Matamata ata VKontakte

Pin
Send
Share
Send

O nisi taimi i le faagasologa o le lafoina o ata fou i le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, ua avea o se manaʻomia le laʻititi teuteu ia, o loʻo aofia ai i le suia o le tulimanu o solo. I le avea ai o se vaega o le tusitusiga, o le a matou talanoa e uiga i metotia mo le foia o le faʻafitauli, e le gata i luma o le lafoina o le ata, ma pe a uma ona faʻaopopo i luga o le upega tafailagi, e tusa lava po o le a le aso.

Matou te liliu i le ata VKontakte

I mea uma e lua o loʻo i lalo, e mafai ona e liliu uma luga ata, pe o se ata poʻo se ata tusi. Tuusaunoaga o pepa, ata tusia ma faila faaopoopo e isi tagata faaaoga.

Faiga 1: Tolu Vaega Meafaigaluega

O lenei auala e fetaui lelei mo oe pe afai e te manaʻomia e faʻataʻamilo le ata ae e te leʻi lafoina i luga o le upega tafailagi pe afai e mafai ona e tapeina i le mulimuli ona faʻapipiʻi o le kopi teuteuina. I lenei tulaga, o le numera o itu lelei e aofia ai le fesuisuiai o tupe ma le leai o ni faʻatapulaʻaina i luga o le itu o le paʻu o le ata.

Auaunaga i luga ole laiga

O le faigofie filifiliga o le lafo lea o le ata i se tasi o nofoaga faʻapitoa ma le faʻaaogaina mulimuli ane o le fesuiaiga galuega tauave. Moni ma sili atu talafeagai tautua i luga ole laiga, na matou iloiloina i se isi tusitusiga, e mafai ona maua i luga ole sootaga i lalo.

Manatua: O nisi punaoa faʻatagaina oe e download se maeʻa faila tuusao i VC aunoa ma downloading i se komepiuta.

Faitau atili: Faʻafefea ona lafoina se ata i luga ole laiga

Faʻatonutonu faatonu

Afai e te le mafai ona faʻaogaina le tautua i luga ole lugalaina poʻo le sui foʻi, e te manaʻo e faia ni fetuunaiga faʻaopoopo, e mafai ona e faʻaoga i faatonu faʻapitoa. O le sili ona lautele o Adobe Photoshop, o faʻatonuga mo faʻasologa o ata lea tatou te fuafua e suesue le soʻotaga nei.

Faitau atili: Faʻafefea ona maseʻe ma faʻafoi ata i le Photoshop

Talu ai Photoshop o se polokalame totogi ma e le masani ona faigofie ona faʻaaogaina, e mafai ona faʻaavanoaina i le tulaga masani Windows OS meafaigaluega. Ina ia faia lenei mea, taumatau-kiliki i luga o le ata ma filifili le filifiliga Sui faalagolago i luga o le manaʻo manaʻo.

E tali tutusa galuega faʻatino e le faʻatulagaina Paint editor ua tuʻufaʻatasia i totonu o Windows. E faʻapena foʻi i le tusitusiga masani ma le Papa 3D talosaga.

I luga o avanoa avanoa o le fesoʻotaiga e tele foʻi ni tusitusiga ata e faʻataunuʻuina le taunuʻuga na manaʻomia. E sili atu ona faʻaeteete i le tautua a le Avatan, ona ua iloga le maualuga faʻatino ma faigofie le faʻaaogaina.

Faitau atili: Vaʻaiga lautele i ata sili ona lelei i luga ole laiga

Ona o lea, o le ae mauaina se ata faʻataʻitaʻi, lea e mulimuli ane ona tatau ona faʻaulu lima i VKontakte.

Faitau atili: Faʻafefea ona lafoina se ata VK

Faiga 2: Faʻavaomalo Meafaigaluega

VKontakte o loʻo iai ni fesoʻotaʻiga se lua mo le fesuiaʻiina o se ata na e faʻaopopo pe sefe. Ata o isi tagata e faʻaaogaina le faʻaaogaina o metotia faʻamatalaina e le mafai ona suia. Ma le isi, o le rotation angle e matua faʻatapulaʻa i le 90 tikeri.

  1. Tatala le tulaga fesoʻotaʻiga i luga ole laiga ma alu ile ata e te manaʻo e toe mimilo iai. E mafai ona maua uma le ata i luga o lau itulau ma le alaalafaga.
  2. A uma ona filifilia se ata, faʻapipiʻi i le soʻotaga "Tele" i luga ole pito i lalo meafaigaluega. E mafai ona maua faʻamatalaga e uiga i le ono mafai ona suia le faʻafetai i le galuega Tapēle ofi atu peʻa vaʻavaʻaia foliga o se isi tagata.
  3. Kiliki i se tasi o laina Sui e tusa ma ou manaʻoga. Ina ua mavae lena, o le ata o le a liliu 90 tikeri i le tasi itu pe o le isi foi.
  4. Ia ulufale i se isi auala e faʻafili ai se ata mai le lisi e tasi "Tele" filifili "Faʻatonutonu ata".
  5. I luga o le meafaigaluega i le itu tauagavale o le mata, kiliki Suie faliu le ata 90 tikeri i se tulaga tumau. Ina ia faʻafili atoa le 180 tikeri pe sili atu, e tatau ona e toe faia le laasaga faʻamatala.
  6. A maeʻa le faʻatonutonuina o gaioiga, kiliki Sefe.

I luga o lea tatou faʻamaeʻaina faʻatonuga ma faʻamoemoe ua e mafaia ona teuteu le ata pe a manaʻomia.

Faaiuga

O metotia na faʻaalia e matou e tatau ona sili atu nai lo le 'ausia o le tatou sini. E mafai foi ona e faafesootai matou mo fesoasoani i tala i lalo o lenei tusitusiga.

Pin
Send
Share
Send