Faʻamuta le Hyper-V i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

Hyper-V o se virtualization polokalama i le Windows e tamoe fua i se seti o vaega vaega. O le taimi nei i ituaiga uma o le tele o faʻaaliga vagana ai le Fale, ma o lona mafuaʻaga o le galulue lea ma masini komipiuta. Ona o nisi feteenaiga ma le tolu-vaega virtualization masini, Hyper-V atonu e tatau ona le atoatoa. E matua faigofie e fai.

Faʻaumatia Hyper-V i le Windows 10

E i ai le tele o filifiliga mo le faʻamuta o le tekonolosi i le taimi e tasi, ma le tagata faʻaaogaina i soʻo se mataupu e mafai ona faigofie toe liliu i luga pe a manaʻomia. Ma e ui lava e masani ona faʻaogaina Hyper-V e ala i faʻalavelave, na mafai ona faʻamalosia e le tagata faʻaaogaina muamua, e aofia ai ma faʻalavelave, pe a faʻapipiʻiina fesuiaiga OS faʻapotopotoga, ina ua uma ona faʻatulagaina Windows ma se isi tagata. Le isi, matou te avatu ia te oe 2 auala talafeagai e faʻamuta ai le Hyper-V.

Metotia 1: Pupuni Vaega

Talu ai o le aitema fesiligia o se vaega o le vaega vaega, e mafai ona e faʻaleaogaina i totonu o le faamalama tutusa.

  1. Tatala "Pulea vaega" ma alu i le faafuaiupu “Uninstall se polokalame”.
  2. I le itu tauagavale, saili le palakalafa "Liliu mai Pupuni Uiga On pe tape".
  3. Saili mai le lisi "Hyper-V" vaʻai ma faʻatamaia e ala ile aveeseina ole siaki siaki poʻo le atigipusa. Sefe suiga i le kiliki i luga Ua lelei.

I faʻamatalaga talu ai nei a Windows 10 e le manaʻomia se toe fai, ae o le a mafai ona e faia lea pe a manaʻomia.

Metotia 2: PowerShell / Command Prompt

O se tutusa gaioiga e mafai ona faʻatinoina faʻaaogaina "Tautua" pe o se isi ana filifiliga Malosiaga. I lenei tulaga, mo talosaga uma, o 'au o le a ese.

Malosiaga

  1. Tatala le apalai ma faʻamau avanoa.
  2. Ulu atu i le tulafono:

    Faʻaletonu-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-uma

  3. Le amata deactivation faagasologa, e maua ni nai sekone.
  4. I le faaiuga o le ae mauaina se tulaga faasilasilaga. Leai se reboot manaomia.

CMD

I totonu "Faʻatonu laina" tapunia tupu ona o le faʻaaogaina o le teuina o vaega vaega DISM.

  1. Tatou amata i le pule aia.
  2. Kopi ma faapipii le faatonuga lenei:

    dism.exe / Initaneti / Faʻaletonu-Feature: Microsoft-Hyper-V-uma

  3. O le tapunia taualuga o le a faia ni nai sekone ma i le faaiuga o le savali faʻaalia o le a faʻaalia. Toe fai le komipiuta o le PC, e le manaʻomia.

E le tapunia le Hyper-V

I nisi o tulaga, tagata e iai se faʻafitauli i le faʻaleaogaina se vaega: na te mauaina se faʻaaliga "Matou te leʻi mafaia ona faʻamaeaina vaega" pe a toe ki, Hyper-V toe malosi. E mafai ona faʻasaʻoina lenei faʻafitauli i le siakiina o faila faila ma le teuina faapitoa. O le siakiina e faia e ala i le laina faʻatonu e ala i le faʻaaogaina o le SFC ma le DISM meafaigaluega. I le isi a matou tusitusiga, ua uma ona matou suesueina auiliili faʻamatalaga pe faʻafefea ona siaki le OS, ina ia aua neʻi matou toe faia, matou te faʻapipiʻiina se soʻotaga i le atoaga o lenei tusitusiga. I totonu, o le a manaʻomia oe e sui faʻagaioi Faiga 2mulimuli Faiga 3.

Faitau sili: siaki le Windows 10 mo mea sese

I le avea ai o se tulafono, a uma lea, o le tapunia faʻafitauli mou atu, pe a leai, ona tatau lea ona sailia mafuaʻaga i le mautu o le OS, ae talu ai o le tele o mea sese e mafai ona tele ma o lenei e le fetaui i le aotelega ma le autu o le tusitusiga.

Sa matou vaʻaia ni auala e faʻamuta ai le Hyper-V hypervisor, faʻapea foi ma le mafuaʻaga tele ua le mafai ai ona faʻaletonu. Afai oe iai pea ni faʻafitauli, tusi e uiga i ai i tala.

Pin
Send
Share
Send