Faʻafefea ona e siiina mai le Facebook i Android ma iPhone

Pin
Send
Share
Send

Toeitiiti o le Facebook tagata uma a le tasi le taimi mafaufau e uiga i le ono downloadina vitio mai le sili lauiloa agafesootai i le manatuaina o la latou telefoni, ona o le tele o le manaia ma aoga mea i totonu o le punaoa lisi e matua tele lava, ma e le masani ona mafai ona tumau i luga o le initaneti e matamata ai. E ui i le leai o auala aloaia mo le downloadina o faila mai le fesoʻotaʻiga lautele, e mafai lava ona kopi soʻo se vitio i le manatuaina o lau telefoni. Lelei meafaigaluega e mafai ai ona e foia lenei faʻafitauli i le siʻosiʻomaga o Android ma iOS o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

O le lauiloa ma le taʻutaʻua o le Facebook o se mea sili ona fiafia i ai i totonu o tagata atiaʻe polokalama e tuʻuina atu i tagata faʻaogaina faʻaopoopoga foliga, faʻapea foi ma le faʻatinoina o galuega e le faʻatagaina e le au faia o le aloaʻia tuʻufaʻatasiga fesoʻotaʻiga tagata faigaluega. A o mea faigaluega e mafai ai ona e puʻeina vitio mai Facebook i masini eseese, ua tele ai latou ua fausiaina.


Faitau foi:
Sii maia le vitio mai le Facebook i le komepiuta
Faʻafefea ona kopiina faila mai le komepiuta i telefoni
Faʻafefea ona momoliina le vitio mai se komupiuta i se Apple device e faʻaaogaina iTunes

O le mea moni, e mafai ona e faʻaogaina le fautuaga mai i mea mai la matou 'upega tafaʻilagi faʻaalia i luga o fesoʻotaʻiga i luga, o lona uiga, lafo i luga o vitio mai le fesoʻotaʻiga lautele i se PC drive, faʻasolo atu "faʻamaeaina" faila i le manatuaina o au feaveaʻi masini ona vaʻai lea i fafo atu, i le lautele e fautuaina lenei i nisi tulaga. Ae ina ia faafaigofieina ma faʻavavevave le faʻagasologa o le mauaina mai le vitio mai le Facebook i le mafaufau o le smartphone, e sili atu le faʻaaogaina o metotia e le manaʻomia ai se komepiuta ma faʻavae i luga o le faʻagaioiga o gaioiga o talosaga mo Android poʻo iOS. O le faigofie, ma sili ona taua, aoga mea aoga o lo o talanoaina i lalo.

Android

Mo tagata e faʻaaogaina Facebook i le siosiomaga Android, ina ia mafai ona vaʻaia ata vitio mai le fesoʻotaʻiga agafesootai i fafo atu, ua fautuaina e faʻaaoga le isi algorithm o gaioiga: saili mo se vitio - mauaina o se fesoʻotaʻiga i le punavai faila - tuʻuina atu se tuatusi i se tasi o talosaga faʻatagaina downloading - downloading tuusaʻo - faʻatulagaina o mea na mauaina mo teuina ma playback mulimuli ane.

Mauaina o se sootaga i se vitio luga Facebook mo Android

O se soʻotaga i le taulaʻi faila faila o le a manaʻomia i le toetoe o mataupu uma mo le downloading, ma le mauaina o le tuatusi e matua faigofie.

  1. Tatala le Facebook app mo Android. Afai o le amataga muamua lea a le tagata o tausia, tusi i totonu. Ona e maua lea i totonu o se tasi o vaega o le fesoʻotaʻiga lautele le vitio e te manaʻo e download i le masini manatua.
  2. Maua ile ata vitio e alu ai i lana playback itulau, faʻalautele le tagata taʻalo ile laupepa atoa. Le isi, tata le faʻamaʻi e tolu i luga atu o le vaega a le tagata taalo ona filifili lea Kopi Sootaga. O le faʻamanuiaina o le faʻagaioia ua faʻamaonia e se faʻasilasilaga lea e oso puupuu i le pito i lalo o le lau.

A oʻo ona aʻoaʻo e kopi kopi tuatusi o faila e manaʻomia i uta i totonu o le Android smartphone, alu i se tasi o faʻatonuga nei.

Metotia 1: Downloaders mai le Google Play Faleoloa

Afai e te tatalaina le Google Play faleoloa faleoloa ma ulufale i le fesili "download vitio mai le Facebook" i le nofoaga saili, e mafai ona e maua le tele o ofo. O mea faigaluega na fausia e isi vaega atiae ma mamanuina e fofo ai la tatou faʻafitauli o loʻo tuʻuina atu lea i se lautele lautele.

E taua le maitauina e ui lava i nisi vaivaiga (tele lava o le tele o faʻasalalauga faʻaalia i le tagata e faʻaaogaina), o le tele o le "downloaders" e masani ona faia le galuega faʻalauiloaina e latou tagata foafoa. E tatau ona manatua i le tele o taimi, o talosaga e mafai ona mou ese mai le Google Play faʻatonutonu (faʻamamaina e le au faʻatonu), ma le toe foi o le faʻatinoina e pei ona faʻailoa mai e le tagata atiaʻeina pe a uma le faʻafouga. Faʻafesoʻotaʻi ile tolu polokalama faakomepiuta ua faʻataʻitaʻi i le taimi o lenei tusitusiga ma faʻaalia lo latou aoga:

Sii mai Facebook Vitio Downloader (Lambda L.C.C)
Sii mai le Vitio Downloader mo Facebook (InShot Inc.)
Siiina Mai le Vitio Downloader mo FB (Hekaji Media)

O le faʻavae o le faʻagaioiga o le "bootloaders" e tutusa lava, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se tasi o loʻo i luga poʻo se tulaga tutusa. O faʻatonuga nei e faʻaalia mai ai le auala e download ai se vitio mai le Facebook. Vitio Downloader e Lambda L.C.C..

  1. Faʻapipiʻi le Vitio Downloader mai le Faleoloa Android App.
  2. Tamoʻe le mea faigaluega, faʻataga le faʻatagaina e ulufale ai i le multimedia storage - a aunoa ma lenei, downloading vitio o le a le mafai. Faitau le faʻamatalaga o le talosaga, swiping le faʻamatalaga o loʻo aliali mai i le itu tauagavale, i luga o le laupepa mulimuli, tata le maka siaki.
  3. Ma le isi, e mafai ona e alu i se tasi o lua auala:
    • Paʻi ile faʻamau faʻamau "F" ma alu i totonu i le social network. Faatasi ai ma lenei filifiliga, i le lumanaʻi mafai ona e "femalagaaʻi" i luga o le Facebook e peiseai e ala i soʻo se browser - o loʻo lagolagoina uma le punaoa o galuega.

      Saili le vitio o loʻo e fuafuaina e sefe i totonu ole telefoni. I le faʻamalama e matala, talosaga mo nisi gaioiga, popo LAVEAIINA - o le download o le kilipa e amata vave.

    • Kiliki le aikona Sii mai i le pito i luga o le lau, o le a faalauiloa Link utaina. Afai na tuʻu muamua le tuatusi i luga o le laupapa laupapa, se uumi umi i le fanua "Faapipii le vitio sootaga iinei" o le a valaau se faamau Faapipii - kiliki.

      Le isi popo "FAAALI ATU ISI". I le gaioiga filifilia matala e matala, kiliki LAVEAIINA, lenei amataina le kopiina o le faila faila i manatua o le telefonipoto.

  4. Matau le utaina faʻagasologa, tusa lava poʻo le a le sao metotia filifilia i le taimi muamua, atonu e ala i le paʻi atu i togi e tolu i le pito i luga o le lau ma filifili Sii maia le Alualu i Luma.
  5. I le maeʻa o le download le faagasologa, o faila uma o loʻo faʻaalia i luga o le laupepa autu o le Downloader - o le uumi o le nusipepa i luga o soʻo se laiga e aumaia ai se lisi o gaioiga talafeagai ma le faila.
  6. I se faʻaopopoga i faʻapipiʻi mai le downloader talosaga, o vitio e maua mai le Facebook e tusa o faʻatonuga i luga e mafai ona vaʻaia ma faʻaaogaina le faʻaaogaina o soʻo se faila faila mo le Android. Sefe Foliga - "com.lambda.fb_video" o loʻo tu i totonu o le mea e teu ai le masini poʻo luga o le mea e mafai ona aveʻesea masini tisiki (faʻamoemoeina i le OS tulaga)

Metotia 2: 'Upega Tafaʻilagi mo le Faapipiʻiina o Faila

O le isi auala e download ai mea maimoa mai le Facebook i le telefoni feaveaʻi Android e le manaʻomia le faapipiiina o ni talosaga - toetoe lava soʻo se Initaneti suʻesuʻeina i totonu o le masini o le a faia (i le faʻataʻitaʻiga i lalo atu, Google Chrome mo Android). O le downloadina o faila e faʻaogaina i agavaʻa o se tasi o faʻapitoa i le Initaneti.

E tusa ai ma punaoa web e mafai fesoasoani fesoasoani download vitio mai le Facebook, e tele. I le taimi o le tusia o le tusitusiga i le siosiomaga Android, e tolu filifiliga na faʻataʻitaʻiina ma latou feagai uma ma le galuega fesiligia: faasao mai, getvideo.at, tubeoffline.com. O le faʻavae o nofoaga e tutusa lava, pei o le faʻataʻitaʻiga i lalo ifo, sa faʻaaogaina le savefrom.net ose tasi o sili ona lauiloa. Tasi o le mea, luga o la matou '' upega tafaʻilagi galulue ma le tautua faʻapitoa e ala i 'eseʻese suʻesuʻega mo Windows ua uma ona iloiloina.

Faitau foi:
SefeFrom.net mo Yandex.Browser: download lelei leo leo, ata ma vitio mai nofoaga eseese
Savefrom.net mo Google Chrome: Faʻatonuga mo le faʻaaogaina
Savefrom.net mo Opera: o se mea faigaluega malosi mo le laʻuina mai i luga o mea multimedia

  1. Kopi le sootaga i le vitio lafoina i luga o Facebook. Le isi, faalauiloa se browser i luga o le telefoni. Ulufale i le tuatusi pa o le upega tafailagifaasao maipopo Alu i le.
  2. O loʻo iai le malae i luga ole itulau tautua "Ulufale tuatusi". Sau faʻamau i totonu o le malae lea e faʻaali ai le faʻamau FESOASOANI ma faapau i luga. O le taimi lava e maua ai le tautua se fesoʻotaʻiga i le faila, o le a amata ona auiliiliga - oe manaʻo e faʻatali sina taimi.
  3. Le isi, kiliki i luga ole laiga faamau "Maua le MP4" i lalo o le faʻaaliga vaʻaia muamua ma taofiofi pea seia aliali mai le lisi. I le lisi gaioiga, filifili "Sefe faʻamatalaga i mau tuʻufaʻatasi" - o se faʻamalama o loʻo faʻaalia e maua ai le tomai e faʻailoa mai ai le igoa o le download le faila ma le auala e sefe ai.
  4. Ulufale faamatalaga, ona popo lea LAVEAIINA i le faamalama i luga ma faatali mo le download e faamaea.
  5. I le lumanaʻi, e mafai ona e mauaina le vitio mauaina e ala i le valaʻauina o le 'autu' autu o le browser ma alu mai mai le vaega "Faila faila". I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻapipiʻi ni ata i le faʻaaogaina o le faila pule mo Android - o le mea masani na latou sefeina i totonu o le faila "Sii mai" i le aʻa o le totonu o le teuina pe seʻi aveina o le telefoni.

IOS

E ui i le tele o tapulaa o iOS faʻatusatusa i le Android i tuutuuga o le faʻatinoina o galuega e le tusia e le au atiaʻe le faiga o galuega ma Facebook, e mafai ai ona e puʻeina ni vitio mai le fesoʻotaʻiga lautele i le manatuaina o le "apple" masini, ma o le tagata e maua le avanoa e filifili ai se mea faigaluega.

Mauaina o se sootaga i se vitio i luga o le Facebook mo iOS

E tele auala e download ai le ata i iPhone, ma e tofu i latou ma mea e manaʻomia se fesoʻotaʻiga i le kilipa i le iOS clipboard ina ia mafai ai ona fesiitai i le kopiina o le faila mai le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga lautele i le teuina o le masini feaveaʻi. E faigofie ona kopiina le soʻotaga.

  1. Faaoso le Facebook app mo iOS. Afai e amata le tagata o tausia mo le taimi muamua, alu i totonu i le social network. I soʻo se vaega o le tautua, saili le vitio lea o le a e download e vaʻai i fafo atu, faʻalautele le playback eria i le laupepa atoa.
  2. I lalo o le vaega taʻalo, tata "Faasoa" ma kiliki Kopi Sootaga i le lisi e aliali i le pito i lalo o le lau.

A maeʻa ona mauaina le tuatusi o le vitio puna faila mai le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga lautele, e mafai ona e agaʻi atu i se tasi o faʻatonuga, lea, o se taunuuga o lo latou faʻatinoina, e aofia ai le utaina o mea i totonu o le iPhone.

Metotia 1: Downloaders mai le Apple App Faleoloa

Ina ia foia le faʻafitauli, na faia le tele o aofaʻi o meafaigaluega mai le ulutala o le tusitusiga i le iOS siosiomaga, lea e maua i le Apple app store. Oe mafai ona maua downloaders i le talosaga "download vitio mai Facebook" po o isi mea. E taua le maitauina o ni browser tulaga ese web faʻaauupegaina ma le galuega o le downloadina o mea mai agafesootai sosoʻo mai le mou ese mai le Faleoloa Faleoloa, ma faʻapea foi, i le aluga o taimi, ono leiloa ai le agavaʻa e faʻatinoina galuega faʻalauiloaina e le tagata atiaʻeina, o lea i lalo ifo oe o le a maua ai sootaga e download tolu meafaigaluega e aoga i le taimi o le tusitusi tusiga.

Sii mai Private Browser ma Adblock (Nik Verezin) e download vitio mai le Facebook
Sii mai DManager (Oleg Morozov) talosaga mo le downloadina o vitio mai FB i iPhone
Sii mai Facebook Vitio Downloader - Vitio Saver Pro 360 mai WIFI mai le Apple App Faleoloa

Afai o nisi o mea faigaluega fuafuaina taofi le galulue i luga o le taimi, e mafai ona e faʻaaogaina se isi - le faʻasologa o gaioiga, e aofia ai le downloadina o vitio mai le Facebook i le iPhone, toeititi lava tutusa i le tele o fofo o le faʻamatala vaega. I le faʻataʻitaʻiga i lalo atu - Tumaoti browser ma adblock mai ia Nik Verezin.

  1. Faʻapipiʻi le downloader polokalama mai le Apple App Store. Aua nei galo e kopi le fesoʻotaʻiga i le vitio i le iOS clipboard pei ona faʻamatalaina i luga, pe a fai e te le manaʻo e ulufale i totonu o le social network e ala i ni isi vaega.
  2. Faaoso le Private Browser app.
  3. Ma le isi, ia galue e pei ona foliga mai e sili ona talafeagai ia oe - pe ulufale i le Facebook ma faʻaaoga le fesoʻotaʻiga lautele e ala i le "browser" i le fesili pe faʻaopopo se sootaga i le vitio i le tuatusi sao laina:
    • Mo le faʻatagaina alu i le tulaga facebook.com (popo luga le tab icon o le fesoʻotaʻiga lautele i luga o le laupepa autu o le Private Browser application) ma ulufale i lau username ma password e ulufale ai i le auaunaga. Le isi, saili le vitio e tuu i luga.
    • Ia faapipii le faʻafesoʻotaʻi muamua le fesoʻotaʻiga, tuʻi umi i le fanua "Upega tafaʻilagi sailiga poʻo le igoa ..." valaau le lisi e aofia ai se mea e tasi - "Faapipii"popo le ki lea ona tata lea "Alu" luga o le virtual keyboard.
  4. Oomi le ki "Taalo" i le vitio vaʻaiga vaega - faʻatasi ai ma le amatalia playback, o se gaioiga menu o le a aliali mai. Paʻi atu Sii mai. Na o lena - o le download ua uma ona amataina, oe mafai ona faʻaauau ona matamata vitio i luga o le initaneti, pe o atu i isi mea.
  5. Mo le faʻapipiʻiina o ata puʻeina ma ua uma ona teuina i totonu o le iPhone manatua, alu i le "Sii Mai" mai le lisi i le pito i lalo o le mata - mai iinei e mafai ona e maitauina le faagasologa o le kopiina o auiliiliga i le masini manatua, ma mulimuli ane - amata taalo i latou, tusa lava pe latou te i fafo atu o le inisiua o faʻamaumauga fesoʻotaʻiga.

Metotia 2: 'Upega Tafaʻilagi mo le Faʻaopoopoina o faila

Ua lauiloa i le tele o tautua i luga ole laiga Initoneti e mafai ai ona e puʻeina le vitio ma musika mai le tele o mea faʻaleleia punaoa, e mafai ona faʻaogaina i le iOS siosiomaga. A kopiina mataupu mai le Facebook i le iPhone, o loʻo faʻaalia i upega tafaʻilagi ia latou aoga. faasao mai, getvideo.at, tubeoffline.com.

Ina ia maua le faʻaiuga manaʻomia, o lona uiga, download le faila e ala i se tasi o nei auaunaga, e manaʻomia se faʻapitoa faʻapitoa talosaga. Le tele o taimi, e fofo ai le faʻafitauli e ala i le auala fuafuaina, faʻapitoa "hybrids" o le faila pule mo iOS ma se Initaneti browser faʻaaogaina - mo se faʻataʻitaʻiga, Pepa aloaia mai le Readdle, Faila faila mai le Shenzhen Youmi Faamatalaga Tekonolosi Co. Ltd ma isi.O le metotia suʻesuʻeina e masani aoao lautele e faʻatatau i le puna, ma ua uma ona tatou faʻaalia lona faʻaaogaina i totonu oa tatou tusitusiga pe a mauaina mea mai agafesootai VKontakte, Odnoklassniki ma isi fale teu oloa.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona e puʻeina le ata vitio mai le VKontakte i le iPhone e faʻaaoga ai pepa aloaia ma le tautua i luga ole laiga
Faʻafefea ona e puʻeina le vitio mai Odnoklassniki i le iPhone e faʻaaoga ai le File Master application ma le online service
Sii mai le vitio mai le Initaneti i iPhone / iPad

Ina ia download vitio mai le Facebook e faʻaaoga ai faila faila, e mafai ona e mulimuli i le fautuaga o loʻo iai i luga o fesoʻotaʻiga i luga. O le mea moni, mulimuli i faʻatonuga, faʻailoa patino le vitio tuatusi mai le mafaufau agafesootai, ae leai VK pe Ua lelei. Matou te le toe fai a matou lava ma mafaufau i le aoga o "hybrids", ae faamatala se isi aoga download meafaigaluega - o le Initaneti browser mo iOS ma tulaga maualuga - Uc browser.

Sii mai UC Browser mo iPhone mai le Apple App Faleoloa

  1. Faʻapipiʻi le UK Browser mai le Apple App Store ma faʻalauiloa.

  2. I le faʻatulagaga fanua o le nofoaga tuatusi tusiru.savefrom.net(pe o le igoa o seisi auaunaga e manaʻomia) ona tataʻi lea "Alu" luga o le virtual keyboard.

  3. I le fanua "Ulufale tuatusi" i luga o le itulau tautua, faʻaopopo le fesoʻotaʻiga i le vitio lafoina i le Facebook faʻasino. O le faia o lenei mea, o le mea ua leva ona oomi i le vaega faʻapitoa, valaʻau i luga le lisi, pe o fea Faapipii. I le mauaina o le tuatusi, o le 'upega tafaʻilagi tautua o le a otometi auiliiliina.

  4. A uma ona aliali mai le ata vitio, fetaomi ma taofi le faʻamau "Maua le MP4" seiloga e mauaina le lisi ma gaioiga talafeagai. Filifili Vagana E pei - O le a amata amata otometi.

  5. Ina ia mataituina le gaioiga, ma i le lumanaʻi - togafiti ma download faila, telefoni le UC Browser autu menu (tolu fa i le pito i lalo o le lau) ma alu e Faila. Itulau Sii mai o loʻo faʻaalia le laupepa o iai nei.

    E mafai ona e iloaina, taʻalo, toe faʻaigoa ma tape mea ua uma ona faʻaaoga e faʻaaoga le UC Browser i le iPhone manatua i le alu i le laupepa "Ua uma ona tuu i luga" ma le tatalaina o le faila "Isi".

E pei ona e vaʻaia, o le puʻeina o vitiō mai le Facebook i le manatuaina o le telefoni e alu i luga o le Android poʻo le iOS o se galuega e fofo atoatoa, ma o lenei mea e mamao ese mai le na o le auala. Afai e te faʻaaogaina ni mea faʻamaonia mea faigaluega mai isi vaega atiaʻe ma mulimulitaʻi i faʻatonuga, e oʻo lava i se tagata fou faʻaaogaina e mafai ona feagai ma le puʻeina o se ata vitio mai se lauiloa fesoʻotaʻiga lautele i le manatuaina o lana masini feaveaʻi.

Pin
Send
Share
Send