Faʻafefea ona faʻamuta le YouTube faʻasalalauga

Pin
Send
Share
Send


YouTube o le lalolagi taʻutaʻua vitio talimalo auaunaga e aofia ai le tele tele faletusi faletusi. Ole mea lea e omai ai tagata e matamata e latou fiafia iai vlogs, faʻatonuga vitio, TV faʻaaliga, musika vitio, ma sili atu. Pau lava le mea e faʻaitiitia ai le lelei o le faʻaaogaina o le tautua o le faʻasalalauga, lea e i ai taimi e le mafai ai ona misia.

O le aso nei o le a matou iloiloina le faigofie auala e aveese faʻasalalauga i YouTube, e faʻaogaina ai le lauiloa Adguard polokalama. O lenei polokalame e le gata o se aoga faʻapitoa blocker mo soʻo se tagata e suʻesuʻeina, ae o se mea lelei tele meafaigaluega mo le faʻamautinoaina le saogalemu i luga o le Initaneti faʻafetai i le sili ona lautele faʻamaumauga o nofoaga fesiligia, o le tatalaina o le a le puipuia.

Faʻafefea ona faʻamuta le faʻasalalauga ile YouTube?

Afai e leʻi umi talu mai, faʻasalalau i luga o le YouTube sa seasea, ona o lea i aso nei toetoe a leai ni vitio mafai ona faia e aunoa ma ia, foliga mai uma i le amataga ma i le faagasologa o le matamata. E le itiiti ifo ma le lua auala e aveʻesea ai mea faʻaoleole e le taua, ma tatou talanoa e uiga ia i latou.

Metotia 1: Ad Blocker

E leai se tele o auala aoga o le polokaina faʻasalalauga i le browser, ma o se tasi o latou o le AdGuard. E mafai ona e tuʻuʻesea faʻasalalauga ile YouTube faʻaaoga e pei ona taua i lalo:

Sii maia Adguard Polokalama

  1. Afai e te leʻi faʻapipiʻi Adguard, ona e faʻatuina lea ma faʻapipiʻi lenei polokalama i lau komepiuta.
  2. I le faʻalauiloaina o le faʻamalama polokalama, o le tulaga o le a faʻaalia i luga o le lau Puipuiga I. Pe a e vaʻai i se feʻau "Puipuiga mai", ona faasolosolo ane lea i luga o lenei tulaga ma kiliki ile mea lea e aliali mai Mafai Puipuiga.
  3. Ua maeʻa ona faʻatino lana galuega i le polokalama, o lona uiga e mafai ona e maimoa i le manuia o le faʻagaioiga e ala i le faʻamaeʻaina o le suiga i le YouTube site. Tusa lava poʻo fea video e te amatalia, faʻasalalauga e le toe faʻalavelave ia te oe.
  4. Adguard maua ai e tagata faaaoga le sili ona aoga auala e poloka ai faʻasalalauga. Faʻamolemole e matau o faʻasalalauga ua poloka e le gata i le browser i luga o soʻo se 'upega tafaʻilagi, ae o loʻo i ai foi i le tele o polokalame faʻapipiʻi i luga o komupiuta, mo se faʻataʻitaʻiga, i Skype ma uTorrent.

Vaʻai foi: Faʻalautelega e poloka faʻasalalauga i YouTube

Metotia 2: Lesitala i le YouTube Premium

AdGuard na faamatalaina i le auala muamua na totogi ai, e ui ina taugata. I se faʻaopopoga, o loʻo ia te ia se isi avanoa - AdBlock - ma e feagai foi ma le galuega ua tuʻu i o tatou luma. Ae a le mea e le naʻo le matamata i le YouTube e aunoa ma faʻasalalauga, ae o loʻo i ai foʻi ma le agavaʻa e faia ata i tua atu ma download i latou mo le maimoa mai fafo (i le talosaga aloaia mo Android ma iOS)? O nei mea uma faʻatagaina oe e te faia se lesitala i le YouTube Premium, lea na maua talu ai nei avanoa mo tagata o le tele o CIS atunuu.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona e siiina YouTube ata i lau telefoni

Matou te taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona lesitala i le vaega sili ona lelei a Google talimalo talimalo ina ia mafai ona fiafia atoatoa i ona foliga uma, ae galo ai e faʻatiga ai faʻasalalauga.

  1. Tatala soʻo se itulau YouTube i le browser ma kiliki-tauagavale (LMB) i luga o le aikonoa mo lau oe lava talaaga, o loʻo tu i le pito i luga taumatau.
  2. I le lisi e matala, filifili Totogi Totogi.
  3. Itulau Totogi Totogi kiliki i luga ole sootaga "Auiliiliga"tu i le poloka YouTube Totogi. Lenei oe mafai ona vaʻaia le tau o se masina saofaga.
  4. I le isi itulau kiliki i le faamau "Alu YouTube Premium".

    Peitai, ae leʻi faia lenei mea, matou te fautua ia e faʻamasani oe lava i foliga uma o loʻo saunia e le auaunaga.

    Ina ia faia lea mea, naʻo le tusi i lalo ole itulau. Ma o le mea lenei tatou te mauaina:

    • Ad-leai anotusi
    • Aunoa ma se initaneti;
    • Talaʻaga o tala;
    • Tupe Maua YouTube Music
    • YouTube Originals
  5. Alu saʻo i le lesitala, ulufale i lau peimeni faʻamatalaga - filifili se kata ua uma ona faʻapipiʻi i Google Play pe faʻapipiʻi se fou. I le faʻamaonia o faʻamatalaga manaʻomia mo le totogiina o le auaunaga, kiliki i le faʻamau Faʻatau mai. Afai e manaʻomia, ulufale i le password mai lau Google account e faʻamaonia ai.

    Tusi: O le masina muamua o saʻo e leai se totogi, ae o le kata na faʻaaluina e tatau lava ona iai le tupe. E manaʻomia mo le debiting ma toe faʻafoʻi o le suʻega teu.

  6. I le taimi lava e fai ai peimeni, o le masani YouTube button o le a suia i le Premium, e taʻu ai le oʻo mai o le lisiti.
  7. Mai le taimi nei, e mafai ona e matamata YouTube e aunoa ma faʻasalalauga i luga o soʻo se masini, pe o se komupiuta, smartphone, tablet poʻo le TV, faʻapea foi ma le faʻaaogaina uma o mea faʻaopoopo o le premium account na matou faailoaina i luga.

Faaiuga

Ole taimi nei ua e iloa faʻaleaituina au faʻasalalauga ile YouTube. O oe lava e faia le filifiliga pe e te faʻaaogaina se polokalama faʻapitoa poʻo se poloka-poloka, pe naʻo le lesitala i le Premium, ae o le filifiliga lona lua, i la matou manatu faʻaalia, foliga sili atu le manaia ma manaia. Matou te faamoemoe o lenei mea na aoga ia te oe.

Pin
Send
Share
Send