Faʻafefea ona faʻaliliu se vaega i se itulau lautele ile VK

Pin
Send
Share
Send


Mo fesootaiga atoa, talanoaga o mataupu masani, fesuiaiga o tala manaia, tagata taʻitasi o le VKontakte agafesootai fesoʻotaʻiga mafai ona fausiaina lona lava alalafaga ma valaaulia isi tagata faʻaoga i ai. VKontakte alaalafaga e mafai ona tolu ituaiga autu: o se mea e fiafia iai, o se laupepa lautele, ma se mea e tupu. O latou uma e tele ese le tasi i le isi i tuʻaiga o fesoʻotaʻiga ma agavaʻa o le faʻatulagaina ma tagata auai. E mafai ona faia se lautele lautele o se vaega o loʻo i ai nei?

Matou te faia le itulau lautele a le VKontakte mai le kulupu

Suia le ituaiga o alaalafaga e naʻo ia lava e faia ai. Leai ni faʻatonutonu, pule ma isi sui o le kulupu, e le o maua se faʻatinoga faapena. O le au atiaʻeina le VKontakte 'upega tafaʻilagi ma fefaʻatauaʻi talosaga na saunia ma le agalelei mo le ono faʻaliliuina atu o le kulupu i se faʻasalalau lautele ma toe suia le lautele i le lautele o aia. Vave matau o lau vaega e leai se sili atu nai lo 10 afe tagata auai, ona e mafai lea ona tutoʻatasi faia gaioiga talafeagai, ma afai ua sili atu lenei faʻatonuga, na o le faʻafesoʻotaʻi le au faʻapitoa VKontakte Support ma se talosaga e suia le ituaiga o alaalafaga o le a fesoasoani.

Metotia 1: Faʻamatalaga atoa o le upega tafailagi

Muamua, tatou vaʻai pe faʻafefea ona fai se laupepa lautele mai le kulupu i le atoaga o le faʻaaliga VK. Mea uma iinei e matua faigofie ma manino mo soʻo se tagata e faʻaaogaina agafesootai, e oʻo lava i le amataga. O le au atiaeina o loʻo vaʻaia faʻalelei le fesoʻotaʻiga o latou punaoa.

  1. I soo se Initaneti, tatala le upega tafaʻilagi VK. Matou te o atu i le faʻatagaina faʻatulagaina faʻatulagaina gaioiga, ulufale i le username ma le faʻamatalaga upu mo le avanoa i le teugatupe, kiliki "Login". Matou te ulufale i lau teugatupe patino.
  2. I le itu tauagavale o tagata faaaoga mea faigaluega, filifili "Vaega", tatou te o atu ai mo nisi togafiti.
  3. I le alaalafaga nuu, tatou te o atu i le laupepa tatou te manaʻomia, lea e taʻu mai "Pulega".
  4. Na matou agavale-kiliki i le igoa o la matou lava kulupu, le ituaiga e matou te manaʻomia e suia i tagata lautele.
  5. I le lisi o le na faia le vaega, o loʻo tu i le itu taumatau o le itulau i lalo o le avatar, matou te mauaina le koluma "Pulega". Kiliki i luga ma alu i le faʻatulagaga vaega o lau faʻalapotopotoga.
  6. I le poloka "Faʻamatalaga faʻaopopo" faʻalautele le submenu "Nuu Faʻavae" ma sui le taua i le "Itulau o le kamupani, faleoloa, tagata"o lona uiga, tatou faʻasalalau faʻalauaʻitele mai le kulupu.
  7. O lenei kiliki i luga o le tamai aikona icon i le laina "Filifili se mataupu", tusi i lalo le lisi fuafuaina, kiliki i le vaega manaʻomia ma sefe ia suiga.
  8. Faia! O le vaega fiafia i le talosaga a le na faia ua avea ma lautele itulau. A manaʻomia, le fesuiaʻiga o suiga e mafai ona faia i luga o le tutusa algorithm.

Metotia 2: Mobile Application

E mafai ona suia le ituaiga o lau afioʻaga i se lautele itulau i VK feaveaʻi talosaga mo masini i luga o le Android ma iOS tulaga. Lenei, faʻapea foi i luga o upega tafaʻilagi lautele, e le mafai ona tupu ni faʻafitauli faigata i o tatou luma. Mai le tagata faʻaaoga naʻo le tausiga ma se faʻamatalaga talafeagai e manaʻomia.

  1. Matou te faalauiloaina le VKontakte talosaga i luga o la matou masini, alu atu i le tagata e faʻamaonia ai. Ua tatalaina se tala patino.
  2. I le pito i lalo taumatau o le mata, kiliki i luga o le ki ma tolu laina uumi e ulufale ai i le tagata e faʻaaoga.
  3. I le lisi o vaega o le faʻalautelega menu, tata i luga o le aikona "Vaega" ma alu ile suʻega, faia ma pulea le itulau itulau ole nuu.
  4. Fai se puʻupuʻu i luga ole laina pito i luga "Nuu" ma o lea e tatalaina ai le tamaʻi lisi o lenei vaega.
  5. Matou te filifilia le koluma "Pulega" ma e alu i le poloka na fausia ai faʻalapotopotoga e faia ni suiga talafeagai ia latou faʻatulagaina.
  6. Mai le lisi o kulupu matou te mauaina le logo a le tasi o loʻo faʻamoemoe e faʻaliliu e avea ma itulau lautele, ma tataʻi luga.
  7. Ina ia mafai ona ulufale atu i le faʻatulagaina o lau faʻalapotopotoga, paʻi i le kia faʻailoga i le pito i luga o le lau.
  8. I le isi faamalama tatou te manaʻomia se vaega "Faʻamatalaga"o fea o iai uma tulaga talafeagai e foʻia ai le faʻafitauli.
  9. O lenei i le matagaluega "Nuu Faʻavae" faʻamau i luga o le ki mo le filifilia o le ituaiga o virtual user Association i lalo o lau taʻitaʻiga.
  10. Toe faatulaga le faʻailoga i le malae "Itulau o le kamupani, faleoloa, tagata"o lona uiga, ua tatou toe faia le vaega i nofoaga faitele. Matou te toe foʻi i le laupepa muamua o le tusi talosaga.
  11. O la matou isi laasaga o le filifilia lea o se subkategory o le lautele itulau. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi ma se lisi o eseese ono autu.
  12. Faʻauiga i se lisi o vaega. O le filifiliga sili ona talafeagai o le tuʻua lea o le filifiliga a le kulupu. Ae e mafai ona e suia pe a e manaʻo ai.
  13. Ina ia maeʻa le faʻagasologa, faʻamaonia ma sefe le suiga, faʻamau i luga o le siaki tusi i le pito i luga taumatau o le tusi talosaga. Ua foʻia ma le manuia le faafitauli. E mafai foi ona toe faʻagaioi.


O lea la, matou auiliiliina faʻavasegaina le gaioiga o gaioiga a le tagata faʻaaoga VK e liliu ai se vaega i tagata lautele i luga o le VKontakte 'upega tafaʻilagi ma i le punaoa feaveaʻi talosaga. O lenei e mafai ona faʻaaoga nei metotia i faʻataʻitaʻiga ma suia le ituaiga o alalafaga e te manaʻo ai. Malie lelei leaga

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fatuina se VKontakte vaega

Pin
Send
Share
Send