Faʻafefea ona talanoa e uiga i le VKontakte vaega

Pin
Send
Share
Send

Ina ia mafai ona atiaʻe le alalafaga i totonu o VKontakte fesoʻotaʻiga lautele, e manaʻomia faʻasalalauga talafeagai, e mafai ona faia e ala i faʻapitoa vaega poʻo reposts. O lenei tusitusiga o le a talanoaina ai metotia e mafai ona faʻaogaina e talanoa ai e uiga i le kulupu.

Upega Tafaʻilagi

O le lomiga atoa o le VK 'upega tafaʻilagi saunia oe ma le tele o metotia eseese, taʻitasi le tasi e le o se tasi faʻapitoa. Peitai, e le tatau ona tatou faʻagaloina o soʻo se faʻasalalauga e tumau lelei lava seʻia oʻo ina faʻalavelave.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻasalalau le VK

Metotia 1: Vaega Valaaulia

I le manatu o agafesootai, i totonu o tulaga masani foliga, e tele mea faigaluega e faʻalauiloaina faʻasalalauga. O lea lava e alu mo galuega Aumai Uo, faʻaalia o se isi mea i le lautele menu, ma lea matou faʻamatala auiliili i se isi tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona valaʻaulia i le VK group

Metotia 2: Taʻu le vaega

I le tulaga o lenei metotia, e mafai ona e faia se otometi toe tuʻu lua i luga o le puipui o lau talaaga faʻamaufaʻailogaina, tuʻua se fesoʻotaʻiga i le faʻalapotopotoga ma se saini, ma i le faʻatau a vaega. I le taimi lava e tasi, ina ia fausia se repost i le vaega puipui, e manaʻomia e i ai lau pule faʻatulagaina i tagata lautele.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopopo se taʻitaʻi i le VK group

  1. Faʻalauteleina le lisi autu "… " ma filifili mai i le lisi "Taʻu uo".

    Faʻaliga: Lenei faʻaavanoaina avanoa mo naʻo vaega tatala ma itulau lautele.

  2. I le faʻamalama Auina atu Faʻamaumauga filifili mea Uo ma ē mulimuli, pe a manaʻomia, faʻaopopo se manatu i le fanua talafeagai ma kiliki Faasoa Post.
  3. A maeʻa, o le a oso mai se faʻaaliga fou i luga o le puipui o lau talaaga faʻapipiʻi ma se soʻotaga i le faʻalapotopotoga.
  4. Afai o oe o se pulega faʻalapotopotoga ma manaʻo e tuʻu le faʻasalalauga a se isi vaega i lona puipui, i le faʻamalama Auina atu Faʻamaumauga seti le faailo faʻafeagai le aitema Community Followers.
  5. Mai le lisi ifo o le lisi "Ulufale le igoa o le nuu" filifili le manaʻomia lautele, pei ona fai muamua, faʻaopopo se faʻamatalaga ma kiliki Faasoa Post.
  6. Ole taimi nei ole a tuu se tusi talosaga i luga ole puipui o le kulupu filifilia.

O lenei metotia, pei a ua muamua, e le tatau ona mafua ai oe ni faigata.

Polokalama feaveaʻi

E na o le tasi lava le auala e faʻailoa ai e uiga i tagata lautele i le aloaʻia telefoni feʻaveaʻi e ala i le lafoina o valaaulia i uo saʻo. Masalo o le faʻapitoa lenei i faʻalapotopotoga ituaiga "Vaega"ae leai "Itulau lautele".

Manatua: O se valaaulia e mafai ona lafoina uma mai se kulupu tatala pe tapunia.

Vaʻai foi: O le a le eseʻesega i le va o se kulupu ma le laupepa lautele a le VK

  1. I le itulau lautele i le pito i luga taumatau, kiliki i le aikona "… ".
  2. Mai le lisi e tatau ona e filifilia Aumai Uo.
  3. I le isi itulau, suʻe ma filifili le manaʻomia le tagata faʻaaogaina, faʻaaoga le suʻesuʻega tatau pe a manaʻomia.
  4. I le maea ai o le faamatalaina laasaga, o le a lafoina se valaaulia.

    Manatua: O nisi tagata faʻaoga faʻatapulaʻaina le mauaina o valaaulia i faʻalapotopotoga.

  5. Le tagata e te filifilia e maua se faʻasilasilaga e ala i le faʻasilasilaga faiga, o le faʻapipiʻi tutusa e aliali mai foʻi i le vaega "Vaega".

I tulaga o faigata po o fesili, faʻamolemole faafesootai matou i manatu. Ma luga o lenei mea o lenei tusitusiga ua oʻo i lona iʻuga.

Pin
Send
Share
Send