Faatoagaina ma faaopoopo taʻaloga i le Origin

Pin
Send
Share
Send

E ui i le mea moni o le tele o taʻaloga mai le EA ma paʻaga e mafai ona faʻatau saʻo mai le Origin, ae le o tagata uma e faia lena mea. Ae le o lona uiga o le oloa nei e le manaʻomia e fesoʻotaʻi i lau teugatupe i lenei tautua. Ina ia faia lea, e tatau ona faia ni gaioiga.

Faʻaatoaina taʻaloga i le Origin

Faatoagaina atu o taʻaloga i Origin faia i le ulufale atu i se faʻapitoa faʻailoga. E mafai ona maua i ala eseese, fuafua ile auala na fai ai le taʻaloga. O nai faataitaiga nei:

  • A faʻatau se taʻaloga taʻavale i se faleoloa faleoloa, o le faʻailoga o loʻo faʻaalia i luga o luga o faʻasalalauga pe o se mea i totonu o le afifi. I fafo atu, o lenei faʻailoga ua lomia seasea lava ona o le fefe i le faʻaaogaina e tagata le faʻamaoni.
  • I le mauaina o se muamua-poloaiga o se taʻaloga, le faʻailoga mafai ona faʻailoa uma i luga o le afifi ma luga o se faʻapitoa meaalofa faʻapipiʻi - e faʻalagolago i le tagata lomia mafaufauga.
  • A faʻatau taʻaloga mai isi tufatufa, o le tuʻugamau e tuʻuina 'eseʻese i le auala e faʻaogaina ai lenei auaunaga. E masani lava ona faʻaogaina le numera i le teugatupe a le tagata faʻatau.

Ona o lea, ua manaʻomia se faʻatulagaga, ma e naʻo le avanoa, e mafai ona faʻatoagaina le taʻaloga. Ma o le a faʻaopopoina i le Origin account library ma e mafai ona faʻaaogaina.

E taua le maitauina o le tulafono ua tuu atu i le tasi teugatupe, o le a le mafai ona faʻaaoga i luga o se isi. Afai o se tagata e fia manaʻo e sui lana teugatupe ma faʻafoi uma ana taʻaloga iina, e tatau ona e talanoaina lenei mataupu ma le lagolago faʻapitoa. Aunoa ma lenei laʻasaga, o se taumafaiga e faʻaogaina tulafono laiti e faʻaola ai i luga o seisi talaaga o ono mafua ai le polokaina

Faatoaga gaioiga

E taua le taʻu i le taimi lava lena e te manaʻomia ona faʻaeteete ma mataala muamua ona o le tagata faʻaaoga ua saʻo saʻo i luga o le talaaga otooto mo gaioiga e manaʻomia. A iai nisi tala, pe a maeʻa ona faʻagaioiga, e le toe aoga le tulafono i luga o isi.

Faiga 1: Amataga Tagata Tautua

E pei ona taʻua muamua, ia toaga le taʻaloga e te manaʻomia se numera numera numera, faʻapea foʻi ma le Initaneti.

  1. Muamua e tatau ona faʻatagaina oe i le Origin client. Lenei oe manaʻomia le kiliki i le ki "Amataga" i le ulutala o le polokalama. I le lisi e matala, filifili le filifiliga talafeagai - "Faʻagaioiga oloa oloa ...".
  2. O se faʻamalama faʻapitoa o le a tatalaina pe a iai ni faʻamatalaga puʻupuʻu e uiga i le mea e mafai ai ona e mauaina le faʻamatalaga i luga o oloa EA ma paaga, faʻapea foi ma se faʻapitoa fanua mo le ulufale i ai. E te manaʻo e faʻaofi le tusi o loʻo i ai nei iinei.
  3. E tumau e tata le faʻamau "Le isi" - le taʻaloga o le a faʻaopopo i le teugatupe faletusi.

Faiga 2: Aloaʻia Upega Tafaʻilagi

E mafai foi ona faʻaola le taʻaloga mo se teugatupe e aunoa ma se kalani - luga o le aloaia Origin website.

  1. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona ulufale i totonu le tagata faʻaaoga.
  2. Manaʻomia le alu i le vaega "Faletusi".
  3. I le pito i luga taumatau o se ki Faaopopo Taaloga. A oomiina, e aliali mai seisi mea - "Faʻagaioiga Oloa Code".
  4. A uma ona kiliki i lenei ki, o le a masani faamalama mo le ulufale atu i le taʻaloga tulafono e aliali mai.

I mea nei e lua, o le oloa o le a vave faʻaopopoina i le teugatupe faletusi lea na tusia ai le numera. A maeʻa lena, e mafai ona e siiina ma amata ona taʻalo.

Faaopopo Taʻaloga

E mafai foʻi ona faʻaopopo se taʻaloga i le Origin e aunoa ma se tulafono.

  1. Ina ia faia lea mea, kiliki le ki i le kalani "Taaloga" i le ulutala polokalame, ona filifili lea o le filifiliga "Faʻaopopo se taʻaloga e le mai le Amataga".
  2. Ua tatalaina le browser. E manaʻomia le sailia o le faʻatonu EXE-faila o soʻo se taʻaloga e filifili mai ai.
  3. Ina ua uma ona filifilia o se taʻaloga (pe o se polokalame) o le a faʻaopopoina i le faletusi o le taimi nei tagata faʻatau. Mai iinei e mafai ona faʻalauiloa soʻo se oloa faʻaopopo i lenei auala.

O lenei galuega i nisi tulaga e mafai ona faʻaaogaina ae le o le numera. Nisi paʻaga EA mafai ona tatalaina taʻaloga ma faʻapitoa saini saini saini. Afai e te taumafai e faʻaopopo se oloa i lenei auala, o le a faʻapitoa se algorithm o le a aoga, ma o le polokalama o le a fusifusia i lau Origin account e aunoa ma tulafono ma le faʻagaioiga. Peitaʻi, o lenei auala e seasea lava faʻaogaina ona o le lavelave faʻapitoa i le faiga, faʻapea foi ma tapulaʻa o le tufatufaina o oloa e ala i tufatufaga. I le avea ai o se tulafono, pe a fai o le taʻaloga ua faʻaaogaina e faʻaaogaina ai tekinolosi, ua talanoaina faʻapitoa lenei, ma faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu ile faʻaopoopoga o sea oloa.

E faʻapea foʻi, o lenei metotia faʻatagaina oe e faʻaopopo oloa tuai na gaosia e le EA, lea e masani ona mafai ona tufatufaina leai se totogi e ala i le Origin meaalofa meaalofa sisitema. O le a latou galulue faʻatasi ma isi oloa ua laiseneina i le tulafono.

E le fautuaina e faʻaopopo taʻaloga Pirated mai EA ma paaga i lenei auala. E tele taimi o taimi na faʻaalia ai e le faiga le moni o le leai o se laisene mo le taʻaloga, ma na sosoʻo ai lea ma le matua faʻasaina o se teuga tupe.

Filifili

O ni nai mea moni faʻatatau i le faʻagaioiga mo le faʻagaioiga ma faʻaopopo taʻaloga i le Amataga.

  • O ni ituaiga faʻapipiʻi o taʻaloga o loʻo i ai faʻapitoa saini faʻailoga e faʻatagaina ai i latou e masani ona faʻaopopo le oloa i le Origin library ma oloa laisene. Ae ui i lea, e aoga le malamalama e faapea o le tele o taimi o tagata o loʻo taʻitaʻiina atu i lea ituaiga freebie ua iʻu ina ia faʻaseseina. O le mea moni o na mea faʻataʻi-vaʻaia laiseneina i le lumanaʻi taumafai e faʻafouga tutusa ma tutusa masani, ma a e taumafai e faʻapipiʻi se patch, saini pepelo le toe galulue ma leiloa. O le mea ua tupu, Amataga faʻaalia le mea moni o le taufaasese, a maeʻa ona faʻasaina le faʻatagaina le tagata faʻaaoga.
  • E taua le faʻalogo i le igoa taʻuleleia o tufatufaga faʻaletonu vaega. E tele taimi e faʻaaoga e tagata faʻatau le aoga taʻaloga i le Origin. I le mea sili, latou atonu e le aoga. Afai o se tulaga e tupu pe a faʻaaogaina muamua, faʻaogaina code, ona faʻaaoga lea o se tagata e mafai ona faʻasaina e aunoa ma faʻataʻitaʻiga. Lea e aoga faʻailoa le lagolago faʻatekinisi muamua o le ai ai se taumafaiga e faʻaaoga le code faʻatau i le itu. E aoga le fai o lea pe a leai se talitonuga i le faʻamaoni o le tagata faʻatau, talu ai o le EA faʻatonutonu lagolago e masani lava o loʻo faauo ma o le a le faasaina pe a lapataia muamua.

Faaiuga

E pei ona e vaʻaia, o le faʻagasologa o le faʻaopopo o taʻaloga i le Origin library masani ona faʻasolosolo e aunoa ma ni faʻafitauli. Pau le taua e aua le faia ni mea sese masani, ia faʻaeteete, ma aua le faʻatauina oloa mai tagata faʻatau e leʻi faʻatau atu.

Pin
Send
Share
Send