Matou te aʻoaʻoina le toe faʻafouina o le motherboard mai Gigabyte

Pin
Send
Share
Send

Tele motherboard gaosi oloa, e aofia ai ma Gigabyte, toe faamatuu mai taʻutaʻua lauiloa i lalo o le tele o iloiloga. I le mataupu o loʻo i lalo o le a matou taʻuina atu ia te oe pe faʻapefea ona faʻamatala saʻo.

Aisea e tatau ona e faʻamatalaina se toe iloiloga ma pe faʻafefea ona fai

O le tali i le fesili pe aisea e te manaʻomia e fuafua ai le faʻasologa o le motherboard e matua faigofie. O le mea moni mo se eseʻesega toe iloilo o le laupepa autu o le komepiuta, eseese faʻamatalaga o le BIOS faʻaopopo avanoa. O le mea lea, afai e te download ma faʻapipiʻi mea sese, o oe e mafai ona faoa le motherboard.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafou le BIOS

Ae mo le faʻatulagaina metotia, e na o le tolu lava: faitau i luga o afifi mai mai le motherboard, vaʻai le laupapa lava ia, pe faʻaaoga le metotia polokalama. Sei o tatou mafaufau i nei filifiliga i nisi auiliiliga.

Metotia 1: Pusa mai le laupapa

Aunoa ma se tuusaunoaga, tusi motherboard uma tusia i luga o le laupapa afifi uma le faʻataʻitaʻiga ma lona toe iloiloga.

  1. Piki i luga le pusa ma vaavaai mo se faʻapipiʻi pe poloka i luga faʻatasi ai ma faʻamatalaga faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga.
  2. Vaavaai mo le tusiga "Faʻataʻitaʻiga"ma i ona tafatafa "Faʻaaliga.". Afai e leai se laina faapena, vaʻai totoʻa i le numera numera: i tafatafa o ia, suʻe le mataitusi mataitusi R, i tafatafa o le a iai numera - o le lomiga numera lea.

O lenei metotia o se tasi o faigofie ma sili ona talafeagai, ae o tagata faʻaaoga e le masani ona teuina ni afifi mai vaega komipiuta. I se faʻaopopoga, o le metotia ma le pusa e le mafai ona faʻatinoina i le tulaga o le faʻatauina o se laupapa faʻaaogaina.

Metotia 2: Asiasi le laupapa

A sili atu sili faatuatuaina filifiliga e saili ai le lomiga numera o le motherboard faʻataʻitaʻiga o le suʻesuʻeina ma le faʻaeteete: luga o motherboards mai Gigabyte, o le toe teuteuga e tatau ona faʻaalia faʻatasi ai ma le igoa faʻataʻitaʻiga.

  1. Seʻi le palaka lau komipiuta ma aveese le itu o le ufiufi e ulufale ai i le laupapa.
  2. Vaavaai mo le igoa o le gaosi oloa i luga - o se tulafono, faʻataʻitaʻiga ma toe teuteuga o loʻo faʻaalia i lalo ifo. A leai, ona vaʻai lea i se tasi o tulimanu o le laupapa: e foliga mai, o le toe iloiloga o loʻo faʻaalia mai iina.

O lenei metotia tuʻuina atu ia te oe le 100% faʻamaoniga, ma matou te fautuaina oe e faʻaaogaina.

Faiga 3: Polokalama mo le filifilia o le ata o le laupapa

O la matou tala i le fuafuaina o le faʻataʻitaʻiga o le motherboard faʻamatala le polokalame CPU-Z ma le AIDA64. O lenei polokalame o le a fesoasoani ia i matou i le fuafuaina o le toe teuteuina o le "motherboard" mai Gigabytes.

FUA-Z
Tatala le polokalame ma alu ile tab "Mainboard". Saili laina "Gaosi oloa" ma le "Faʻataʻitaʻiga". I le taumatau o le laina ma le faʻataʻitaʻi o loʻo i ai se isi laina i le itu e tatau ona faʻailoa ai le toe faʻafouina o le motherboard.

AIDA64
Tatala le tusi talosaga ma faʻasolo atu aitema "Komepiuta" - "DMI" - Ofisa o le Ofisa.
I le pito i lalo o le faʻamalama autu, o meatotino a le motherboard faʻapipiʻi i lau komepiuta o le a faʻaalia. Saili aitema "Faʻamatalaga" - O numera o loʻo tusia ai i totonu, o le numera numera o lau "motherboard".

O le polokalama faakomepiuta mo le fuafuaina o le lomiga o le motherboard foliga sili ona talafeagai, ae e le talafeagai i taimi uma: i nisi o tulaga, o le CPU-3 ma le AIDA64 ua le mafai ona iloa sao lenei faʻatonutonu.

I se aotelega, matou te maitauina e toe faʻapea o le auala e sili ona alofagia e sailia ai le faʻasologa o le laupapa, o le moni asiasia.

Pin
Send
Share
Send