Faʻafefea ona lafoina vitio i le VK social network mai Android-smartphone ma le iPhone

Pin
Send
Share
Send

E pei ona e iloa, soʻo se tagata auai i le VKontakte o loʻo iai le avanoa e toe faʻatumu ai le lisi o fesoʻotaʻiga lautele ma lana lava ata puʻeina. O le faʻapipiʻiina o se faʻasalalauga faila i le lautele o le punaoa e le faigata, ma o le mea e faʻaalia i lau silafia o loʻo i ai faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina lelei e tagata faʻaaogaina o Android smartphones ma iPhone.

Android

A o lei faia i le talanoaga o auala e download ai vitio i luga o agafesootai mai masini Android, e tatau ona maitauina o le gaioiga e sili faigofie ma vave pe a fai o le polokalama VK aloaʻia ua i totonu o le polokalama. Pau le faʻatonuga o loʻo i lalo ua faʻatagaina oe e faia e aunoa ma le faʻataʻitaʻiga kalani o "Metotia 5".

Metotia 1: VK talosaga mo Android

Ina ia faʻatinoina le metotia muamua o le lafoina o ata mai le manatuaina o se Android masini i luga o agafesootai, o le aoga o le faʻaogaina VK talosaga ma e leai se isi mea. O le mea moni, o le mulimuli i faʻatonuga o loʻo faigofie ma sili ona lautele auala e faʻasoa ai au vitio i lau au VKontakte.

Afai e le oi le telefoni le tagata faʻatau VK mo Android, e mafai ona e faʻapipiʻi mai le Google Play Market poʻo isi metotia.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le talosaga VKontakte i luga o le Android smartphone

  1. Faʻalauiloa VK mo Android, loge i lau teuga pe afai e leʻi faia muamua lenei.
  2. Alu i le vaega "Vitio" mai le tusi talosaga autu (tolu faapaologa i le pito i lalo o le mata) ona tata lea "+" i le pito i luga taumatau.
  3. O le lisi na matala o se faʻaiuga o le parakalafa muamua o le lisi faʻatonuga e mafai ai ona e filifilia le mafuaʻaga o le ala faila o faʻasalalauga, faʻapea foi ma le faia o se faʻatonu fou (album) i lau itulau i luga o le fesoʻotaʻiga lautele mo le downloadina.

    Filifili le mea e fetaui ma ou manaʻoga o iai nei:

    • Faamaumau Vitio - faalauiloa Android module Meapueata, i se mea e mafai ona e amatalia ai le puʻeina o se ata tifaga i le faʻaaogaina o le ki talafeagai. A uma ona taofi le puʻeina, tapuni le siaki.
    • Filifili oi ai nei - tatalaina le faila pule, faʻaali uma faila faila vitio o loʻo maua i totonu o le smartphone. Maua i luga o le ulutala o so o se vitio. Ona e mafai lea ona vaʻai i ai ma selesele (faʻamau Faʻatonutonu) Afai o le faila ua sauni e faʻaopopo i le fesoʻotaʻiga lautele, kiliki "Faʻapipiʻi".
    • "E ala i fesoʻotaʻiga mai isi nofoaga". O tagata auai e mafai ona faʻaopopoina faila i le lisi o agafesootai e le gata mai i mea latou te manatua ai a latou masini, ae faapea foi vitio mai le tele o Initaneti punaoa (mo se faʻataʻitaʻiga, YouTube). Faaofi se sootaga i ia mea i totonu o se faʻamalama faʻapitoa ma popo Ua lelei - le faʻamaumauga o le a vave tuʻuina i totonu FAAOPOOPO.
    • Fatu tusi - Tuʻuina i le tomai e fausia ai se faʻatonu fou e tuʻuina mea i ai iina. O lenei faʻatinoga e fesoasoani e le gata i le faʻatautaia o le downloadina, ae ia faʻatautaia foʻi le maualuga o le avanoa i ai mai isi VKontakte tagata auai.
  4. Afai o le laasaga muamua o lenei faʻatonuga na e maitauina Faamaumau Vitio pe e Filifili oi ai nei ma faʻataunuʻuina gaioiga mulimuli ane, o le a aliali mai le faʻamalama "Le ata fou" le mea e te mafai ai ona iloa le igoa o le vitio faʻapipiʻi i luga o fesoʻotaʻiga lautele, faʻapea foi ma le faʻaopopoina o lona faʻamatalaga. A maeʻa nei sitepu, tata "Ua lelei". Ina ua mavae sina taimi (o le umi faʻalagolago i le tele o le download faila) o le a aliali mai se fou vitio i le laupepa FAʻASALAINA.

Metotia 2: Faletusi

Afai e te mauaina e faigofie ona faʻaogaina le tulaga masani Android vaega, taua o le Android vaega, e matamata ata ma vitio i lau telefoni "Potu", ona o le isi auala e faʻapipiʻi ai mea i le VKontakte faʻatonu mai se telefoni, masalo, o le a foliga mai ia te oe e sili ona talafeagai.

E tatau ona maitauina, fuafua i le Android atigi faapipiiina e le gaosi oloa o le masini ma le OS lomiga, o le talosaga Ofisa ma le igoa faʻailoaina e ono eseese teisi. I se faʻaopopoga, o tagata e ona o telefoni feʻaveaʻi o loʻo tamoe se "mama" Android atonu latou te le iloa uma "Potu" i lau faiga - i le tulaga lea, e tatau ona e faʻaaogaina isi metotia o le lafoina o faila i le VK.

  1. Tatala "Potu" ma saili le vitio e te manaʻo e faʻapipiʻi ai i luga o fesoʻotaʻiga lautele.
  2. Filifili le ata na tipi atu i le VK e ala i le uumi o tulei luga o lana ulutala. I le ala, i lenei auala, e mafai ona faʻaopopo nisi faʻasalalauga faila i le fesoʻotaʻiga lautele i le taimi e tasi - i le tulaga lea, siaki pusa mo mea uma e manaʻomia ona lafoina. Faʻatasi lava ma le filifiliga o se tasi pe sili atu vitio i "Potu" foliga o mea e ono faia e aliali mai i le pito i luga. Paʻi atu "Lafo", ma i le lisi o le avanoa maua auaunaga mauaina e aliali mai, saili le aikona "VK" ma faapau i luga.
  3. O le iʻuga, ua aliaʻe se talosaga Fetufaai Vitio. E tumau pea e filifili le mea tonu o le ala faʻasalalau faila faila.

    • Auina atu i le Pa - o le ala faila faʻasalalau e faʻapipiʻi i le faʻamaumauga, lea e tuʻuina i le puipui o lau itulau VK.
    • "Faaopopo i aʻu vitio" - o le vitio toe faʻatumu le lisi FAʻASALAINA i le vaega "Vitio" lau itulau ile tautua.
    • "Lafo mai le feau" - le lisi o uo ua valaʻauina i latou e mafai ona faʻamau i ai le faila, ma ina ua uma ona filifilia le tagata e mauaina, o mea o loʻo faʻapipiʻi i le feʻau.
  4. E leai se afaina o le filifiliga mai le mea o loʻo lisiina i le parakalafa muamua, e tatau ona e faʻatali sina taimi aʻo leʻi mauaina le faʻamaumauga mai le telefoni i luga o le fesoʻotaʻiga lautele.

Metotia 3: Google Ata

O le Google Photos auaunaga, na faia mo le teuina, faʻatulaga, teuteu ma fefaʻasoaʻi ata, faʻapea foi ma vitio, o lo o nofoia nei se tasi o tulaga taʻutaʻua i le lisi o mea faigaluega ma nei galuega, avanoa mo tagata faʻaaoga o le tele o faʻagaioiga sisitema. O le Google Photo app mo Android o se sili sili lelei lea i luga "Potu" ma "iloa faʻafefea" ona faʻapipiʻi faila faʻasalalauga i VKontakte. A le faʻaogaina le mea faigaluega i luga o le telefonipoto, e mafai ona faʻapipiʻi mai le Play Market.


Sii mai Google Ata mai le Play Maketi

  1. Tatala avanoa "Ata" ma maua mai le video e te manaʻo e faʻapipiʻi atu i VK.

    Ina ia vave faʻaali i luga o le lau vitio uma o loʻo i totonu o le masini manatua, paʻi atu "Ata faʻalelotu" pito i lalo o le lau ona filifili lea "Vitio".

  2. Tumau le faʻamau i luga o le ata vitio e faʻailo ai. E le gata i lea, e tele isi faila e mafai ona maitauina pe a fai o loʻo fuafua e faʻaopopo e sili atu ma le tasi faʻamaumauga i agafesootai. Tago aikona "Faasoa" i le pito i luga o le lau. I le eria o loʻo aliali mai i le pito i lalo ma le filifiliga o le tagata e mauaina fesoasoani, saili le aikona "VK" ma faapau i luga.

  3. I le isi laupepa, filifili "Tulaga Muamua". Le isi, kiliki i luga o le mea-igoa o le vaega manaʻomia i le fesoʻotaʻiga lautele pe a mafai ona tuʻuina i lalo le downloadable.

  4. Faʻatali mo le faʻaliliuina o le faila (e) e faʻatumu - e le o toe umi le taimi e aliali mai ai le vitio i lau itulau i VK.

Faiga 4: Failautusi Pule

I le faaopoopo atu i luga o talosaga i luga, faila faila mo Android mafai ai foi ona e lafoina anotusi i le VKontakte agafesootai fesootaiga mai lau telefoni. Faʻagaioiga e mafai ona faʻaaogaina uma tulaga masani "Suʻesuʻe"muamua faʻapipiʻiina i le mobile OS, faʻapea foi ma fofo mai faʻalapotopotoga tolu-vaega, pe a fai o loʻo i ai se aloaʻia VK kalani i le polokalama. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, ua faʻaalia le galulue ma le sili faila faila ES ES Explorer.

Sii mai le ES Explorer

  1. Faaoso ES Explorer ma alu i le faʻatonu o loʻo i totonu o le teuina i totonu poʻo luga o le mea e mafai ona aveeseina o le masini, lea e teu ai le faila faila vitio, lea e tatau ona faʻapipiʻi i luga o agafesootai. Ina ia faʻafaigofieina lau sailiga, na ona e oomi le faʻailoga foliga "Vitio" luga o le laupepa autu o le pule - faila uma o le tutusa ituaiga o loʻo iai i le telefoni o le a otometi lava maua ma faʻaalia.
  2. Faatasi ai ma se uumi umi, filifili se tasi pe sili atu vitio na lafoina i VK. I le taimi e tasi ma le filifiliga i le pito i lalo o le lau, o le a faʻaalia se lisi gaioiga. Paʻi atu "Tele" ma i le lisi e aliali mai, filifili "Lafo".
  3. I le nofoaga matala "Lafo ma" saili le aikona VKontakte ma faapau i luga. E tumau pea e filifili le mea tonu o le a tuʻu ai le ata vitio - i luga o le puipui, i le vaega O Loʻu Vitio pe faapipii i le feau i se isi tagata auai (uo) i le VK.

  4. Ina ua uma ona paʻi mai i le mea o loʻo manaʻomia i le VK vaega o le lisi i le taimi muamua o le faʻatonuga, o le faʻamaumauga o le a aveina i lalo ma pe a maeʻa sina taimi o le a avea ma avanoa i luga o fesoʻotaʻiga lautele.

Faiga 5: Suʻesuʻe

Uma auala o loʻo i luga mo le puʻeina o vitio mai se Android telefoni i VKontakte faʻapea o le tagata faʻaaogaina masini a i ai se aloaʻia faʻaoga fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. E le gata i lea, pe a fai o le faʻapipiʻiina ma le faʻaaogaina o le VK tagata mo Android mo soʻo se mafuaʻaga e le mafai pe le manaʻomia, ina ia faʻapipiʻi ai le faila faʻasalalauga i le faʻatonu o le punaoa fesiligia, oe mafai faʻaaoga toetoe soʻo se browser. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo ua faʻaogaina se tasi o web browser sili ona lauiloa - Google Chrome.

Sii mai le Google Chrome mo le Android ile Play Maketi

  1. Tatala se browser ma alu i levk.com. Saini i luga o faʻasalalauga.
  2. Tatala le lisi autu o le tautua e ala i le paʻi atu i le faʻamalama e tolu i le pito i luga o le itulau i le itu tauagavale. Le isi, e tatau ona sui mai le feaveaʻiga laiga o le upega tafaʻilagi VKontakte, o loʻo faʻaalia e le upega tafailagi mo le feaveaʻi OS i le masani, i le "desktop" lomiga o le punaoa. Ina ia faia lea mea, tusi i luga o le lisi autu mea o le VK ma tata le soʻotaga o loʻo i le penultimate place "Faʻamatalaga atoa".
  3. Mo le faʻafaigofie, faʻaogaina ni taga e faʻalauteleina i luga o le upega tafailagi ma alu i le vaega "Vitio" mai le lisi i le itu tauagavale. E i ai le ki i luga o le itulau saʻo itulau e tatalaina i lalo o lau avatar Faaopopo Vitio - kiliki.
  4. I le faʻamalama e aliali mai "Le ata fou" fetagisi "Filifili faila" - o le a faʻaalia le nofoaga lea e te manaʻomia e faʻamautu ai le mafuaʻaga o le downloadable - Meapueata, Mea pueata (e amata pueina ona togi ai lea o le ata); "Pepa aloaia" e faailoa le ala i le faila na teu i le telefoni. Le manatu mulimuli e tatau ona faʻaaoga i le tele o mea.
  5. Valaau i luga le lisi o le oso vaega (tolu tui i le pito i luga tauagavale), popo "Vitio", ona filifili ai lea o le vitio faʻapipiʻi i luga o fesoʻotaʻiga lautele ma le taimi umi i luga o le uluaʻi ata. Popo "Tatala".
  6. Faatali mo le faila e kopiina i le VKontakte server, ona faʻatumu lea o lau fanua "Igoa" ma le "Faʻamatalaga". Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e filifilia le album i le mea o le a puʻea ai le vitio o le a tuʻuina i ai, faʻapena foʻi ma tuʻuina le faʻamaumauga ma le faʻapipiʻi ata i luga o lau puipui e ala i le siakiina o loʻo faʻapipiʻi pusa siaki i le itulau. A maeʻa ona faʻauiga tulaga, tata Faia - O lenei faʻamaeaina le downloadina o mea i le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte mai le telefoni e ala ile browser mo Android.

IOS

O sui auai o le VK, o loʻo faʻaaogaina Apple smartphones e ulufale ai i fesoʻotaʻiga lautele, faʻapea foʻi ma isi tagata o isi masini ma mea e fai ai polokalame, e mafai ona faʻaaogaina e le gata o se mea faigaluega e faʻaulu ai faʻasalalauga faila i le lautele o le punaoa ma faʻaaoga ni metotia e faʻatino ai le taotoga. O le tele o metotia (Nu. 1-4 i lalo i le tusitusiga) manatu o le VKontakte kalani mo le iPhone ua faʻapipiʻi i le telefoni, ae le o se manaʻoga taua lea - e fofo ai le faʻafitauli, e mafai ona e faia ma iOS apalai tuʻufaʻatasia (faʻatonuga Nu 5).

Metotia 1: VK talosaga mo iOS

Masalo o le faigofie ma sili ona faigofie auala mo le lafoina vitio i VK o le faʻaaogaina o le aoga o le faʻasalalauga fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga mo iPhone - soʻo se mea mai "Ala o faasalalauga faletusi" iOS mafai ona kopiina i le tutusa vaega o le punaoa fesili, faia talosaga faia mea uma e faafaigofie ai le taualumaga.

Vaʻai foi: E faʻafefea ona momoli le ata mai le komupiuta i se masini Apple e faʻaaoga iTunes

Afai e te leʻi faʻatulagaina le talosaga VKontakte aloaʻia ma e te le iloa fai, siaki i le fautuaga mai le mea i la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai le faʻamatalaga o ni auala e faʻapipiʻi ai le tagata o tausia le fesoʻotaʻiga lautele i le iPhone.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le ofisa aloaia VK i luga o le iOS masini

  1. Tatala VK mo iPhone. Afai e te leʻi logoina le tautua i le tekinolosi, alu i totonu.
  2. Alu i le vaega "Vitio" mai le lisi valaʻau i le popo i laina e tolu i le pito i lalo o le lau i le taumatau. Kiliki "+ Faʻaopopo le vitio".
  3. O le mata e foliga mai o le faʻaiuga o le sitepu muamua faʻaalia le anotusi o lau "Ala o faasalalauga faletusi". Saili le faila e te manaʻo e faʻapipiʻi i le fesoʻotaʻiga lautele, tata lona tulaga, ona popo atu lea Faia lalo ifo lalo.
  4. Ulufale le igoa o le vitio ma lona faʻamatalaga, faʻapea foi ma iloa ai le tulaga o le ulufale atu i faʻamaumauga lafoina i luga o fesoʻotaʻiga lautele e isi tagata faʻaaoga. A maeʻa ona faamaʻoti mai le tapulaʻa, tata Faia i le pito i luga o le lau.
  5. Faatali mo le kilipa e kopiina i le VK repository ma ona foliga mai i le vaega tutusa i lau itulau i luga o le fesoʻotaʻiga lautele.

Metotia 2: Ata Talosaga

O le mea faigaluega muamua a Apple mo tagata faaaoga e avanoa i multimedia mataupu o latou iPhone manatua o le talosaga "Ata". I le faaopoopo atu i le tele o isi foliga, o le polokalama e mafai ai ona e faʻasoa se vitio ma se tasi o au uo i le fesoʻotaʻiga lautele pe a fesiligia pe tuʻu se vitio i luga o lau puipui VKontakte.

  1. Tago aikona "Ata" i luga o le iPhone desktop e amata ai le talosaga. Ma le isi, e tatau ona e mauaina le vitio lea ua e fuafua e lafo i luga o le VK. O le auala pito sili ona faigofie o le suʻesuʻe i le alu i le "Ata faʻalelotu" mai le lisi i le pito i lalo o le lau.

    Tusi i lalo le lisi o Albums i luga ma i le vaega "Ituaiga faʻasalalauga" kiliki "Vitio" - O lenei o le a faʻaititia le lautele o faʻaalia multimedia faila ma faʻatagaina oe e vave maua le vitio manaʻomia.

  2. Maua i luga o le muaʻi vaʻai o faila faʻasalalauga faʻataʻatia i VK, lea e ave ai oe i le mata e mafai ona e vaʻai i ai (kiliki "MAUA") ma seleselega (palakalafa "Faʻatonutonu" luga). A maeʻa ona mautinoa e sauni uma le puʻeina e lafo i le fesoʻotaʻiga lautele, kiliki i le aikona "Faasoa" lalo o le mata i le itu tauagavale.

  3. I le eria o loʻo aliali mai i le pito i lalo o le lau, tusi i le itu tauagavale le lisi o le tautua tagata maua mai le vitio ma popo "Tele". Sosoo ai, faʻagaioia le ki faʻasaga i le VK icon ma faʻamautu le faʻaopopo o se mea i le lisi e ala i le popo i Faia.

  4. Tago i le social network icon o loʻo faʻaalia nei i le lisi o loʻo i luga. "Faasoa".

    Ona e lua filifiliga:

    • Kiliki i le igoa o lē e mauaina pe ae fuafua e faʻapipiʻi le vitio i se feʻau na lafo e ala i VK. Sosoo ai, faʻaopopo se faʻamatalaga i le feau ma tap "Lafo"
    • Filifili "Tusi i le itulau" Faʻapipiʻi se vitio e pei o mea puʻeina i luga o lau puipui.
  5. O lo o totoe pea e faʻatali mo le maeʻa o le lafoina o le faila i le VC, pe a maeʻa le galuega o loʻo fesiligia e mafai ona mafaufau ua maeʻa.

Metotia 3: mea pueata Talosaga

O i latou tagata iOS e le manaʻo e leiloa se sekone o taimi ma faʻasoa vave a latou lava faʻamaumauga vitio ma le au faʻataʻitaʻiga VKontakte o le a latou maua le aoga e faʻaliliu vave ai vitio i le fesoʻotaʻiga lautele e aunoa ma le tapunia o le talosaga. Meapueata ina ua uma ona puʻeina taimi manaia.

  1. Tamoe "Meapueata" ma puʻeina se vitio.
  2. A e taofi le puʻeina, popo le uluaʻi ata e maua mai i le itu tauagavale pito i lalo o le mata. Ae le i lafoina i VK, e i ai le avanoa e vaʻai ai i faʻasalalauga faila, faʻapea foʻi ma le teuina - pe a i ai se manaʻoga faʻapenei, faʻaoga le lau screen talafeagai elemene.
  3. Kiliki "Faasoa" i le pito i lalo o le lau. I le eria e maua ai le filifiliga o le taunuʻu tautua, tata le aikona "VK". (A le o iai le aikona, e tatau ona e faʻaali lana faʻaali e pei ona faʻamatalaina i le palakalafa 3 o faʻatonuga "Metotia 2" luga i luga o le tusiga.)
  4. Faʻailoa le tagata e mauaina i le popo atu o lona igoa i le lisi o uo i luga o fesoʻotaʻiga lautele, pe lafoina le faʻamatalaga i luga o lau puipui e ala i le filifilia. "Tusi i le itulau". Faaopopo manatu i le pou ma kiliki "Lafo"

  5. Faatali mo le kopiina o le vitio i le VKontakte server ma ona foliga mai i luga o lau puipui poʻo le feʻau e te lafoina.

Faiga 4: Failautusi Pule

Tagata e ona le iPhone, o loʻo manaʻo e faʻaaoga meafaigaluega mai isi vaega atiaʻe e galulue ma faʻasalalauga faila o loʻo i totonu o le masini manatua, o le a manatu e aoga tele e faʻaaoga le faila faʻatonu galuega mo iOS e faʻapipiʻi mea i luga o le VKontakte fesoʻotaʻiga lautele.O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, o loʻo faʻaalia le fofo o le faʻafitauli mai le ulutala o le tusiga o loʻo faʻaaoga le apalai Pepa aloaia mai le Readdle.

Sii mai Pepa mai le Readdle mai le Apple App Store

  1. Tatala Pepa faʻamatalaga mai le Readdle ma suʻe le faila faila vitio ua fuafuaina mo le tuʻuina i totonu o le VK i le laupepa "Pepa aloaia" talosaga.
  2. O le faʻatulagaina o soʻo se vitio ua faʻaogaina i ni manatu se tolu, popo le mea e oʻo atu ai i le faʻaali o se lisi o gaioiga e ono faia ma le faila - valaʻau lenei lisi. Paʻi atu "Faasoa" ma kiliki i luga o le aikona "VK" i le lisi o le ono mauaina auaunaga.
  3. Kiliki "Tusi i le itulau"a e fuafua, a le o le taimi le tumau, faʻapipiʻi i lau puipui. Pe filifili le na mauaina le vitio mai le lisi o uo i VK.
  4. Ona e na o le faʻatali seʻia faʻasolo le faila i le fesoʻotaʻiga agafesootai.

Faiga 5: Suʻesuʻe

Afai mo nisi mafuaʻaga e te le faʻaogaina le aloaia VK tagata faʻatau mo iOS, sili atu le "alu" i le fesoʻotaʻiga lautele e ala i se 'upega tafaʻilagi upega tafailagi, e le o lona uiga o le a le mea o loʻo i ai ni faʻafitauli matuia i le lafoina vitio i le punaoa teuina. I le faʻataʻitaʻiga i lalo atu, e fofo ai le faʻafitauli ole downloadina o mea mai le masini Apple i VK, Safarimuamua i luga o soʻo se iPhone, ae mafai ona e faʻaaogaina seisi lava suʻesuʻega e manaʻomia e faʻaaogaina ai le faiga lava e tasi faʻamatala.

  1. Faʻalauiloa se upega tafailagi, alu i le VKontakte 'upega tafaʻilagi ma tusi i totonu pe a tatau ai.
  2. Tatala le autu autu o le tautua i le kilikiina o tautaliga e tolu i le pito i luga tauagavale o le itulau, tusi i lalo le lisi o mea ma tata i luga ole sootaga "Faʻamatalaga atoa".

    O le a e vaʻai i vaʻaiga o le VK site, e pei na e tatalaina i luga o se komepiuta. Mo le faʻafaigofie, fetuunai le fua o le faʻaalia faʻaogaina taga.

  3. Alu i le vaega "Vitio" mai le lisi i le itu tauagavale ona kiliki lea Faaopopo Vitio. I le faʻamalama e aliali mai, popo "Filifili faila".
  4. Ma o le ae maua ai le avanoa e filifili ai le mea e maua ai le vitio lafoina i luga o agafesootai mai le lisi. O le faigofie auala pe a faapea o loʻo iai i totonu Ala o faasalalauga faletusi faila - tata le mea talafeagai, ona suʻe lea o le vitio i luga o le mata e matala.
  5. O le faʻamamaina o le muaʻi faila o le aufaasālalau, o le a e tatalaina se mataʻele e mafai ona e amata taʻalo ai. A uma ona e mautinoa o le faʻamaumauga o le mea tonu lava e te manaʻo e faʻasoa i luga o agafesootai, kiliki "Filifili".
  6. Tuʻu i le ata le laupepa i luga o le VK, faʻaopopo se faʻamatalaga pe a e manaʻo ai, ma filifili mai le lisi o avanoa faʻaavanoa lea o le a lafoina ai le puʻeina, faʻapea foi ma iloa ai le tulaga o le avanoa mo isi tagata o le fesoʻotaʻiga lautele e vaʻai i mea. I se faʻaopopoga, e mafai ona e tuʻuina vave le ata vitio i luga o lau puipui - mo lenei mea, ia faʻailoga le pusa siaki talafeagai ma le faʻailoga. A maeʻa ona setiina tapulaa, kiliki Faia - o le vitio o le a tuu i le VKontakte lisi.

Ina ua maeʻa ona iloiloina mataupu o loʻo i luga, e mafai ona e mautinoa o e o loʻo iai telefoni i le Android poʻo le iOS o loʻo manaʻo e faʻapipiʻi ni vitio i le social network VKontakte o loʻo i ai se filifiliga mai le tele o filifiliga. Tagata atiaʻe i soʻo se auala faʻafeiloaʻi le faʻatumuina o le punaoa ma aoga, manaia ma faʻafiafiaina mea, o le mea lea o le faʻagasologa o le faʻaopopoina o faʻasalalauga faila i le VC e le tagata e faʻaaogaina faigofie tele, ma lona faʻatinoina mafai ona faʻatinoina i auala eseese.

Pin
Send
Share
Send