TaʻavaleGK 2.55

Pin
Send
Share
Send


E toʻatele tagata e fiafia e faʻaaoga lemu i latou i le faʻaaogaina o DVD-ROM, ma o le mea lea o loʻo tuʻuina atu i le komipiuta le aoina atoa. Ina ia faʻatinoina le faʻagasologa mo le fesuiaiga o faʻamaumauga mai DVD i le komepiuta, o loʻo i ai se faigofie ae aoga polokalama AutoGK.

AutoGK - o se polokalame mo le faʻaliliuina DVD. I ai, e mafai ona faigofie ona lafoina ata vitio i se komepiuta, liua i le lauiloa AVI format.

Matou te fautua atu ia te oe e matamata: Isi polokalame mo vitio liua

Suiga DVD

O le polokalama faigofie faaliliuina DVD tifaga i le masani AVI faatulagaga, e tusa lava pe afai e sau i se disc puipuia.

Gafatia e filifili leo leo ma ulutala

A galulue ma le maualuga DVD lelei, o le a mautinoa lava o aofia ai le tele o leo leo, faapea foi ma tele ulutala filifiliga mo gagana eseese. Ina ua uma ona faʻaopopo se DVD i le polokalama, e tatau ona e faʻasino mai poʻo a faila faila o le a aofia ai i le mulimuli AVI faila.

Vitio faamalosi

O isi taimi DVD mafai ona aofia ai ata tifaga mamafa tele latou ofoina atu le fesili o latou faʻamalosi. O le mea moni, AutoGK faigofie mafai ona feagai ma lenei galuega, faʻatagaina oe e faʻailoa mai le manaʻomia o le tele o le faila mulimuli.

Le setiina o le lelei o le vitio faavaa ma le leo

O se isi faʻamalama i le AutoGK polokalama o loʻo i ai le faʻatulagaina mo le iʻuga o le ata faʻavaomalo, lelei leo ma filifiliga codec.

AutoGK tulaga lelei:

1. Faigofie tele Ofisa;

2. Ole fuainumera tele o faʻatulagaga (o loʻo i ai se isi lisi encoding mo tagata lautele, lea e tatalaina ma ki vevela Ctrl + F9);

3. O le polokalama e tufatufaina leai se totogi.

AutoGK afaina:

1. E leai se lagolago mo le gagana Rusia.

AutoGK o se maualuga fuafuaina, ae aoga tele polokalame mo le faʻaliliuina DVD i AVI format. I le mataupu faavae, o le mea lea e iʻu ai lana galuega autu, o lea, afai e te manaʻomia e masani ona galulue ma DVD faila liua, ia mautinoa e te mafaufau lelei i lenei polokalama.

Sii mai AutoGK mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Avidemux Hamster Free Vitio Faʻaliliuina Ummy Vitio Downloader Maua mai Vitio i MP3 Tagata liliu mai

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
AutoGK o se faʻapipiʻi polokalama faʻapipiʻi mo le kopiina o ata mai DVD ma sili atu auina atu i fafo i AVI, DivX ma XViD.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: AutoGK
Tau: leai se totogi
Tele: 12 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 2.55

Pin
Send
Share
Send