Kopi le ata vitio YouTube

Pin
Send
Share
Send

I le mauaina o se vitio e te fiafia ai i le YouTube, e le gata e mafai ona e faʻatatau i ai ma lau agalelei pei, ae ia faʻasoa atu foi ma uo. Peitai, i totonu o faʻatonuga lagolagoina e lenei filifiliga, e mamao ese mai uma "nofoaga" mo le lafoina, ma i lenei tulaga, o le sili ona lelei, ma lautele lautele lautele fofo o le kopiina o le fesoʻotaʻiga i le faʻamaumauga ma lona mulimuli mai i luma, mo se faʻataʻitaʻiga, i se feau masani. E faʻapefea ona mauaina le tuatusi vitio i luga o le lauiloa vitio talimalo i le lalolagi o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

Faʻafefea ona kopi le sootaga i luga ole YouTube

I le aotelega, e tele auala e maua ai se fesoʻotaʻiga i se vitio, ma lua o latou faʻapea foi faʻapea suiga. O gaioiga e tatau ai e foia ai le tatou galuega e faʻalagolago i le masini e maua ai le YouTube. O lea la, o le a tatou vaʻai totoʻa i le auala e faia ai lenei mea i se 'upega tafaʻilagi luga o se komepiuta ma le faʻamatalaga aloaʻia o loʻo avanoa i Android ma iOS. Tatou amata i le muamua.

Filifiliga 1: Suʻega ile PC

Tusa lava poo le a le upega tafailagi e te faʻaogaina e te maua ai le Initaneti lautele ma i le aloaia YouTube 'upega tafaʻilagi patino, e mafai ona maua le fesoʻotaʻiga i le vitio e te fiafia i ai i ni auala eseese e tolu. O le mea taua o le aluese mai i le atoa-screen view aʻo le i faagasolo le laʻasaga faʻamatalaina i lalo.

Metotia 1: Tuatusi pa

  1. Tatala le kilipa, le soʻotaga o loʻo e fuafua e kopi, ma agavale-kiliki (LMB) i luga o le tuatusi pa o lau browser - e tatau ona "faailogaina" i le lanumoana.
  2. O lenei kiliki i luga o le tusitusiga filifilia ma le taumatau mumu faamau (RMB) ma filifili le aitema i le anotusi menu Kopi pe kiliki i luga o le keyboard nai lo "CTRL + F".

    Tusi: O nisi 'upega tafaʻilagi upega tafailagi, mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻaogaina e le matou ma faʻaalia i faʻailoga o le Yandex.Browser, pe a faʻamatalaina mea o loʻo i totonu o le tuatusi faʻaavanoaina maua ai le mafai ona kopiina - o loʻo aliali mai se isi sone i le itu taumatau.

  3. O le fesoʻotaʻiga i le YouTube video o le a kopiina i le laupapa laupapa, mai le mea e te mafai ai mulimuli ane ona aveese, o lona uiga, faapipii, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se feʻau i le Telegram messenger lauiloa. Ina ia faia lea, e mafai ona e toe faʻaaogaina le anotusi menu (RMB - Faapipii) po o ki ("CTRL + V").
  4. Tagaʻi foʻi: Vaʻai i le laupapa laupapa i le Windows 10

    E pei lava o lena, e mafai ona maua le fesoʻotaʻiga i le vitio e te fiafia i ai.

Metotia 2: Talaaga Menu

  1. Tatala uma le tatau vitio (i lenei tulaga, e mafai ona e faʻaogaina le laupepa atoa), kiliki RMB i soo se mea i luga o le tagata taalo.
  2. I le tusiga menu e tatalaina, filifili Kopi le Vitio URL, pe a e manaʻo e maua se fesoʻotaʻiga i le vitio atoa, pe "Kopi le URL o taimi-faʻavae vitio". O le filifiliga lona lua o lona uiga pe a uma ona kiliki i luga o le soʻotaga na e kopiina, o le a amata ona taalo le vitio mai se taimi patino, ae le o le amataga. O lona uiga, afai e te manaʻo e faʻaali atu i se tagata se vaega patino o se faʻamaumauga, muamua alu i le taimi o le faʻatinoina poʻo le mimilo i tua, ona fetaomi lea o le taofi (avanoa), ma e naʻo le valaʻau lena o le tusiga menu e kopi ai le tuatusi.
  3. E pei ona i le metotia muamua, o le soʻotaga o le a kopiina i le laupapa laupapa ma sauni mo le faʻaaogaina, pe sili atu, e faapipii.

Metotia 3: Faasoa Menu

  1. Kiliki LMB i luga o le tusifaitau "Faasoa"o loʻo tu i lalo ifo


    pe faʻaogaina lana faʻamatalaga tuusaʻo i le tagata taʻalo (o se au o loʻo faʻasino i le itu taumatau o loʻo i le pito i luga taumatau).

  2. I le faʻamalama e matala, i lalo o le lisi o faʻamatalaga o loʻo avanoa mo le lafoina, kiliki i le faʻamau Kopitu i le itu taumatau o le puʻupuʻu tuatusi vitio.
  3. O le kopi kopi sootaga o le a alu i le laupapa laupapa.
  4. Tusi: Afai e te taofi le faʻataʻalo ae e te le i kopiina, o lona uiga, kiliki i le malolo i le pito i lalo tauagavale o le lisi "Faasoa" le a mafai ona maua ai se fesoʻotaʻiga i se taimi faʻapitoa o le puʻeina - mo lenei e te manaʻomia le siakiina le pusa i autafa o le aitema "Amata mai №№: №№" ma naʻo mea e lolomi ai Kopi.

    O lea la, afai e masani ona e asia YouTube e ala i le PC browser, e mafai ona maua le fesoʻotaʻiga i le vitio e te fiafia i ai i ni nai kiliki, tusa lava poʻo le fea o le tolu metotia matou fautua atu e faʻaaoga.

Filifiliga 2: Mobile Application

Tele faʻaaogaina tagata e faʻaaogaina e matamata i ata i luga o YouTube e ala i le faʻaogaina aloaia, lea e avanoa uma i luga o masini Android ma i iOS (iPhone, iPad). Pei o le web browser i luga o le komupiuta, e mafai ona e mauaina se fesoʻotaʻiga e ala ile feaveaʻi kalani i ni auala se tolu, ma e ui lava i le mea moni e le o iai se tuatusi pa.

Tusi: I le faʻataʻitaʻiga i lalo atu, o le Android smartphone o le a faʻaaogaina, ae i luga o masini "apple", o le fesoʻotaʻiga i le vitio e maua i le auala tutusa - e leai ni eseʻesega.

Metotia 1: Maimoaina le vitio
Ina ia maua se fesoʻotaʻiga i se vitio mai YouTube e le tatau foʻi ona amata loa ona taʻalo. A e pe a le vaega Totogion "Autu" pe "I faiga masani" Na e tautevateva i luga o se faamaumauga e te fiafia ai, e kopi lona tuatusi e te manaʻomia e fai mea nei:

  1. Maua i luga o togitogi tafatolu tafatafa o le itu taumatau o le ulutala vitio.
  2. I le lisi e matala, alu i le "Faasoa"i le kiliki i luga.
  3. Mai le lisi o avanoa e maua, filifili "Kopi le sootaga"ona auina ai lea i le laupapa laupapa o lau feaveaʻi masini ma sauni mo isi faʻaaogaina.

Metotia 2: Vitio Player
O loʻo i ai se isi filifiliga mo le mauaina o le tuatusi vitio, avanoa uma i le atoa-mata matamata auala, ma aunoa ma "faʻalauteleina".

  1. Ina ua maeʻa amata le vitio, popo muamua ile itu a le tagata taʻalo, ona o lea i le aū e faʻasino i le itu taumatau (i le atoa-screen mode, o loʻo i le va o faamau mo le faʻaopopoina i le playlist ma le vitio faʻamatalaga, i le minimized tasi i le ogatotonu).
  2. O le ae vaʻavaʻai i le matala e tasi matala "Faasoa", pei ona fai i le laasaga mulimuli o le metotia muamua. I totonu, kiliki i le ki "Kopi le sootaga".
  3. Faamalo! Na e aoaoina se isi auala e kopi ai se fesoʻotaʻiga i le YouTube post.

Metotia 3: Faasoa Menu
I se faaiuga, mafaufau i le "masani" auala o le mauaina o le tuatusi.

  1. Amata le faʻaogaina o le vitio, ae le o le faʻalauteleina i luga o le laupepa uma, kiliki i le faʻamau "Faasoa" (i le taumatau o le fiafia).
  2. I le ua masani masani faamalama ma avanoa maua, filifili le aitema tatou te fiafia i ai - "Kopi le sootaga".
  3. Pei o tulaga uma i luga, o le tuatusi vitio o le a tuu i luga o le laupapa laupapa.

  4. Ae paga lea, i le telefoni YouTube, e le pei o le atoa-faʻasologa i le PC, e leai se auala e kopi ai le soʻotaga ma le faʻasino atu i se vaega faʻapitoa taimi.

    Vaʻai foi: E faʻapefea ona lafo YouTube ata i WhatsApp

Faaiuga

O lenei ua e iloa kopi le fesoʻotaʻiga i se vitio i luga o le YouTube. E mafai ona e faia lea i luga o soʻo se masini, ma e mafai ona e filifili mai ni metotia e matua faigofie i le faʻatinoina. O le fea e faʻaaoga e i luga ia te oe e filifili, tatou o le a gata ai iina.

Pin
Send
Share
Send