Fausia se palota i totonu o le talanoaga VKontakte

Pin
Send
Share
Send

Polls i luga o agafesootai VKontakte o loʻo faʻaogaina e faia ai le tele o galuega, ae i le le faʻailoaina o la latou faʻasalalauga e naʻo o nisi nofoaga i luga ole laiga. I le avea ai o se vaega o lenei tusitusiga, matou te faʻailoaina uma auala o loʻo i ai mo le faʻaopopoina o se suʻesuʻega i se talanoaga.

Upega Tafaʻilagi

I le taimi nei, naʻo le pau lava le auala e faia ai se suʻesuʻega i se tele-talanoaga o le faʻaaoga o le repost. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona e faʻasalalau saʻo o le palota i totonu o se talanoaga pe a na o loʻo avanoa i nisi vaega o le punaoa, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le faʻaaliga poʻo le paʻaga o le afioʻaga.

E le gata i lea, e mafai ona e faʻaaogaina punaoa vaega lona tolu, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le faia o se suʻesuʻega e ala ile Google Forms ma faʻaopopo se fesoʻotaʻiga i ai i le VK talatalanoaga. Peitai, o lenei auala o le a tau le faigofie ai le faʻaaogaina.

Laasaga 1: Fausia se Suʻesuʻega

Mai mea ua taua e muamua mai e tatau ona e faia se palota i soʻo se nofoaga talafeagai i luga o le tulaga, faʻatapulaʻaina avanoa i ai pe a manaʻomia. E mafai ona e faia lea i le faʻatuina o faʻalilolilo o faʻamaumauga poʻo le lolomiina o se suʻesuʻega i se faʻasalalauga faʻalilolilo lautele.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona fausia se taua VK
Faʻafefea ona fai se suʻesuʻega i le VK group

  1. Ina ua uma ona filifilia se nofoaga i luga o le VK 'upega tafaʻilagi, kiliki i luga o le fomu mo le fatuina o se fou ulufale atu ma faʻapipiʻi luga le soʻotaga "Tele".

    Faʻamanatu: Mo se suʻesuʻega, ole autu autu ole faʻamaumauga e sili ona avanoa.

  2. Mai le lisi na faʻaalia, filifili "Faʻamatalaga".
  3. Tusa ai ma ou manaʻoga, faʻatumu fanua o loʻo tuʻuina mai ma faʻasalalau le faʻamaumauga e faʻaaoga ai le faʻamau "Lafo".

Le isi, e tatau ona e lafoina le pueina.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopopo se pou i le VK wall

Laasaga 2: Repost Records

A i ai ni ou faʻafitauli i le toe lolomiina o se pou, ia mautinoa e siaki mai se tasi oa matou faʻatonuga i lenei mataupu.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe fai le VK

  1. Ina ua maeʻa faʻasalalauga ma siaki le ulufale atu i lalo o le pou, saili ma kiliki i luga o le aikona faʻatasi ma le ata o le aū ma le oso-ae saini "Faasoa".
  2. I le faʻamalama e matala, filifili le tab "Faasoa" ma tusi le igoa o le talanoaga i le fanua "Ulufale le igoa o le uo poʻo imeli".
  3. Mai le lisi, filifili le tali talafeagai.
  4. I le faʻaopopoina o le talanoaga i le numera o tagata e mauaina, faʻatumu le laufanua pe a tatau ai "Lau feau" ma faʻamau le faʻamau Faasoa Post.
  5. O lau palota o le a aliali mai nei i le tele-talanoaga savali talaʻaga.

Manatua afai o le palota i luga o le puipui ua tape, o le a otometi lava mou ese mai le talanoaga.

Polokalama feaveaʻi

I le tulaga o le aloaʻia talosaga feaveaʻi, o faʻatonuga e mafai foʻi ona vaevaeina i ni vaega se lua, e aofia ai le fausiaina ma le lafoina. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i le faʻaaogaina o loʻo faʻaogaina e tutusa lava faʻaali atu soʻotaga.

Laasaga 1: Fausia se Suʻesuʻega

Fautuaga mo le lafoina o se palota i luga o le VKontakte talosaga tumau tutusa - oe mafai ona lolomiina se pou i luga o le puipui o se kulupu kulupu poʻo faʻamatalaga, poʻo se isi nofoaga e faʻatagaina oe e faia lenei mea.

Manatua: I la matou mataupu, o le mea amata, o le puipui o faʻamau tu tumaoti.

  1. Tatala le faʻatonuga faʻatonu tusi i le kiliki i luga o le ki "Faamaumauga" luga o le puipui.
  2. I luga o le meafaigaluega meafaigaluega, kiliki i le aikona ma faʻailoga e tolu "… ".
  3. Mai le lisi, filifili "Faʻamatalaga".
  4. I le faʻamalama e matala, faʻatumu fanua o loʻo e manaʻomia, ma kiliki i le aikona ma se faʻailoga i le tulimanu pito i luga taumatau.
  5. Fetaomi faamau Faia i le pito i lalo e lolomi ai se pou.

Lenei o mea uma o totoe o le faʻaopopoina o lenei palota i le tele-talanoaga.

Laasaga 2: Repost Records

E manaʻomia le eseʻesega o le apalai o le repost nai lo luga ole upega tafailagi

  1. I lalo o le suʻesuʻega ulufale, kiliki i le repost icon ua faʻailogaina i le ata puʻeata.
  2. I le fomu e matala, filifili le talanoaga e te manaʻo pe kiliki i le search icon i le itu taumatau.
  3. Atonu e manaʻomia se sailiga pepa pe a le faia le talanoaga i le vaega. Savali.
  4. A maeʻa le faʻailogaina o le tele-talanoaga, faʻaopopo lau faamatalaga, pe a tatau ai, ma faʻaaoga le faʻamau "Lafo".
  5. I le VKontakte mobile talosaga, ina ia mafai ona e palota, e manaʻomia oe e alu i le pueina i le kilikiina o le soʻotaga i le talanoaga o talaʻaga o tala.
  6. Naʻo le taimi lena e mafai ai ona e tuʻua lau palota.

Mo le fofo o nisi faigata e le aʻafia i le taimi o le tusitusiga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou i manatu. Ma luga o lenei, o lenei faatonuga e sau i le mutaaga.

Pin
Send
Share
Send