Faʻafefea ona faʻapipiʻi WhatsApp i le Android Smartphone ma le iPhone

Pin
Send
Share
Send

Avefeau o aso nei nofoia se nofoaga faamamaluina i le lisi o talosaga e sili ona faʻaaogaina e le au faʻatau telefoni, e le o se mea e ofo ai, aua o nei mea faigaluega e matua faigofie ma maua ai e latou tagata faʻatau le tele o avanoa. Sei o tatou vaʻai ile auala e faʻapipiʻi ai le apalai a le tagata aʻoga whatsApp ma sauni e faʻaaogaina i lau telefoni e aunoa ma se totogi, o le tautua sili ona lauiloa mo fesoʻotaʻiga ma fesuiaiga o faamatalaga e ala ile Initaneti

E ui lava i le mea moni o tagata atiaʻe Vatsap, faʻalauiloaina ma le totoʻa a latou satauro-fausaga oloa i tagata lautele, faia uma tuutuuga mo vave ma faʻalavelave-aveina vave avefeau taliaina e tagata faʻaaoga tusa lava poʻo le OS latou faʻaaogaina, o nisi taimi atonu o le mea mulimuli o loʻo ia i ai ni faigata ma faʻapipiʻi. O le mea lea, matou te iloiloina ni auala se tolu mo le faʻapipiʻiina o WhatsApp mo tulaga sili ona lauiloa feaveaʻi i aso nei - Android ma iOS.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi whatsapp i luga o le telefoni

O lea la, e fuafua lava i le faʻagaioia faiga o loʻo faʻatautaia ai le telefoni feaveaʻi, e faia lava gaioiga o loʻo manaʻomia le faʻapipiʻiina o le Vatsap o se faʻaiuga o le latou faʻatinoina. I soo se tulaga, faapipiiina se avefeau i luga o le telefoni e le faigata uma.

Android

O WhatsApp mo Android e faʻaaogaina le pito sili ona toʻatele o le tautua, ma e mafai ona e faʻatasi ma i latou e ala i le faʻapipiʻiina o le messenger client application i lau telefoni i auala nei.

Faiga 1: Google Play Faleoloa

Ole auala e sili ona faigofie, saoasaoa ma sili ona faigofie e faʻapipiʻi ai Vatsap i le Android smartphone, o le faʻaaoga lea o le faleoloa o le Google Play Store, o loʻo faʻapipiʻiina i luga o masini uma o loʻo faʻatautaia le OS.

  1. Matou te mulimuli i le sootaga o i lalo pe tatala le Play Maketi ma maua le itulau o le avefeau i totonu o le faleoloa e ala i le ulufale atu i se talosaga "Whatsapp" i le pusa saili.

    Sii mai WhatsApp mo Android mai le Google Play Faleoloa

  2. Tapa Faatuina ma faʻatali seʻia lusi le apalai, ona faʻapipiʻi otometi lea i le masini.

  3. Tago i faamau "Tatala", lea o le a avea ma gaioiga pe a maeʻa ona faʻapipiʻi le Vatsap i luga o le laupepa i le Maketi, pe matou te tatalaina le mea faigaluega e faʻaaogaina ai le avefeau lea o loʻo aliali mai i totonu o le lisi o polokalame ma luga ole Android desktop. Ua saunia uma mea mo le ulufale atu i faʻamaumauga faʻamaumauga poʻo le fausiaina o se teugatupe fou mo le tautua tagata auai ma faʻaaogaina atili o le auaunaga.

Metotia 2: APK faila

Afai e te le manaʻo e faʻaaogaina le tautua Google poʻo le le mafai ona faʻaaogaina ona o le auiliiliga o le firmware ua faʻapipiʻi i lau telefoni, e mafai ona e faʻaaogaina le faila APK, o se ituaiga o tufatufaina o talosaga mo le Android OS, e faʻapipiʻi ai WhatsApp. E le pei o tagata na faia isi feau vave lauiloa, o tagata atiaʻeina o le VatsAp latou te aumaia le malosi e download ai le apk faila o le lata mai faʻamatalaga o le mea faigaluega mo le fesuiaiga o faʻamatalaga mai a latou lava 'upega tafaʻilagi aloaʻia, lea e mautinoa le malupuipuia o le saogalemu o le faʻaogaina o le afifi.

Sii mai whatsapp apk faila mai le tulaga aloaia ofisa

  1. Tatala le fesoʻotaʻiga pito i luga i le telefoni a le tagata suʻesuʻe, tata SII ESE NEI NEI.

    Matou te faʻamaonia le manaʻomia e download ai le apk faila ma faʻatali mo lona maeʻa.

  2. Tatala "Sii Mai"

    pe tatou te faʻamauina soʻo se faila faila mo Android ma o atu i le ala na maua ai le tufatufaina tufatufaina (i le faʻamatalaga o ia "Manatu i totonu" - "Sii mai").

  3. Tatala "WhatsApp.apk" ma popo Faatuina. A mafai ona filifilia le mea faigaluega na faʻapipiʻiina, faamaoti Afifi Tagata Faigaluega.

    Afai e faʻaalia se faʻamatalaga e uiga i le poloka mafai e faʻapipiʻi ni 'auʻaunaga na le mauaina mai le Faleoloa Taʻavale, kiliki "Tulaga" ma liliu le aitema "Leiloa faamatalaga" e ala i le faʻatulagaina o se faʻailoga i le checkbox poʻo le faʻagaioi le fesuiaʻiga (faʻalagolago i le faʻamatalaga o le Android). A maeʻa ona faʻatagaina le faʻatonuga i le system, tatou toe faʻafoʻi i le faila faila ma toe tatalaina.

  4. Tulei "FAAFETAI" luga o le pusa faʻapipiʻi mata, faʻatali seʻia oʻo atu mea taua e ave i le telefoni a le mafaufau - e aliali se faʻaaliga "Talosaga faʻapipiʻi".

  5. Ua faapipii le WhatsApp mo Android, tago i le ki "Tatala" luga o le screen o le installer na maeʻa lana galuega pe matou te faʻatulagaina le mea faigaluega e ala i le popo atu i le messenger icon o loʻo aliali mai i le lisi o talosaga ma e alu i le tagata faʻatagaina faʻatagaina / lesitala.

Faiga 3: Komepiuta

I se tulaga o le faʻapipiʻi Vatsap mo Android le mafai ona faʻatinoina faʻaaogaina ai le metotia faʻamatalaina o loʻo i luga, o loʻo tumau pea ona faʻaaoga le sili ona metotia metotia - faʻaliliuina o le apk faila i le telefoni faʻaaogaina se aoga faʻapitoa Windows. Ile faʻataʻitaʻiga i lalo ifo, o le InstALLAPK o loʻo faʻaogaina e pei o se mea faigaluega.

  1. Sii maia le faila ile komipiuta komipiuta mai le upega tafaʻilagi aloaʻia ole tagata atiaʻe "WhatsApp.apk", o le soʻotaga e mafai ona maua i le faʻamatala o le tuutuuga metotia faʻapipiʻi le avefeau.

  2. Tikia faʻapipiʻi ma tamoe le aoga InstALLAPK.
  3. I le setiina Android, faʻatoagaina le faʻatagaina e faʻapipiʻi talosaga mai mea e le mailoa o faʻamatalaga, faʻapea foʻi ma le faiga USB debugging.

    Faitau atili: Faʻafefea ona mafai le USB debugging mode i le Android

    Ina ua maeʻa tapenaga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le USB port o le PC ma ia mautinoa o loʻo iloa le masini i le polokalama InstalAPK.

  4. Tatala Windows Explorer ma alu i le nofoaga ala o le download faila faila. Faalua kiliki i luga "WhatsApp.apk", lea o le a faʻaopopoina vaega taua i le InstALLAPK aoga.

  5. Alu i le InstallAPK ma fetaomi le faʻamau "Faʻatu le WhatsApp".

    O le faapipiiina faagasologa o le a amata otometi.

  6. I le maeʻa o le fesiitaiga o le avefeau i le telefoni, o le InstallAPK faʻamalama o le a faʻaalia ai se faʻamaeʻaina alualu i luma pa,

    ma WhatsApp o le a aliali mai i le lisi o polokalama komepiuta faʻapipiʻi masini i totonu o le masini.

IOS

Mai i latou e ana Apple smartphones fuafua e faʻaaogaina WhatsApp mo iPhone faʻapea foi mai tagata faʻaaogaina o isi tulaga o feaveaʻi, e leai ni taumafaiga faʻapitoa e manaʻomia e faʻapipiʻi le apalai tagata kalani. Ua faia i le tele o auala.

Faiga 1: Faleoloa Faleoloa

O le faigofie auala e maua ai Vatsap i lau iPhone o le faʻaaogaina o tomai o AppStor, o se faleoloa talosaga o se tuʻufaʻatasia o se vaega o le Apple ecosystem ma ua muamua faʻapipiʻi i luga o soʻo se smartphone o le tagata gaosi oloa.

  1. I le iPhone, kiliki i luga ole sootaga i lalo pe tatala le Faleoloa Faleoloa, popo "Saili" ma ulufale i le talosaga i le malae "O le a le polokalama"atili paʻi i ai "Saili".

    Sii mai WhatsApp mo iPhone mai le Apple App Store

    Ua maua le talosaga "Whatsapp le avefeau" i sailiga sailiga, tatou te tago i lona faʻailoga, o le a tatalaina le ave feau itulau i totonu o le faleoloa Apple i le mea e mafai ona e maua faʻamatalaga auiliili e uiga i le polokalama.

  2. Kiliki le ata o le ao ma le u o tusi agai i lalo, faatali seʻia latou mauaina le WhatsAp vaega mai le Apple servers ma ua i luga o le telefoni.

  3. A maeʻa le faʻapipiʻiina o le WhatsApp mo iPhone i luga ole itulau apalai i AppStor, ole faʻamau o le a avea ma malosi "Tatala", tamoʻe le avefeau ma lana fesoasoani pe tatala le mea faigaluega e ala i le tapo i luga o le moli o loʻo iai nei i luga o le laulau a le masini.

Metotia 2: iTunes

I le faʻaopopoga i le Apple App Store, e mafai ona e faʻaaogaina se isi mea faigaluega aloaʻia mai le gaosi oloa, iTunes, e faʻapipiʻi ai talosaga i luga o le iPhone. E tatau ona maitauina e mafai e mafai lelei faʻaoga le faʻapipiʻi metotia faʻamatalaina i lalo mo iPhone na o le faʻaaogaina o le le fou lomiga o iTunes - 12.6.3. E mafai ona e aumaia le meafaigaluega o le manaʻomia lomiga mai le sootaga:

Sii mai iTunes 12.6.3 ma avanoa ile App Store

  1. Faatu ma tatala iTunes 12.6.3.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi iTunes i luga o se komepiuta

  2. Matou te faʻafesoʻotaʻi le iPhone i le PC ma faʻatino laasaga uma, e manaʻomia ai le faʻatagaina i totonu ole apalai e faʻaaogaina le Apple ID ma faʻafesoʻotaʻi le telefoni ma iTunes.

    Faitau atili: Auala e sync iPhone ma iTunes

  3. Matou te tatalaina le vaega "Polokalame"alu i le "Faleoloa Faleoloa".

  4. I le fanua "Saili" ulufale i le talosaga "whatsapp avefeau" ma kiliki "Ulufale". I totonu o tusi talosaga mo iPhone tatou te mauaina "Whatsapp le avefeau" ma kiliki i le polokalame o le aikona.

  5. Tulei Sii mai

    ma le tulimatai atu i luma e lolo mai le avefeau faila i le PC drive.

  6. Matou te o atu i le vaega pule o le masini i iTunes e ala i le kilikiina o le ki ma le ata o le telefoni. Tatala le tab "Polokalame".

  7. Matou vaʻai atu o loʻo i le lisi o tusi talosaga e iai Vatsap, ma i tafatafa o le igoa o le avefeau, o le ki Faatuina, fetaomi atu, lea o le a taitai atu ai i se suiga i le igoa o le faamau i "O le a faʻapipiʻiina".

  8. Matou te kiliki Apalai.

    Lenei gaioiga o le a taitai atu ai i le amataga o faʻamaumauga synchronization i le va o le komepiuta ma le iPhone ma, tusa ai, le faʻapipiʻiina o WhatsApp i le mea mulimuli.

    Oe mafai ona matamata le gaioiga i luga o le mata iPhone, - le Vatsap aikona suia lona foliga mai pe a pasi atu i le tulaga o le faʻapipiʻiina le talosaga: Sii mai - "Faapipiiina" - Faia.

  9. I le iuga o gaioiga uma, kiliki Faia i le iTunes faamalama ma aveese le telefoni mai le PC.

    O le messenger WhatsApp mo iPhone ua faapipiiina ma sauni e faʻaaogaina!

Faiga 3: IPA Faila

O i latou e faʻaaogaina masini a Apple e manaʻo e pulea atoa le gaioiga o le faʻapipiʻiina o talosaga ma faʻaaoga meafaigaluega vaega lona tolu e faʻafoliga ai le iPhone e mafai ona maua le WhatsA messenger i la latou telefoni e ala i le faʻapipiʻiina o le faila IPA. O nei faʻamaumauga ma tusi o loʻo teuina i AppStor, e mafai ona laʻuina mai i le PC e faʻaaogaina iTunes, ma e avanoa foi i luga ole Initaneti.

Faʻapipiʻi le afifi WhatsApp ipa e tusa ai ma faʻatonuga i lalo, matou te faʻaaogaina se tasi o mea e sili ona faʻaaogaina mea le aoga - iTools.

  1. Sii mai le iTools tufatufa fesoʻotaʻiga mai le toe iloiloga tusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, faʻapipiʻi ma tamoe le polokalama.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaogaina le iTools

  2. Tatou fesootai iPhone i le PC.

    Vaʻai foi: E le vaʻaia e le iTool le iPhone: o le autu o mafuaʻaga

  3. Alu i le vaega "Talosaga".

  4. Matou te kiliki Faatuinao le a tatala le Explorer faamalama, lea e te tatau ai ona faamaʻoti le ala i le ipa-faila, ua fuafuaina mo faapipiiina i luga o le iPhone. I le filifilia o le faʻamaumauga, kiliki "Tatala".

  5. O le faʻapipiʻiina o le tusi talosaga i le telefoni ma ona faʻapipiʻiina o le a amata otometi pe a uma le laasaga muamua o le faʻatonuga. E tumau pea e faʻatali mo le alualu i luma pa e faʻatumu i iTools.

  6. I le maeʻa o le faʻapipiʻiina, o le a aliali mai WhatsApp i le lisi o mea faʻapipiʻi o talosaga i le iTuls faamalama. O le telefoni e mafai ona vavaeeseina mai le PC.

  7. WhatsApp instant messenger mo iPhone ua sauni mo le faʻalauiloa ma le faʻagaioiga!

E pei ona e vaʻaia, faʻapipiʻiina se mea faigaluega lauiloa mo fesoʻotaʻiga ma fesuiaʻiga o faʻamatalaga e ala i le WhatsApp Internet messenger i luga o telefoni feaveaʻi o loʻo tamoe Android ma iOS o se faiga faigofie atoa. Tusa lava pe iai ni faʻafitauli e tutupu i le taimi e faʻapipiʻi ai, e mafai lava ona e agaʻi atu i auala eseese o le faʻatinoina o togafiti ma e iu lava ina e maua le taunuʻuga manaʻomia.

Pin
Send
Share
Send