Fausia se lua VKontakte tala

Pin
Send
Share
Send

E masani i agafesootai, e aofia ai le VKontakte 'upega tafaʻilagi, e manaʻomia le lesitala o faʻaopoopoga teuga tupe mo faʻamoemoe eseese. E mafai ona i ai le tele o faʻafitauli ma lenei, talu ai o faʻailoaina fou manaʻomia se isi numera telefoni. I le gasologa o lenei tusitusiga o le a tatou talanoa e uiga i autu autu o le resitalaina le itulau lona lua o le VK.

Fausia se lona lua VK account

I aso nei, soʻo se metotia lesitala VKontakte le mafai ona faʻatinoina e aunoa ma se numera telefoni. I lenei itu, o auala uma e lua ua matua faʻaititia lava i gaioiga tutusa. I le taimi lava e tasi, e ui lava i le masei i le tulaga o se numera manaʻoga, o le iʻuga o lou maua o se faʻaogaina atoatoa faʻamatalaga.

Filifiliga 1: Pepa Faʻamaonia Pepa Faʻamaonia

O le muamua auala o le lesitala o le 'aveʻesea o le teutusi tupe faʻaaoga ma faʻaaoga le pepa masani i luga o le itulau autu VKontakte. Ina ia fatuina se tala fou, oe manaʻomia se numera telefoni e tulaga ese i totonu ole 'upega tafaʻilagi fesiligia. O le faagasologa atoa matou faʻamatalaina i se isi tusitusiga i luga o le faʻataʻitaʻiga o le fomu "O le lesitala vave", faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le social network Facebook.

Faitau atili: Auala e fatu ai se itulau i luga ole VK site

Oe mafai lelei taumafai e faailoa le numera telefoni mai lau itulau autu ma, afai e mafai ona tatalaina, toe faʻafesoʻotaʻi i le fou talaaga. Ae ui i lea, ina ia aua neʻi le toe maua le faʻamatalaga i le faʻamatalaga autu, oe tatau ona faʻaopopo se imeli tuatusi i le faʻamatalaga autu.

Faʻaliga: E faʻatapulaʻa le numera o taumafaiga e toe nonoa le numera!

Vaʻai foi: Faʻafefea ona tatala le E-Mail mai le VK itulau

Filifiliga 2: resitala e ala i le valaaulia

I lenei metotia, faʻapea foi ma le muamua, oe manaʻomia se numera telefoni leai se fesoʻotaʻiga i isi VK itulau. Ma le isi, o le resitalaina taualumaga e toetoe lava a tutusa i le faamatalaina le faʻagasologa ma tuʻuaiga i luga o le ono mafai ona vave fesuiai i le va o itulau.

Manatua: I se taimi muamua, e mafai ona lesitala e aunoa ma se telefoni, ae o lenei auala ua poloka.

  1. Tatala vaega Uo ala mai i le lisi autu ma fesuiai i le laupepa Saili Uo.
  2. Mai le itulau suʻesuʻe, kiliki Aumai Uo i le itu taumatau o le mata.
  3. I le faʻamalama e matala Uo Uo ulufale i le imeli tuatusi poʻo le numera telefoni o loʻo faʻaaogaina i le lumanaʻi mo le faʻatagaina ma kiliki "Auina atu le valaaulia". Matou te faʻaaogaina le pusa meli.
  4. Talu ai o le numera o valaaulia e faʻatapulaʻaina, e tatau ona e faʻamaonia le gaioiga i le lafoina o se SMS poʻo PUSH faʻasilasilaga i le mea faʻapipiʻi masini feaveaʻi.
  5. Ina ua uma ona faʻamaonia le valaaulia, i le lisi Auina Valaaulia e i ai le itulau fou. Ma e ui lava o lenei faʻatulagaina o le a tuʻuina atu se faʻailoga tulaga ese, e faʻagaoioiga ai, e tatau ona e faʻamaeʻaina le lesitala e ala i le fesoʻotaʻiina o se numera fou.
  6. Tatala le tusi na lafo i lau telefoni pe imeli i totonu ma kiliki le sootaga Faʻaopopo o se uoo le a alu atu e maeʻa le lesitala.
  7. I le isi itulau, filifili lelei le faʻamatalaga, faʻailoa le aso fanau ma le itupa. Kiliki le ki "Faʻaauau le resitalaina"i le faʻamaeʻaina o le teuteuga o faʻamatalaga a le tagata lava ia.
  8. Ulufale le numera telefoni ma faʻamaonia ma SMS. A uma lena, e tatau ona e taʻu maia se faʻatagana faʻamatalaga.

    A maeʻa le resitalaina, o le a tatalaina se itulau fou ma lau autu autu ua uma ona faʻaopopo o se uo.

    Faʻaaliga: A maeʻa le resitalaina, e tatau ona e faʻaopopo nisi faʻamatalaga i le itulau e aloese ai mai le ono poloka e le pulega.

Matou te faʻamoemoe o matou faʻatonuga na fesoasoani ia te oe e lesitala ai lau faʻamatalaga lona lua VK.

Faaiuga

Faatasi ai ma lenei, matou te faaiʻuina le autu o le fausiaina faʻaopopoga VK tala mafaufauina i lenei mataupu. Faatasi ai ma fesili faʻaosofia i luga o itu eseese, e mafai ona e fesoʻotaʻi mai pea ia i matou i tala.

Pin
Send
Share
Send