Faʻafefea ona tape manatu i luga ole Instagram

Pin
Send
Share
Send


I le mafaufauina o le numera o lesitala tala Instagram, tagata faʻaaoga o lenei fesoʻotaʻiga lautele e mafai ona fetaiaʻi atoa eseʻese manatu, o nisi o latou e matua faitioina le anotusi o le pou ma le tusitala o le itulau. Ioe, ua fautuaina e tape se feau tusitusia faʻapea.

Tusa lava pe faʻamalamalamaina lau faʻamalamalamaina o lau teugatupe, e le mafai lava e seisi ona faʻaola oe mai le faʻaoso ma le faʻaaloalo upu faʻasino ia oe. O le mea e lelei ai, o tala uma e le manaʻomia faʻaalia i lalo o au ata e mafai ona tape uma mai le telefoni ma mai komepiuta.

Faʻamolemole vaʻai e mafai ona e tapeina faʻamatalaga le talafeagai i lalo o au ata. Afai na e vaʻai i se faʻamatalaga i lalo o se ata o se isi tagata e manino le le fiafia ia te oe, ona mafai lea ona e tapeina na o le faʻafesoʻotaʻia le tusitala o le pou ma le faʻatulagaina talosaga.

Metotia 1: tape Instagram faʻamatalaga i luga o le telefoni

  1. Tatala le ata i le Instagram talosaga o loʻo i ai se tala e le moʻomia, ona kiliki lea o le ata o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i lalo, lea e tatalaina uma talanoaga i lalo ole ata.
  2. Sue le faamatalaga mai le taumatau i le itu tauagavale. Ole a e vaʻai i se faʻaopopoga menu lea e te manaʻomia e kiliki i luga o le lapisi lapisi icon
  3. O le manatu o le a soloia aunoa ma se isi faʻamaoniga faʻaopoopo. E naʻo le faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai le lapataiga e faʻaumatia le faʻaaliga. Afai na tapeina i se mea sese, tata ai lenei feau ina ia toe maua mai.

Metotia 2: soloia Instagram faʻamatalaga mai se komepiuta

  1. Alu i le Instagram itulau itulau i soʻo se browser ma, afai e tatau ai, alu i totonu o le tulaga.
  2. I le tulaga masani, o lau tala fafaga o le a faʻaalia i luga o le mata. Kiliki i lau ata faʻailoga i le pito i luga taumatau e tatala ai lau oe lava lisi o ata.
  3. Tatala le ata ma se manatu faʻaopopo. I le itu taumatau pito i lalo, kiliki i luga o le aikona ma faʻailoga e tolu.
  4. O se isi lisi o le a aliali mai i luga o le laupepa, lea e tatau ai ona e filifilia "Aveese faʻamatalaga".
  5. O le koluse o loo i tafatafa o manatu taʻitasi Ina ia tape se feau, tata ile.
  6. Faamautu le aveeseina. Mulimuli i le faiga tutusa mo savali le talafeagai uma.

Faʻamolemole matau mai, afai e te faʻasalalauina se faʻatupu faʻailoga e mautinoa lava o le a latou aoina mai le tele o faʻaletonu manatu, Instagram faʻaavanoa mo latou atoatoa motusia.

O lea, na matou suesueina le mataupu o le tapeina o manatu.

Pin
Send
Share
Send