Faʻafefea ona matamata le browser browser

Pin
Send
Share
Send

Na e tapunia faʻafuaseʻi le laupepa manaʻo i le browser pe galo ona faʻaopopoina le itulau i au fiafia? O le a faigata ona toe maua se itulau faapena i le Initaneti, ae o le sailiili i talaʻaga e mafai ona fesoasoani iinei. O le faʻaogaina o lenei galuega i totonu o le browser, e mafai ona maua ni faʻamatalaga e uiga i le galue i luga o le upega tafailagi. E le gata i lea o le a taʻu atu le mea e maua ai le talaʻaga i browser lauiloa.

Vaʻai Nofoaga Asiasi

Matamataina lau sailiga talafaasolopito e matua faigofie. O lenei mafai ona faia i le tatalaina o le browser lisi, faʻaaogaina ki vevela poʻo le na o le vaʻai i le mea o loʻo teuina le talafaasolopito i luga o le komepiuta. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga se upega tafailagi Mozilla fafie.

Aʻoaʻo pe faʻafefea ona maimoaina le tala faʻasolopito i isi suʻesuʻega:

    • Initaneti suʻesuʻe
    • Microsoft pito
    • Yandex Suʻesuʻe
    • Pusa
    • Google chrome

Metotia 1: faʻaaogaina hotkeys

O le auala pito sili ona faigofie e tatalaina ai se tala o le faʻaaoga o se auala 'alo keyboard FMTL + I. Ua tatalaina se mekasini, ma lou vaaia ai nofoaga sa e asia muamua.

Metotia 2: faʻaaogaina le lisi

O i latou e le o manatuaina tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia pe e le masani ona faʻaaogaina, o le a faigofie ai ona faʻaaoga se filifiliga faigofie.

  1. Matou te ulufale i totonu "Meaai" ma tatala Mekasini.
  2. O le autafa o le asiasiga log o le a aliali mai ma i le pito i lalo o le itulau o le a fesiligia ai oe e vaai i le tala atoa.
  3. E te alu atu ile itulau "Faletusi", i le itu tauagavale o le ae vaʻaia se asiasiga ogalaau mo se vaitaimi (mo le aso, mo le vaiaso, sili atu nai lo le ono masina, ma isi).
  4. Afai e te manaʻomia e saili se mea i lau tala, ia e le o se faʻafitauli. I le itu taumatau i le faʻamalama e mafai ona e vaʻai i le sao fanua "Saili" - o iina matou te tusia ai se upu autu e tatau ona e mauaina.
  5. A faʻasolosolo luga le igoa o le nofoaga na asia, taumatau kiliki. O filifiliga nei o le a aliali mai: tatala le itulau, kopi pe tape. E pei ole mea lea:
  6. Lesona: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le browser

    Tusa lava poo le a le metotia suʻesuʻe auala e te filifilia, o le taunuuga o le a avea ma faʻavasega lisi o itulau e te asia. O lenei faia avanoa e vaʻai pe tape mea le talafeagai.

    Pin
    Send
    Share
    Send