Aofai Taua atinaʻe tali atu i faitioga mai tagata fiafia

Pin
Send
Share
Send

O le au atiaʻe o tala faʻasolopito o le Total War: Rome II na saunoa i le le lelei o uiga o le 'au taʻaloga i le soona foliga vaaia o tamaʻitaʻi taʻitaʻi.

O le Creative Assembly Studio i lana faamatalaga na maitauina ai, o le pasene o fafine lautele e avanoa mo le faafaigaluegaina i galuega lata mai, e ui lava i lagona le talafeagai o tama taʻaalo, e le i suia.

Fai mai le au atiaʻe, e mafai e le faiga o le aiga fou ona aafia ai le tulaga: afai e faʻaipoipo sui o le pulega o le tama taʻaalo, ona toʻatele ai lea o fafine o le a aliali mai i totonu o le aiga, o le isi itu e mafai ona faafaigaluegaina faʻatupu.

O le pasene o tamaʻitaʻi lautele ua paʻu i le taʻaloga e masani lava 10-15%, peitaʻi i nisi vaega (vaega o le aʻai o Eleni, le Malo o Roma, Karefasi ma atunuʻu i sasaʻe), e matuaʻi leai se mea. Ma i totonu o le malo o Kush, i se isi itu, o le faʻamoemoeina ua faʻateleina i le 50%.

I le faʻaiuga, Creative Assembly na taua e faapea o le galuega e fesoʻotaʻi ma lenei galuega e aunoa ma ni mea bug ma o le au faʻatupuina e le suia se mea i lenei mea. Na matauina foʻi e mafai e le au taʻalo ona suia nei tulaga taua i le faʻavasegaina.

Pin
Send
Share
Send