Filifilia le faʻaletonu "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" i le Windows 7

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o faʻafitauli masani e fetaiaʻi ma tagata o le Windows 7 o le BSOD, sosoʻo lea ma le mea sese saʻo "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA". O le a tatou iloiloina le mafuaʻaga o lenei faʻaletonu, ma o a auala e foia ai.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona aveese le pupuni lanumoana o le oti pe a utaina Windows 7

Mafuaaga o faʻaletonu ma filifiliga mo le foia

O le "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" e masani ona faʻaalia pe a lele i le "blue screen" faʻatasi ma le STOP code 0x00000050. Na ia lipotia e faapea o le manaʻomia tapulaʻa e le mafai ona maua i totonu o loi sela. O lona uiga, o le aano o le faafitauli e taoto i le le sao avanoa i le RAM. O le autu mea e mafua ai lenei ituaiga o faʻaletonu o:

  • Faʻafitauli avetaavale;
  • Le tautua le manuia
  • Sese i le RAM;
  • Le saʻo le faʻagaoioiga o polokalame (aemaise antivirus) poʻo masini peripheral ona o le le talafeagai;
  • Le i ai o mea sese i totonu o le malo malo;
  • Faʻaleagaina o le faʻamaoni o faila faila;
  • Faamaʻi siama.

Muamua lava, matou te fautua atu ia te oe e fai ni aofaʻiga o gaioiga masani e faʻamaonia ma faʻatulaga ai le faiga:

  • Faitau vave le OS mo siama faʻaaogaina se aoga faʻapitoa;
  • Faʻamuta le soʻofaʻatasi komipiuta antivirus ma siaki pe a fai ose mea sese e aliali mai i lena;
  • Siaki le polokalame mo le faʻaleagaina faila;
  • Faitau vave le mea malo faigata mo sese;
  • Aveese uma masini peripheral, aunoa ma lea e masani ai faʻagaoioiga o le faiga e mafai.

Lesona:
Faʻafefea siaki lau komepiuta mo siama e aunoa ma faʻapipiʻi antivirus
Faʻafefea ona faʻamuta le antivirus
Siakiina o le faʻamaoni o faila faila i le Windows 7
Siaki le disk mo mea sese i le Windows 7

Afai e leai se mea o i luga o loʻo faʻailoa mai se faʻafitauli pe leai se iʻuga lelei i faʻafitauli, o le tele o masani fofo i le faʻamatala faʻafitauli o le a fesoasoani ia te oe, lea o le a talanoaina i lalo.

Metotia 1: Toe Faʻatu Avetaavale

Manatua, pe a fai e te leʻi faʻatuina ni polokalame poʻo ni masini i se taimi talu ai nei, na maeʻa na tupu ai se mea sese. Afai o le tali o loʻo ioe, e tatau ona uninstall le faapipiiina o mea komepiuta, ma masini avetaʻavale e tatau ona faʻafouina i le saʻo lomiga pe aveeseina atoa pe a le fesoasoani lata mai. Afai e te le mafai ona manatua ina ua maeʻa ona faʻatulagaina le igoa igoa elemene se mea leaga amata ona tupu, o se faʻapitoa faʻapitoa mo le auiliiliga WhoCrashed mea faʻaletonu dumps o le a fesoasoani ia te oe.

Sii mai WhoCrashed mai le tulaga aloaia itulau

  1. A maeʻa ona faʻapipiʻiina le faila faila, o le a tatalaina le WhoCrashed "Faʻatulagaina Taiala"lea e te fia kiliki "Le isi".
  2. I le isi faamalama, seti le leitio ki le pito i luga tulaga, ma talia le laisene maliega, ma kiliki "Le isi".
  3. Le isi, se atigi matala i le mea o le WhoCrashed faʻapipiʻi faʻatulagaina ua faʻaalia. E fautuaina e aua le suia lenei tulaga, ae ia kiliki "Le isi".
  4. I le isi laasaga, e mafai ona suia le WhoCrashed vaaiga i le lisi Amata. Peitai, toe, e le talafeagai uma lenei. Na o le kiliki "Le isi".
  5. I le isi faamalama, afai e te manao e seti le WhoCrashed aikona e "Desktop"siaki le pusa ma kiliki "Le isi". Afai e te le manaʻo e fai lenei mea, faʻatapulaʻa oe i le gaioiga mulimuli.
  6. O lenei, ia amata le WhoCrashed faʻapipiʻi, naʻo le kiliki "Faapipiʻi".
  7. O le WhoCrashed faʻapipiʻi faʻagasologa amata.
  8. I le faamalama mulimuli "Faʻapipiʻi Wizards", siaki le pusa i le na o pusa siaki pe a e manaʻo e faʻaaogaina le apalai i le taimi lava pe a tapuni le atigi atigipusa, ma kiliki "Faauma".
  9. I le WhoCrashed application interface e tatalaina, kiliki i le ki "Iloilo" i le pito i luga o le faamalama.
  10. O le auiliiliga taualumaga o le a faia.
  11. A maeʻa, o le a tatalaina se faʻamalama matala lea o le a lipotia mai ai, e manaʻomia e faʻavasega tusi i lalo e vaʻai i faʻamaumauga na mauaina i le taimi o le saʻiliʻiliga. Kiliki "Ua lelei" ma see atu le faʻaseʻe ile isumu.
  12. I le vaega "Crash Dump Iloiloina" Uma le mea sese mea e te manaʻomia o le a faʻaalia.
  13. I le laupepa "Tagata fai taʻavale i le lotoifale" I le polokalama lava e tasi, e mafai ona e vaʻaia sili auiliiliga faʻamatalaga e uiga i se gaioiga le aoga, saili poʻo fea mea faigaluega ai.
  14. A maeʻa ona mauaina se mea puʻupuʻu, e tatau ona e toe faia lona avetaʻavale. Ae le i faʻataunuʻuina nisi gaioiga, e manaʻomia le download muamua o le avetaʻavale lomiga mai le upega tafaʻilagi aloaʻia a le tagata gaosi le faʻafitauli masini. A maeʻa, kiliki Amata ma alu i le "Pulea vaega".
  15. Ona tatala lea o le vaega "System ma le Puipuiga".
  16. E leʻo toe foʻi ile poloka "Ofisa" kiliki le igoa Pule Pule.
  17. I le faʻamalama Tufafo Tatala le igoa o le kulupu o masini, tasi le mea e le aoga.
  18. A maeʻa, o le a tatalaina se lisi o mea faʻapitoa e fesoʻotaʻi i le komipiuta a le vaega filifilia. Kiliki i le igoa le masini lea ua le aoga.
  19. I le atigi matala, agai i le vaega "Avetaavale".
  20. Sosoo ai, e toe faʻafoʻi le avetaavale i le vaega faigaluega muamua, kiliki i le ki Toe fuli i tuaa e o ia le toaga.

    Afai e le toaaga mea taua, kiliki Tapē.

  21. I le dialog pusa e aliali mai, o le a manaʻomia ona faʻamaonia au gaioiga. Ina ia faia lea mea, maka le pusa "Uninstall polokalame ..." ma kiliki "Ua lelei".
  22. O le uninstall taualumaga o le a faia. A maeʻa, tamoʻe le avetaʻavale faʻapipiʻi tiaʻi i luga o le komipiuta malo tisiki ma mulimuli i uma fautuaga o le a faʻaalia i luga o le lau. A maeʻa le faʻapipiʻi, ia mautinoa e toe amata le PC. A maeʻa la sitepu ia, e le tatau ona maitauina faʻafitauli ma mea sese o loʻo tatou suʻesuʻeina.

Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona toe tuʻu ki avetaavale vitio

Metotia 2: siaki RAM

O se tasi o mafuaʻaga taua "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA", pei ona taʻua i luga, atonu o faʻafitauli i le RAM. Ina ia mautinoa o lenei vaega faapitoa o le mafuaʻaga o le faʻaletonu pe, i se isi itu, faʻateʻaina au masalosalo e uiga i lenei, oe manaʻomia le siakiina o le komipiuta RAM.

  1. Alu i le vaega "System ma le Puipuiga" i totonu "Pulea vaega". Faʻafefea ona faʻatinoina lea gaioiga sa faʻamatalaina i le auala muamua. Ona tatala lea "Pulega".
  2. Saili le igoa i le lisi o mea aoga ma polokalama snap-i "O le siakiina mea e manatua ..." ma kiliki i luga.
  3. Ina ua mavae lena, i le talanoaga na matala, kiliki "Faatino se toe ...". Ae i luma atu, ia mautinoa ia tapunia uma polokalama ma pepa aloaia, ina ia aloese mai le leiloa o faʻasaoina faʻamaumauga.
  4. A e toe ki le komipiuta, o le RAM o le a siakiina mo mea sese. Afai e iloa ai mea sese, tapē le PC, tatala le system unit ma vavae ese uma le RAM modules, tuʻua naʻo le tasi (peʻafai o iai ni mea). Toe siaki. Faia i le suia o le RAM fasi mea e fesoʻotaʻi i le motherboard seʻia maua se leaga module. A maeʻa, toe sui ma se faigaluega analog.

    Lesona: Siaki le RAM i le Windows 7

O loʻo i ai le tele o mea e mafai ona oʻo atu i le "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" i le Windows 7. Ae o mea uma na, e tasi, pe o le isi itu, e fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻiga ma le RAM o le PC. E tofu lava le faʻafitauli ma lona lava faʻaiuga, ma o le mea lea, ia fofo ia, e manaʻomia, muamua le mea e iloa ai le faapogai o le faʻafitauli.

Pin
Send
Share
Send