Rufus 3.3

Pin
Send
Share
Send


A oʻo ina tatau ona toe tuʻu le faʻagaioiga i luga o le komupiuta, e tatau ona e vaʻaia lelei le i ai o le bootable media - o le flash drive poʻo le disk. O nei aso, o le auala pito sili ona faigofie, o le faʻaaogaina lea o se USB flash drive e faʻapipiʻi ai le faʻagaioiga ma oe mafai ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le polokalame Rufus.

Rufus o se lauiloa aoga mo le fausiaina bootable ala o faasalalauga. O le aoga e tulaga ese i lena mo lona faigofie uma ua i ai le atoatoa o faʻaaogaina o galuega e ono manaʻomia e faʻamaeʻa le fausiaina o bootable ala o faʻasalalauga.

Matou te fautua ia oe e vaʻai: Isi polokalama mo le fausiaina bootable flash drive

Fausia bootable ala o faasalalauga

I ai o le USB flash drive, download Rufus aoga ma le manaʻomia ISO ata, i ni nai minute o le ae maua le saunia-bootable USB flash drive ma Windows, Linux, UEFI, ma isi.

Muamua o se USB drive

Ae le i amatalia le faiga o le fauina bootable ala o faasalalauga, e taua tele le flash drive avea format. O le polokalame Rufus e mafai ai ona e faia se muamua faʻatulafonoina faʻagasologa ma le mulimuli ane faʻamaumauina o se ata ISO.

Gafatia e siaki faʻasalalauga mo leaga vaega

O le manuia o le faʻapipiʻiina o le faʻagaioia faiga o le a faʻalagolago tonu lava i le lelei o le tisua faʻasalalauga faʻaaoga. I le faagasologa o le faʻatulagaina o le flash drive, ao leʻi puʻeina le ata, o le a mafai Rufus e siaki le flash drive mo leaga poloka, ina ia, pe a tatau ai, e mafai ona suia lau USB-drive.

Lagolago mo faila faila uma

Ina ia mautinoa le atoatoa galuega ma USB-drive, o se maualuga meafaigaluega tulaga lelei e tatau ona lagolagoina galuega ma faila faila uma. O lenei nuʻu o loʻo tuʻuina atu foʻi i totonu o le polokalame a le Rufus.

Faatulagaina le formatting saoasaoa

E maua mai i le Rufus ni ituaiga se lua o foliga masani: vave ma tumu. Ina ia mautinoa maualuga-lelei tisuina o faamatalaga uma o lo oi luga o le disk, e fautuaina e uncheck le "Vailaina vave" aitema.

Lelei:

  • E le manaʻomia le tuʻuina i luga o se komipiuta;
  • Faigofie fesoʻotaʻiga ma le lagolago mo le gagana Rusia;
  • Ua tufatufaina le aoga mai le 'atia a le upega tafailagi e leai se totogi;
  • Gafatia e galue ile komepiuta e aunoa ma se komipiuta

Le atoatoa

  • Le iloa.

Lesona: Faʻafefea ona fausia se bootable Windows 10 USB flash drive i Rufus

O le Rufus polokalame atonu o se tasi o sili sili fofo mo le faʻafouina o le flash drive. O le polokalama e faʻaavanoaina ai se laʻititi o faʻatulagaina, ae mafai ona maua ai se faʻailoga maualuga atu.

Sii mai Rufus mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.63 mai le 5 (24 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona fausia se bootable Windows 7 flash drive i Rufus MAUA Faʻafefea ona faʻaaoga le Rufus WinSetupFromUSB

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Rufus o se maua fua aoga e mafai ai ona e faia se bootable USB flash drive mo le toe tuʻuina atu o le faʻagaioiga o le polokalama.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.63 mai le 5 (24 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Pete Batard / Akeo
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.3

Pin
Send
Share
Send