Faʻafefea ona e vaʻai i le amataga o le fetusiaiga VKontakte

Pin
Send
Share
Send

Faʻatalanoaga i le VKontakte fesoʻotaʻiga lautele e faia i se auala e mafai ai e oe, o se tagata faʻaaogaina le upega tafailagi, ona maua soʻo se feʻau sa lolomiina muamua, e aofia ai ma muamua le latou. E uiga i metotia o le maimoaina muamua feʻau o le a tatou talanoaina mulimuli ane i le faʻavae o lenei tusitusiga.

Upega Tafaʻilagi

E mafai ona e vaʻaia le amataga o se fetusiaiga pe a fai e te faʻatumauina lona faamaoni mai le taimi na e amata ai fesoʻotaʻiga ma e oʻo i le faitauina o lenei tusitusiga. Peitaʻi, i le tulaga o se talanoaga, e faatatau tonu i le taimi e ulufale ai i le talanoaga, ae le o lona amataga.

Metotia 1: Tusiina

O le auala e sili ona faigofie o le vaai i le amataga o fetusiaiga e ala i le toe faʻafoi atu i le amataga lava faʻaaogaina le itulau agai i lalo. Ae e fetaui tonu lea mo na mataupu pe a fai o le talanoaga o loʻo iai se aofaʻi feʻau.

  1. Alu i le vaega Savali auala autu o le punaoa ma filifili le fetusiaiga manaʻomia.
  2. Faʻaaogaina le uili sikuea tusi i luga, tusi i le amataga o le talanoaga.
  3. Oe mafai ona faʻaopopoina le taamilosaga laasaga e faʻaaogaina le ki "Fale" luga o le keyboard.
  4. O le faʻagasologa e mafai ona otometi i le kiliki i soʻo se vaega o le laupepa, e le aofia ai soʻotaga, i le ogatotonu isumu faʻamau.
  5. O lenei seti le tusi i totonu o le browser faamalama, ae i luga ae o le kiliki tulaga o le uili - scrolling o le a galue e aunoa ma lou auai.

I le tulaga o talanoaga ma se tala umi, e tatau ona e faasino i le metotia lea. Lenei e mafua mai i le mea moni o le faʻasolosolo o le tele o feʻau e manaʻomia ai le tele o tupe teu taimi ma mafai ona mafua ai ni faʻafitauli taua ma web browser faatinoga.

Metotia 2: Saili Masini

Afai na e lolomiina le tele o feʻau i se talanoaga, ae e te manatua lelei le aso o le muamua o latou pe o a latou mea, e mafai ona e alu i se suʻesuʻega faiga. E le gata i lea, o se faʻaputuga o se mea lautele e sili atu le aoga nai lo le tusi faʻailo tusi lesona.

Faitau atili: Faʻafefea ona mauaina se feʻau mai VK fetusiaiga

Metotia 3: Tuatusi pa

I le taimi nei, o le VKontakte 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se mea lilo e faʻaavanoaina ai oe e faʻaoso vave i le feʻau muamua i le talanoaga.

  1. Ua i ai i le vaega Savali, tatala fetusiaiga ma kiliki i le tuatusi pa o le browser.
  2. I le faaiuga o le URL tuʻuina atu, faʻaopopo le tulafono nei ma fetaomi "Ulufale".

    & msgid = 1

  3. Ole iʻuga e tatau ona vaʻaia faʻapena.

    //vk.com/im?sel=c2&msgid=1

  4. A maeʻa le itulau faʻafouga, oe o le a toe tuʻusaʻo i le amataga o le fetusiaiga.

I le tulaga o le atoa faʻamatalaga o le '' upega tafaʻilagi, o lenei auala e sili ona manaia. Peitaʻi, e le mafai ona mautinoa lona faʻatino i le lumanaʻi.

Polokalama feaveaʻi

O le tulaga aloaia feʻaveaʻi i le tulaga o le suʻeina o feau i fetusiaiga e toetoe lava a tutusa ma le atoa lomiga, ae i ai ma ni tuʻuaga.

Metotia 1: Tusiina

I le avea ai o se vaega o lenei metotia, oe manaʻomia le faia tutusa pei ona i ai i le faʻatonuga faʻatonuga mo agafesootai upega tafailagi.

  1. Kiliki i luga ole talanoaga i luga ole laulau e pulea ile talosaga ma filifili le fetusiaiga e te manaʻomia.
  2. Tusi lima i le pito i luga, tusi i lalo le itulau.
  3. A oʻo mai le feʻau muamua, o le lisi i tua ua le maua.

Ma e ui o lenei auala o le faigofie sili, o le faʻavasegaina uma o fetusiaiga e mafai ona matua faigata. Ae maise o le mafaufauina o le talosaga, pe a faʻatusatusa i browser, e le faʻatagaina oe ona e faʻatosinaina se faʻasolosolo saosaoa.

Metotia 2: Saili Masini

O le mataupu faavae o le faʻagaioia o le feau suʻesuʻeina galuega i totonu o le talosaga ua fai sina faʻatapulaʻaina, pe a faʻatusatusa i le nofoaga atoa. Ae peitaʻi, afai e te iloa le anotusi o se tasi o feʻau muamua, o lenei auala e fetaui lelei.

  1. Tatala le lisi lisi itulau ma filifili le sailiga faʻailoga i luga o le pito i luga o le pa.
  2. Suʻe le laupepa muamua Savalile faʻatapulaʻaina o iʻuga i feʻau.
  3. Ulu atu i le upu autu i le malae o tusitusiga, toe fai tonu nei mea na tutupu mai le feau muamua.
  4. Faatasi ai ma iʻuga na maua, filifili le manaʻomia, taʻitaʻia e le aso o le faʻasalalauga ma le soʻotaga faʻaalia.

Lenei, nei faʻatonuga e mafai ona faʻamaeʻaina.

Faiga 3: Kate Mobile

O lenei metotia e filifili pe a manaʻomia oe e download ma faʻapipiʻi le Kate Mobile talosaga. A e faʻaogaina, o le ae maua le avanoa i le tele o foliga e le o aumaia e le VK 'upega tafaʻilagi, e aofia ai faʻasolosolo vave mataitusi.

  1. Tatala vaega Savali ma filifili le talanoaga.
  2. I le pito i luga taumatau o le mata, kiliki le faʻamau ma mea e tolu faʻatuina faʻatulagaina.
  3. Mai le lisiina o mea e te manaʻomia "Amataga o fetusiaiga".
  4. A uma le download, o le a toe faʻafoi atu oe i se faʻapitoa itulau "Amataga o fetusiaiga", i le pito i luga o le muamua feau o le talanoaga.

Ile auala lava e tasi pei ole tulaga ile tuatusi ole browser, e le mafai ona mautinoa le auala ole faatinoga ile lumanai, ona o suiga faifai pea ile Vkontakte API. O loʻo faʻaumaina le tusitusiga ma matou te faʻamoemoe o le meafaitino na fesoasoani ia te oe e agaʻi i le amataga o le talanoaga.

Pin
Send
Share
Send