Faʻatinoina le RDP 7 i luga ole Windows 7

Pin
Send
Share
Send

E iai tulaga e manaʻomia ona e faʻaola i lau komepiuta Desktop maotuae tuʻuina atu se avanoa i se tagata e le mafai ona tuʻu saʻo i lau PC, pe e te mafaia foʻi ona faʻatautaia le sisitema oe mai se isi masini. O loʻo i ai ni polokalame faʻapitoa a le vaega lona tolu o loʻo faʻatinoina lenei galuega, ae le gata i lea, i totonu o le Windows 7 e mafai ona fofo faʻaaoga i le faʻaaogaina i totonu o le RDP 7. O lea la, tatou vaʻai poʻo a ni metotia o loʻo i ai mo lona faʻagaioiga.

Lesona: Fetuunaiga o Avanoa Mamao i le Windows 7

Faʻatinoina le RDP 7 i luga ole Windows 7

O le mea moni, e tasi lava le auala e faʻatagaina ai le fausiaina RDP 7 i komupiuta o loʻo tamoe Windows 7. O le a tatou iloiloina auiliili i lalo.

Laasaga 1: Alu i le mamao avanoa avanoa faʻamalama

Muamua lava, e tatau ona e alu i le mamao avanoa avanoa faʻamalama.

  1. Kiliki Amata ma alu i le "Pulea vaega".
  2. Le isi, alu i le tulaga "System ma le Puipuiga".
  3. I le faʻamalama e matala, i le poloka "Ofisa" kiliki "Faʻatuina se mamao mamao".
  4. O le faʻamalama e manaʻomia mo isi faʻagaioiga o le a tatalaina.

O le tulaga faamalama mafai foi ona faalauiloa faʻaaoga se isi filifiliga.

  1. Kiliki Amata ma i le lisi e matala, taumatau kiliki i le igoa "Komepiuta"ma kiliki Meatotino.
  2. O matala matala o le komepiuta e matala. I le itu tauagavale, kiliki i luga o le tusifaitau "Nisi filifiliga ...".
  3. I le faʻamalama e matala, le faʻatulaga seti oe na o le kiliki i luga o le igoa ole laupepa Avanoa Mamao ma le itu finagalo o le a tatalaina.

Laasaga 2: Faʻaola mamao le avanoa

Na matou o saʻo lava ile gaioiga faʻagaioia ole RDP 7.

  1. Siaki le pusa i autafa "Faʻatagaina sootaga ..."a aveese, ona tuu lea o le leitio ki i le tulaga i lalo "Faʻatagaina fesoʻotaʻiga naʻo mai komepiuta ..." pe e "Faʻatagaina le soʻotaga mai komupiuta.". Fai filifiliga i luga o ou manaʻoga. O le avanoa lona lua o le a faʻatagaina oe e fesoʻotaʻi i le system mai isi masini, ae o loʻo iai foʻi le tele o lamatiaga i lau komepiuta. Le isi kiliki i le ki "Filifili tagata faaaoga ...".
  2. E tatalaina le faʻamalama filifiliga a le tagata. O iinei e tatau ona faamaoti tala o latou e mafai fesoʻotaʻi i le komepiuta mai se mamao. E masani lava, a leai ni tala talafeagai, ona tatau lea ona fausiaina muamua. O nei faʻamatalaga e tatau ona puipuia faʻamaumauga. Ina ia e alu atu i le teugatupe filifilia, kiliki "Faaopopo ...".

    Lesona: Fausia se tala fou i le Windows 7

  3. I le atigi tatala, i le igoa fanua, na o le ulufale atu i le igoa o le sa faia muamua tagata faʻaoga mo oe e te manaʻo e faʻamalosi avanoa avanoa. Ina ua uma na mea lolomi "Ua lelei".
  4. Ma o le a toe foʻi atu i le faʻamalama muamua. O le a faʻaalia igoa o tagata faaaoga oe ua e filifilia. O lenei na o le fetaomi "Ua lelei".
  5. A uma ona toe foʻi i le mamao avanoa avanoa faʻamalama, kiliki Apalai ma le "Ua lelei".
  6. Ole mea lea, ole RDP 7 ile komipiuta ole komipiuta o le a faʻagaioia.

A oe vaʻai, faʻaavanoa le RDP 7 faafeagaiga e fatufatu Desktop maotua i luga o le Windows 7 e le faigata e pei ona foliga mai i le taimi muamua tilotilo. O le mea lea, e le o se mea e manaʻomia le faʻapipiʻiina masini lona tolu mo lenei faʻamoemoe.

Pin
Send
Share
Send