Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni telefoni se lua ile telefoni se tasi

Pin
Send
Share
Send

Ole manaʻoga e faʻapipiʻi ni kopi se lua o le WhatsApp i le tasi telefoni e ono tulaʻi mai mo le tele o tagata e faʻaaogaina le avefeau, aua o le eseʻesega i le va o tafega tetele o faʻamatalaga e sau i aso uma i se tagata o ona po nei e sili ona taua ma e le taua tele. Mafaufau i auala o le mauaina o lua kopi o le talosaga galue faʻatasi i le siʻosiʻomaga o le sili ona lauiloa tulaga feaveaʻi - Android ma iOS.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se lua WhatsApp faʻaaliga

Fuafua i le avanoa o loʻo avanoa, pe, o le faʻagaioiga o loʻo galue ai i lalo (Android poʻo iOS), e eseʻese metotia ma polokalama faʻapitoa e faʻaaogaina e maua ai lua WhatsAps i luga o se tasi telefoni. Faʻatinoina se taotoga e fatu ai se kopi faʻapitoa e faigofie tele mo le faʻaaogaina o telefoni Android, ae mafai ona faʻatino e tagata e faʻaaogaina iPhone e ala i le faʻaaogaina auala le aloaia.

Android

Ona o le tatala o le faʻagaioioiga faiga, e tele auala mo le mauaina o se lua kopi o WhatsApp mo Android i luga o le telefoni. Mafaufau i le faigofie auala e fofo ai le faʻafitauli.

A o le i faʻaaogaina ni metotia mo le fatuina o se laupepa faʻamatalaina o loʻo i lalo, ua tatou tuʻuina le avefeau i luga o le telefoni, faia e tusa ai ma faʻavae faʻatonuga.

Faitau atili: Auala e faʻapipiʻi ai WhatsApp i se Android telefoni

Faiga 1: Android Shell Meafaigaluega

O nisi gaosi o Android telefoni atamai latou faʻaaogaina a latou masini i mea faaonaponei ma e oʻo lava ina toe faʻaleleia atoatoa atigi poloka i le tulaga o galuega ma vaʻaiga. I totonu o fesuiaiga sili ona lauiloa i luga o le Android autu i aso nei o le faʻagaioioiga faiga MIUI mai ia Xiaomi ma FlymeOSatiaʻe e Meizu.

Le faʻaaogaina o le lua i luga o faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga, matou te mafaufau i le faigofie auala e maua ai se isi kopi o WhatsApp i luga o le telefoni, ae o tagata e iai masini mai isi gaosi oloa ma tagata e faʻaaogaina le masani firmware e tatau foi ona vaʻai totoʻa i foliga tutusa pei ona faamatalaina i lalo i la latou telefoni.

Cloning talosaga i MIUI

Amata mai le valu vaega o MIUI, o se galuega faʻaofi ua tuʻufaʻatasia i totonu o lenei atigi Android Talosaga Cloning, lea e mafai ai ona e faia se kopi o le toetoe lava polokalame i totonu o le polokalama, e aofia ai ma WhatsApp. E aoga tele (faʻaalia ile faʻataʻitaʻiga o MIUI 9).

  1. Tatala i le telefoni "Tulaga" ma e alu i le vaega "Talosaga"i le faasolosolo mai i lalo o le lisi o filifiliga. Saili aitema Talosaga Cloningpopo i lona igoa.
  2. I le lisi o faʻapipiʻi ma avanoa e fai se kopi o polokalame matou te mauaina "Whatsapp", faatoaaga le ki lea o loʻo i tafatafa o le igoa o le mea faigaluega. O loʻo matou faʻatali mo le faʻamaeaina o le faʻagasologa o le fausiaina o se kalone o le polokalame.
  3. Tatou te o i le Desktop ma matauina foliga o le lona lua lea o le VatsApp icon, faʻapipiʻi ma se faʻailoga faʻapitoa, o lona uiga ua uma ona faʻapipiʻi le polokalama. E leai se eseesega i le galuega a le “clone” ma le “tagata muamua” avefeau, o kopi e tutoatasi uma o le tasi ma le isi. Tatou faalauiloa se kopi, lesitala, faʻaaogaina uma foliga.

Polokalama komipiuta i luga o FlymeOS

Tagata e ona le Meizu gaosi meaʻai telefoni o loʻo faʻatautaia FlymeOS, amata mai le lomiga 6, e faʻapea foi ona laki i le mafai ona faʻaaoga le tele o taimi o le Android talosaga i luga o le tasi telefoni. I le tele o FlaimOS fausia, o se galuega ua taua "Clones o polokalama". O ni nai paʻi luga o le lau - ma o le vaega lona lua o WhatsApp o le a aliali mai i le lisi o faʻapipiʻi polokalame.

  1. Tatala "Tulaga" FlymeOS ma tusi i totonu o le lisi e saili le vaega "Ofisa". Tapa "Vaega faʻapitoa".
  2. Alu i le vaega "Leipa" ma vili le filifiliga "Clones o polokalama". Tatou maua WhatsApp i le lisi o tusi talosaga lea e mafai ona fatuina se kopi, faʻatinoina le ki o loʻo i tafatafa o le igoa o le avefeau.
  3. A maeʻa le palakalafa o loʻo i luga, alu i le FlaimOS desktop lea matou te mauaina le lona lua WattsAp icon, faʻapitoa ma faʻailoga faʻapitoa. Tatou faalauiloa le avefeau ma faʻaaoga - e leai ni eseʻesega mai le "uluaʻi" faʻaliliuga i le faiga o le faʻaogaina o le kopi ata.

Metotia 2: O le a le Pisinisi Pisinisi

O le mea moni, WhatsApp mo Android e avanoa i lomiga e lua: "Avefeau" - mo tagata masani masani, "Pisinisi" - mo kamupani. O le faʻavae faʻavae faʻatino i totonu o le lomiga mo se lautele lautele o tagata faʻaaogaina o loʻo lagolagoina foi i le faʻamatalaga o le avefeau mo le pisinisi siosiomaga. E le gata i lea, e leai ni tapulaa ile faʻapipiʻiina, faʻamalosia ma le faʻaaogaina o le Whats App Business e se tagata masani.

O le mea lea, i le faʻatulagaina o le tautua kalani talosaga i le ofisa faatonu "Pisinisi", matou te mauaina le lona lua tulaga faʻaalia o Vatsap i luga o le matou masini.

Talia le Whats App Pisinisi mai le Google Play Faleoloa

  1. Mulimuli i le sootaga o loʻo i luga mai lau telefoni poʻo le Google Play Maketi ma suʻe le itulau o le Whats App Business ala i le sailiga.

  2. Sii mai ma faʻapipiʻi le Vatsap faʻapotopotoga ma alualu i luma pisinisi pisinisi.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi talosaga i luga o le Android mai le Google Play Market

  3. Tatou amata le tagata maʻi. Matou te resitalaina se teugatupe / log in le avefeau i le auala masani.

    Faitau atili: Faʻafefea ona lesitala mo WhatsApp mai le Android smartphone

Ua sauni uma mea uma mo le faʻaaogaina o le WatsApp lua tala i le tasi telefoni!

Metotia 3: Parallel Space

Afai o le na faia le telefonipoto e le i tausia lelei o le tuʻufaʻatasia o le mea faigaluega e fatu ai le lua polokalame i le faʻatulagaina firmware, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea faigaluega faʻapitoa mai isi tagata atiaʻe faʻapipiʻi e maua se kopi o VatsAp. O se tasi o sili ona lauiloa fofo o sea fuafuaga na faʻaigoaina Parallel Space.

A e faʻatautaia lenei aoga i luga o le Android, ua tuʻuina ese se avanoa, lea e mafai ai ona e kopiina le ua maeʻa faʻapipiʻi le avefeau ona faʻaaoga ai lea o le toe faʻauaʻi mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe. O le le lelei o le metotia o loʻo iai le tele o faʻasalalauga o loʻo faʻaalia i totonu o le free version o le polokalame, atoa ai ma le mea moni i le taimi o le uninstallation o le Parallel Space o le WatsAp clone o le a soloia foi.

Sii mai Parallel Space mai Google Play Market

  1. Faʻatuina le ParallelSpace mai le Google Play Faleoloa ma faʻafoe le mea faigaluega.

  2. E mafai ona e agaʻi i luga e fatuina se kopi o le avefeau i le taimi lava na maeʻa ona i ai i luga o le Parallel Space main screen. I le tulaga masani, pe a amataina le mea faigaluega, o loʻo faʻailo mea uma mo le faʻailoga e avanoa. Matou te kilia le ata o polokalame ia e le manaomia ai cloning, o le WhatsApp icon e tatau ona faailogaina.

  3. Tago i faamau "Faaopopo i le Parallel Space" ma tuʻuina mai le mea faigaluega i le avanoa i le Journal e ala i le popo TALI i le pusa talosaga lea e aliali mai. O loʻo matou faʻatali mo le faʻamaeaina o le faia o se kopi o WhatsAp.

  4. O le faʻaaliga lona lua o VatsAp e faʻalauiloa e ala i le ParallelSpace. Ina ia faia lea mea, tatala le aoga lava e ala i le faʻapaʻiaina i luga o le faʻatonutonu na faia i luga o le laupepa ma paʻi atu i le avefeau aikona i luga o le Parallel Space screen.

Metotia 4: App Cloner

Sili aoga nai lo le Parallel Space faamatalaina i luga, o se mea faigaluega e mafai ai ona e faia se kopi o le avefeau i luga o lau telefoni o le App Cloner. O lenei fofo e galue i luga o le faʻavae o le faia o se clone ma suia le igoa o le afifi, faʻapea foi ma lana faʻailoga faʻainumera. O le mea la ua tupu, o le kopi o le atoa apalai lea e le manaʻomia atili faʻapipiʻi o le App Cloner mo lona amataina ma faʻagaioia.

Faatasi ai ma isi mea, o le App Cloner e tele faʻatulaga e faʻatagaina ai oe e faʻatonutonu atoatoa ma faʻaleleia le faʻagaioiga o cloning talosaga. O mea na faʻaletonu, - galulue ma le tele o polokalame lauiloa, e aofia ai ma WhatsApp, o loʻo lagolagoina e naʻo le tau Totogi vaega o le App Cloner.

Sii maia App Cloner mai Google Play Maketi

  1. Ae e te lei amata galue ma App Cloner, e tatau ona e alu i le vaega "Puipuiga" faʻatulagaina telefoni ma avatu le faʻatagaina i le faʻapipiʻiina ni faila faila mai le le iloa nofoaga. I totonu o lenei ki, le Android OS le a vaaia le kopi o WhatsAp faia e ala i le mulimuli i le isi laasaga.

  2. Tikia ma faʻapipiʻi le App Cloner mai le Google Play Market, faʻalauiloa le mea faigaluega.

  3. Filifili WhatsApp mai le lisi o talosaga avanoa mo kopi e ala ile tipi i luga o lona igoa. I le isi laupepa, ua fautuaina e suia foliga o le lumanaʻi foliga o le kopi faʻapipiʻi e aloese ai mai isi faʻalavelave i le va o kopi o le polokalama. Mo lenei, vaega filifiliga e fuafuaina. Ata o le apalai.

    Sili ona manaʻomia le faʻagaioi le fesuiaiga. Suia le lanu lanu, ae mafai ona e faʻaaogaina isi avanoa o le liliuina o foliga o le ata o se ata i le lumanaʻi o le polokalama.

  4. Tatou kiliki i le lanumoana lapotopoto eria ma se faʻailoga i totonu - o lenei fesoʻotaʻiga elemene amata le gaioiga o le faia o se kopi o le avefeau's APK-faila ma suia se saini. Matou te faamaonia le faitauina o lapataiga e uiga i faafitauli e ono tupu pe a faʻaaoga le clone i le kilikiina Ua lelei luga o le faʻaaliga laupepa.

  5. O loʻo matou faʻatali mo le faʻamaeaina o le App Cloner galuega i le fausiaina o se fesuiaiga apk faila - o le a aliali mai se faʻasilasilaga "Ua ufiufi WhatsApp".

  6. Maua ile fesoʻotaʻiga "FAAOPOINA APP" i lalo o le feau luga, ma le faʻamau o le igoa lava lea e tasi i le pito i lalo o le package installer screen i Android. O loʻo matou faʻatali mo le tuʻuina atu o le vaega lona lua o le avefeau e maeʻa.

  7. O le taunuuga o laʻasaga i luga, matou te mauaina le kopi atoa o VatsAp ua sauni mo le faʻalauiloa ma le faʻagaioiga!

IOS

Mo WhatsApp mo iPhone tagata faʻaaogaina, o le faʻagasologa o le mauaina o se kopi lona lua o le avefeau i luga o la latou telefoni e aofia ai le faʻaaogaina o masini komipiuta mai isi vaega. I lenei tulaga, o le kopi muamua o Vatsap aʻo leʻi maeʻa togafiti tatau ona faʻapipiʻi i totonu o le telefonipoto e faʻaaoga ai metotia masani.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi WhatsApp i le iPhone

Puipuiga manaʻoga ua faʻatagaina e Apple mo le faʻatinoina o a latou lava masini, ma le latalata mai ole iOS e sili ona faigata le faʻatonuga mo le mauaina o se kopi o le sapalai i totonu o le iPhone, ae e lua auala le aloaia e ausia ai le manaʻomia finagalo o loʻo i ai pea, pe a ma le taimi o le fausiaina o nei mea. E tatau ona mafaufau:

Faʻaogaina polokalama faakomepiuta e le faʻamaonia e Apple mafai faʻapitoa e mafua ai le leiloa o faʻaaoga a le tagata lava ia faʻamatalaga! O le tusitala o le tusitusiga ma le pulega o lumpics.ru e le nafa ma soʻo se iʻuga o le faʻaaogaina o le WhatsApp! Faʻapipiʻi metotia faʻamatalaina i lalo! O faʻatonuga e faʻataʻitaʻia, peitaʻi e le o ni fautuaga i le natura, ma o le faʻaiuga i luga o latou faʻatinoga e naʻo le tagata e faʻaaogaina ma lona lava lamatiaga!

Faiga 1: TutuApp

TutuApp o se isi faʻaaoga faleoloa o loʻo i ai i totonu o lona faletusi fesuiaiga faʻamatalaga o mea eseese meafaigaluega mo iOS, e aofia ai ma le WhatsApp avefeau fesiligia.

Sii mai TutuApp mo iOS mai le tulaga aloaia itulau

  1. Alu i le iPhone i le luga fesoʻotaʻiga pe tatala le Safari browser ma tusi se talosaga i le tuatusi pa "tutuapp.vip", ona tatala lea o le upega tafailagi o le igoa tutusa e ala i le paʻi atu "Alu".

  2. Faʻamau le ki "Sii Mai Nei" i luga o le itulau polokalame TutuAp. Ona popo lea Faatuina i le talosaga faamalama e uiga i le amataga o le faapipiiina taualumaga "TutuApp Masani Lomiga (Taʻua)".

    Le isi, matou te faʻamoemoe o le faʻapipiʻi e maeʻa - o le aikona foliga o le a aliali mai ile iPhone desktop.

  3. Tatou te tago i le TutuApp aikona ma maua ai se faʻamatalaga e uiga i le faʻatapulaʻaina o le faʻalauiloaina o le mea faigaluega ona o le le faʻamaonia o le atiaeina faʻatuatuaina luga o se iPhone patino. Tulei Soloia.

    Ina ia maua le avanoa e tatala ai le polokalame, alu i le ala: "Tulaga" - "Faavae" - Togafiti masini.

    Leisi popo ile igoa ole talaaga "NIPPON PAINT Saina HO ..." ma luga o le isi mata kiliki "Talitonu ...", ona faʻamaonia lea o le talosaga.

  4. Matou te tatalaina TutuApp ma suʻe se fesoʻotaʻiga foliga tutusa ma le mamanu o le Apple App Store.

    I totonu o le vaega saili, faʻaopopo le fesili "whatsapp", faʻamau i luga o le mea muamua i le lisi o taunuʻuga taunuʻuga - "WhatsApp ++ kopi".

  5. Tatou te tago i le Vatsap ++ aikona ma luga o le itulau matala o le fesuiaiga kalani kiliki "Maua fua i le uluaʻi". Ona matou faʻatali lea mo le afifi e uta.

    Tapa Faatuina i le tali atu i se iOS talosaga e taumafai e amata faapipii se kopi o le avefeau. Alu i le iPhone desktop, faatali mo le taimi nei "WhatsApp ++" faapipiiina i le iuga.

  6. Tatou faalauiloa le talosaga, - o le vaega lona lua o le avefeau ua uma ona sauni mo le faʻaaogaina.

Matou te faʻatagaina pe lesitala se teugatupe fou ma maua atoatoa avanoa i le faʻailoga muamua nei o mea lauiloa auala o fesoʻotaʻiga.

Faitau foi: Faʻafefea ona lesitala mo WhatsApp mai le iPhone

Metotia 2: TweakBoxApp

O le isi auala e alu faataamilo i le "tasi iPhone - tasi WhatsApp" tapulaʻa o le ala le le aloaia le faʻapipiʻi o TweakBoxApp iOS apps. O le mea faigaluega, pei o le TutuApp faleoloa faamatala atu i luga, faʻatagaina oe e maua se tagata fesuiaʻi avefeau kalani e galue eseese ma tutoʻatasi mai se polokalama maua i auala aloaia.

Sii mai TweakBoxApp mo iOS mai le tulaga aloaia itulau

  1. I le Safari browser, kiliki i luga ole sootaga luga pe ulufale i le tuatusi "tweakboxapp.com" oe i totonu o le sailiga fanua ma kiliki "Alu" e alu i le sini web punaoa.

  2. I le itulau e matala, paʻi atu "Download le Polokalama", e mafua ai le faʻasilasilaga e uiga i le taumafai e matala "Tulaga" iOS e seti le tapenaga talaaga - kiliki "Faʻataga".

    I luga o le faʻaopopoga mata "TweakBox" i le iOS kiliki Faatuina faʻalua. A maeʻa ona faʻatulagaina le ata, tapa Faia.

  3. Alu i le iPhone desktop ma saili se fou faʻapipiʻi polokalama "TweakBox". Faaoso loa i le paʻi ane i le aikona, alu i le tab "APPS", ona tatala lea o le vaega "Tweak Apps".

  4. Tusi i lalo le lisi o fesuiaiga polokalama faakomepiuta i le pito i lalo ma saili le aitema "Watusi Falealiʻi", tatala le laupepa o le instant messenger i TweakBox popo luga le WatsApa icon i tafatafa o lenei igoa.

  5. Tulei "Faapipiʻi" luga o le Watusi Duplicte itulau, matou te faʻamaonia le faʻatonuga o le polokalama mo le sauni e faʻapipiʻi le apalai ma le popo i le faamau Faatuina.

    O loʻo matou faʻatali mo le tulaga lona lua o le avefeau ina ia maeʻa tuʻuina atoatoa. E mafai ona e maitauina lenei faiga e ala i le vaʻai i le animated aikona i luga o le iPhone Desktop, lea o le a faasolosolo lava ona avea le foliga o le ua masani masani avefeau faʻailoga maua i le ala aloaia.

  6. Uma ua sauni e faʻaaoga lau lua WhatsApp tala i iPhone!

E pei ona e vaʻai, e ui lava i le aoga aoga o le faʻapipiʻiina ma le toe faʻaaogaina o ni kopi se lua o VatsAp i luga o le tasi telefoni, e leʻo ni tagata atiaʻe Android ma iOS, pe na faia aloaʻia le feʻau o le ave feʻaveaʻi se filifiliga faapena. O le mea lea, ina ia mafai ona faʻaogaina ni tala eseese se lua o auala mo fesoʻotaʻiga i luga o le tasi masini i le tele o tulaga, o le a tatau ona e faia i le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasiga mai le lona tolu vaega atiaeina i totonu o le telefoni.

Pin
Send
Share
Send