Faʻafefea ona iloga se fou iPhone mai le toe faʻaleleia

Pin
Send
Share
Send


O se toe faʻafouina iPhone o se avanoa sili lea e avea ai ma lē e ana se apu masini i se tau maualalo. Le tagata faʻatau o sea mea gadget mafai ona mautinoa o atoatoa tuʻutuʻuga auaunaga, le mauaina o mea fou, se mataupu ma se maa. Ae paga lea, e tumau pea ona "totonu" mea, o lona uiga e le mafai ona e faʻaigoaina se mea fou. O le mafuaaga lena i lenei aso o le a tatou mafaufau ai pe faʻapefea ona iloga se fou iPhone mai toe faʻafouina.

Matou te iloa ese le iPhone fou mai le toefuataiina

E leai se mea sese i le toefuataiina iPhone. Afai tatou te talanoa faapitoa e uiga i masini toe faʻaleleia e le Apple lava ia, ona faʻailo mai fafo e le mafai ona iloga mai latou. Ae ui i lea, o le le faʻatauina o le faʻatau atu e mafai ona faigofie ona tuʻuina atu faʻaaoga gadgets mo atoatoa mama, o lona uiga latou te faʻateleina le tau. O le mea lea, aʻo leʻi faʻatau mai le lima poʻo ni faleoloa laiti, e tatau ona e siakiina mea uma.

E tele faʻailoga e iloa lelei ai pe o le masini e fou pe toe faʻaleleia.

Faailoga 1: Pusa

Muamua lava, afai e te faʻatau se iPhone fou, e tatau i le tagata faʻatau ona tuʻuina atu i totonu o se pusa ua faʻamaufaʻailogaina. Mai le afifi e mafai ona e iloaina ai le mea masini o loʻo i ou luma.

Afai tatou te talanoa e uiga i le toe faʻaleleia o le iPhones, ona tufaina atu lea o nei masini i pusa e le o aofia ai le ata o le telefoni lava ia: e pei o le tulafono, o le afifiina ua mamanuina i le paepae ma na o le faʻataʻitaʻiga o le masini o loʻo faʻaalia i luga. Mo faʻatusatusaga: i le ata o loʻo i lalo i le itu tauagavale e mafai ona e vaʻaia i se faʻataʻitaʻiga o se pusa o le iPhone toe faʻafouina, ma i le itu taumatau - o se telefoni fou.

Faailoga 2: Device Model

Afai e avatu e le faʻatau ia te oe le avanoa e suesue atili ai le masini i seisi mea, ia mautinoa e vaʻai i le igoa igoa i le faʻatulagaina.

  1. Tatala tulaga lau telefoni ona alu lea i le "Faavae".
  2. Filifili aitema "E uiga i lenei masini". Vaai lelei ile laina "Faʻataʻitaʻiga". Le muamua mataitusi i le uiga seti e tatau ona avatu ia te oe faamatalaga atoatoa e uiga i le telefoni:
    • Aso Gafua - o le atoa fou telefoni;
    • F - o se toefuataiga faʻataʻitaʻiga lea na maeʻa toe faʻaleleia ma le faʻagasologa o le suia o vaega i le Apple;
    • N - o se masini ua fuafua e suia i lalo o le tuutuuga;
    • Itu P - meaalofa meaalofa o le telefonipoto ma togitogiga.
  3. Faʻatusatusa le faʻataʻitaʻiga mai le tulaga ma le numera o loʻo faʻaalia i luga o le pusa - e tatau ona fetaui lelei lenei faʻamatalaga.

Faailoga 3: Faailoga i luga o le pusa

Totogi i le mea faʻapipiʻi i luga o le atigipusa mai le telefoni. I luma o le igoa o le gadget faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e fiafia i le faʻapuʻupuʻu "RFB" (o lona uiga "Toefaafouina"o lena Ua toe fuataiina pe "Pei fou") A faʻapea e i ai se faʻaititia - o loʻo ia te oe se telefoni poto.

Faailoga 4: IMEI Faamaoniga

I le faʻatulagaga o le telefoni (ma luga o le pusa) o loʻo i ai se faʻapitoa tulaga faʻapitoa faʻailoaina o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le masini mea, o mea e manatua ai ma le lanu. Siaki mo IMEI, o le mea moni, o le a le tuuina atu se tali manino pe o le telefoni toe fuataiina (pe afai e le o se aloaʻia aloaʻia). Ae, o se tulafono, pe a faia se toe faaleleia i fafo atu o Apple, matai e seasea lava taumafai e tausia le saʻo IMEI, ma o lea, pe a siakiina, o le faʻamatalaga telefoni o le a ese mai le moni moni.

Ia mautinoa e siaki lau telefoni poto mo IMEI - pe a fai o le mauaina o faʻamatalaga e le tutusa (mo se faʻataʻitaʻiga, IMEI fai mai o le lanu o le case e Silver, e ui lava e iai le Space Grey i ou lima), e sili atu le le mumusu e faʻatau se mea faapena.

Faitau atili: Faʻafefea ona siakiina iPhone e IMEI?

E tatau ona toe faʻamanatu foʻi, o le faʻatauina o se telefonipoto i luga o lima poʻo faleoloa le aloaia e masani ona iai ni lamatiaga tele. Ma afai ua uma ona e filifili i se sitepu faapena, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le tele o le sefeina i tupe, taumafai e faʻaavanoa le taimi e siaki ai le masini - o se tulafono, e le sili atu ma le lima minute.

Pin
Send
Share
Send