Saini i le Google Play Faleoloa i lau komepiuta

Pin
Send
Share
Send

O le Google Play Faleoloa na o le pau lea o faleoloa aoga mo masini o loʻo faʻatautaia le polokalama o le Android. I le taimi lava e tasi, e le o tagata uma iloa e mafai ona e ulufale i ai ma maua le avanoa i le tele o faʻavae masani e le gata mai le masini feaveaʻi, ae faapea foi mai le komepiuta. Ma i le tatou tusitusiga i le asō o le a tatou talanoa e uiga i le auala e faia ai lea.

Matou te ulufale i le Play Market ile PC

E naʻo le lua filifiliga mo le asiasia ma le faʻaaogaina atili o le Play Faleoloa i luga o le komupiuta, o le tasi o lona uiga o loʻo faʻataʻitaʻia atoa le le gata o le faleoloa, ae o le siosiomaga o le a faʻaaogaina. O le fea e tatau ona filifilia, e i ai ia oe le filifiliga, ae muamua mea e tatau ona e faʻamasani oe lava i mea o loʻo taua atu i lalo.

Faiga 1: Suʻesuʻe

O le Google Play Maketi lomiga e mafai ona e maua mai lau komepiuta o se masani 'upega tafaʻilagi. O le mea lea, e mafai ona e tatalaina e ala i soʻo se browser. O le mea taua o le iai o le saʻo sootaga i lima pe iloa e uiga i isi filifiliga talafeagai. O le a tatou talanoa e uiga i mea uma.

Alu i le Google Play Faleoloa

  1. I le faʻaoga i luga, e vave ona e mauaina oe i le itulau autu a le Google Play Market. Atonu manaʻomia Ulufale, lona uiga, ulufale i totonu faʻaaoga le tutusa Google account e faʻaaogaina i lau Android telefoni feaveaʻi.

    Faitau foi: Faʻafefea ona e ulufale i totonu o lau Google account

  2. Ina ia faia lea mea, faamaoti le login (telefoni poʻo imeli tuatusi) ma kiliki "Le isi",

    ona ulufale lea i le password e ala i le toe oomi "Le isi" mo le faʻamaoniga.

  3. Le iai o se profile icon (avatar), pe afai o se tasi na faʻapipiʻi muamua, ae le o le login faʻamau o le a faʻailo mai ai le faʻamanuiaina o le pule i le faleoloa o talosaga.

E le o iloa uma e tagata e faʻaaogaina e ala i le web version o le Google Play Store, e mafai foi ona e faʻapipiʻi talosaga i luga o lau telefoni poʻo le tablet, o le mea taua o le fesoʻotaʻi lea i le tutusa Google account. O le mea moni, galue ma lenei faleʻoloa e leai se eseʻesega mai tali tutusa feaveaʻi i luga o se masini feaveaʻi.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi talosaga i luga o le Android mai se komipiuta

I se faʻaopopoga i le mulimulitaʻi i se fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo, e moni, e mamao ese mai taimi uma, e mafai ona e alu i le Google Play Maketi mai soʻo se isi lava upega tafaʻilagi a le Kamupani Lelei. O le tuusaunoaga i lenei tulaga na o YouTube.

  • I luga o le itulau o soʻo se Google tautua, kiliki i le faʻamau "Talosaga uma" (1) ona sosoo ai lea ma le aikona "Taalo" (2).
  • Le tutusa lava mafai ona faia mai le Google amata itulau pe tuusaʻo mai le itulau suʻe.
  • Ina ia maua pea le avanoa i le Google Play Faleoloa mai lau PC poʻo le komepiuta feaveaʻi, naʻo le teu o lenei 'upega tafaʻilagi i lau web browser bookmark.


Vaʻai foi: Faʻafefea ona e makaina le upega tafailagi

O lea ua e iloa faʻapefea ona e ulufale i le Play Store 'upega tafaʻilagi mai se komupiuta. O le a matou talanoa e uiga i se isi auala e foia ai lenei faʻafitauli, e sili atu ona faigata ona faʻatinoina, ae e maua ai le tele o mea aoga.

Metotia 2: Android Emulator

Afai e te manaʻo e faʻaogaina uma foliga ma galuega a le Google Play Faleoloa i lau PC i le ituaiga tutusa lea o loʻo latou mauaina i le Android siosiomaga, ma o le upega tafaʻilagi lomiga e le fetaui ma oe mo nisi mafuaʻaga, e mafai ona e faʻapipiʻi le emulator o lenei faʻagaoioia faiga. E tusa ai ma a latou polokalame faakomepiuta, auala e faʻapipiʻi ai, ma maua atoa avanoa e le gata i le faleoloa mai le Google ae o le OS atoa, sa matou talanoa muamua i se isi tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, matou te fautua atu ia e faʻamasani oe lava.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻapipiʻiina o le Android emulator i luga o le PC
Faʻapipiʻiina le Google Play Maketi i luga o se komepiuta

Faaiuga

I lenei puʻupuʻu tusitusiga, na e aʻoaʻoina le auala e te ulufale ai i le Google Play Store mai se komupiuta. Fai faʻaaoga e se browser, naʻo le asiasi i se 'upega tafaʻilagi, poʻo le' steam 'faʻatasi ma le faʻapipiʻiina ma le faʻatulagaina o le emulator, filifili mo oe lava. E faigofie lava le filifiliga muamua, ae o le lona lua e maua ai avanoa lautele. Afai o iai pea ni au fesili e uiga i le matou mataupu, faʻamolemole talia lou manatu.

Pin
Send
Share
Send