a tatau ai. Tuʻu se faʻailoga maualalo e masani ona le fautuaina. I se isi itu, afai a maeʻa ona e faʻatauina se monitor na e le suia ai, e ui lava o tulaga faʻapitoa e i ai se avanoa, faʻaliliu i le tapulaa maualuga mafai - faʻamafanafanaina pe a faʻaaogaina le mataitu mo soʻo se mafuaʻaga o le a faʻateleina.

Pin
Send
Share
Send