Vaʻai poloka vitio i luga o YouTube

Pin
Send
Share
Send

E afe ma afe o ata e siʻitia i aso uma i le YouTube's video hosting service, ae le o loʻo avanoa uma mo le matamata i tagata uma. O nisi taimi, e ala i se filifiliga a le malo poʻo le pule taofia, e le mafai e tagata i nisi atunuu ona matamata i le vitio. Peitaʻi, e tele auala faigofie e o ai i lenei loka ma vaʻai le ulufale manaʻo. Sei o tatou vaʻai totoʻa i latou uma.

Matamata YouTube lokaina vitio i lau komepiuta

Le tele o taimi, o lenei faʻafitauli e tupu mo tagata faʻaaogaina i le atoaga o faʻamatalaga o le 'upega tafaʻilagi luga o le komepiuta. I se polokalama feaveaʻi, vitio puʻeina teisi laititi. Afai na e alu i le '' upega tafaʻilagi ma mauaina se faʻamatalaga e faʻapea e faʻaaoga e le tagata na faʻapipiʻi le vitio i lona atunuʻu, aua e te faʻatamala, aua e tele ni fofo i lenei faʻafitauli.

Metotia 1: Opera Browser

Oe mafai ona matamata se poloka vitio na o pe a fai e te suia lau nofoaga, ae e te le manaʻomia e teu mea ma gaoioi, na o le faʻaaoga le tekonolosi VPN. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o se faʻatulagaina logical ua fausia i luga o le Initaneti ma o le mea lea ua suia ai le tuatusi IP. I le Opera browser, o se galuega faapena e fausia i luga ma o loo liliu e pei ona taua i lalo:

  1. Faʻalauiloa se upega tafailagi, alu i le lisi ma filifili "Tulaga".
  2. I le vaega saogalemu, saili "VPN" ma siaki pusa i autafa Faʻalelei VPN ma le "Faʻamuta VPN i suʻesuʻega masani i le saʻiliʻiliga".
  3. O lenei ua aliali mai se faʻailoga i le itu tauagavale o le tuatusi pa "VPN". Kiliki i ai ma toso le faʻaseʻe i le taua Onā.
  4. Filifili le nofoaga sili mo le sili fesoʻotaʻiga.

O lenei e mafai ona tatala YouTube ma matamata poloka vitio e aunoa ma ni tapulaa.

Faitau atili: Faʻafesoʻotaʻi saogalemu VPN tekonolosi i Opera

Metotia 2: Tor Browser

Tor Browser e lauiloa i le tele o tagata e pei o le sili atu le leiloa web browser e faʻatagaina ai oe e vaʻai i upega tafailagi e le o faʻasino atu i tulaga masani o masini suʻe. Peitaʻi, afai e te malamalama i le faʻavae o lana faʻagaioiga, e aliali mai mo se fesoʻotaʻiga leai se igoa, na te faʻaaogaina se filifili o tuatusi IP, lea e tofu lava le soʻotaga ma se tagata e faʻatinoina le Torah. Faʻafetai i lea, na ona e manaʻomia e download lenei browser i lau komupiuta, faʻalauiloa ma fiafia e maimoa i le vitio sa e muamua poloka.

Tagaʻi foʻi: Tor Browser Faʻapipiʻiga Taiala

Metotia 3: Faʻalautele Browsec

A e manaʻo e alo le poloka vitio e aunoa ma le faʻaogaina o isi suʻesuʻega aʻo i lau upega tafailagi e te fiafia i ai, ona e manaʻomia lea e faʻapipiʻi se faʻapipiʻi VPN faʻapitoa e suia lau nofoaga. Sei o tatou vaʻai totoʻa i se tasi o sui o na aoga, o le Browsec plugin faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o Google Chrome.

  1. Alu i le faʻalautele itulau i le aloaia Google laina faleoloa ma kiliki i le ki Faatuina.
  2. Faamautu e ala i le filifilia "Faʻapipiʻi faʻalauteleina".
  3. O lenei o le Browsec icon o le a faʻaopopoina i le laina tutusa i le itu taumatau o le address bar. Ina ia feutagai ma amata se VPN, e tatau ona e kiliki i luga o le aikona ma filifili "Puipui aʻu".
  4. O Netherlands e otometi lava ona faailoa mai e ala, ae e mafai ona filifili soʻo seisi atunuʻu mai le lisi. O le latalata foʻi ile tulaga moni, o le vave ole fesoʻotaʻiga.

O le faʻavae o le faʻapipiʻi o le Browsec e tutusa lava, ae faitau atili e uiga i ai ia tatou tusitusiga.

Faitau foi:
Vaʻai faʻaleleia mo Opera ma Mozilla Firefox
Best VPN Extensions mo le Google Chrome Browser

Metotia 4: Faʻalautele Hola

E le o tagata uma e fiafia i Browsec, sei o tatou vaʻai i lona faʻamatalaga Hola. O le mataupu faavae o le faʻagaioiga o nei faʻaopoopoga lua e tutusa, ae ui i lea, o le saoasaoa o fesoʻotaʻiga ma le filifiliga o fesoʻotaʻiga tuatusi e ese ese. Sei o tatou vaʻai i le faʻatulagaina ma le faʻatulagaina o Hola faʻaaogaina le Google Chrome browser o se faʻataʻitaʻiga:

  1. Alu i le faʻalauteleina lautele itulau i le Google online store ma kiliki i le faʻamau Faatuina.
  2. Faʻamautu le gaioiga ma faʻatali mo le faʻapipiʻi e maeʻa.
  3. O le Hola foliga o loʻo aliali mai i le faʻalautele vaega. Kiliki i luga e tatala ai le seti lisi. Iinei filifili le sili ona talafeagai atunuu.

O lenei ua lava le alu i le YouTube ma amata le muamua poloka vitio. Afai e leʻo avanoa, e tatau ona e toe amataina le browser ma toe filifili le atunuʻu e fesoʻotaʻi. Faitau atili e uiga ile faʻapipiʻiina o Hola i totonu o sailiga ia matou tusitusiga.

Sili atu: Hola faʻalauteleina mo Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome.

Matamata loka vitio i le YouTube mobile app

E pei ona taʻua muamua, o le mataupu faavae o le poloka vitio i le atoa faʻamatalaga o le 'upega tafaʻilagi ma le faʻapipiʻi feaveaʻi e fai si ese. Afai o i luga o le komupiuta oe vaʻai se faʻasilasilaga o le vitio ua poloka, ona i totonu o le talosaga na ona le aliali mai i le sailiga pe le tatalaina pe a e kiliki i luga ole sootaga. Ina ia faʻasaʻoina lenei mea, faʻapitoa talosaga e fausia ai se fesoʻotaʻiga ala VPN o le a fesoasoani.

Metotia 1: VPN Matai

VPN Master o se saogalemu faʻamautuina talosaga ma download mai i le Google Play Maketi. E i ai se faigofie faʻatulagaina, ma e oʻo foʻi se tagata e le masani ai le malamalama o le a malamalama i le faʻatautaia. Sei o tatou vaʻai totoʻa ile gaioiga ole faʻapipiʻi, le faʻatulagaina, ma le faia o se soʻotaga e ala ile VPN:

Sii mai VPN Master mai le Play Market

  1. Alu ile Google Play Maketi, ulufale ile suʻega "VPN Matai" ma kiliki i Faatuina latalata i le apalai o le apalai poʻo le download mai le soʻotaga luga.
  2. Faatali mo le faʻapipiʻi e maeʻa, tamoe le polokalama ma faʻamau i luga o le faʻamau O i luma.
  3. VPN Master e otometi lava ona filifilia le nofoaga sili, ae afai e te le fiafia i lana filifiliga, kiliki i le atunuʻu faʻailoga i le pito i luga taumatau.
  4. Lenei, mai le lisi, filifili se saolotoga saoloto poʻo le faʻatauina se vaega alualu i luma o le talosaga e tatala VIP tautua ma se fesoʻotaʻiga vave.

A maeʻa se fesoʻotaʻiga alualu i luma, toe alu i le tusi talosaga ma toe taumafai e suʻe le vitio e ala i le suʻega pe tatala le soʻotaga i ai, e tatau ona lelei mea uma. Faʻamolemole ia matau mai e ala i le filifilia o le server latalata ia te oe, oe tuuina le maualuga mafai mafai soofaatasi saoasaoa.

Talia le VPN Wizard mai le Google Play Market

Metotia 2: NordVPN

Afai mo nisi mafuaʻaga e le talafeagai ai oe ma le VPN Master poʻo ua mumusu e galue i se mea saʻo, ona matou fautuaina lea o le faʻaaogaina o lona faʻatusa mai isi tagata atiaʻe, o le NordVPN application. Ina ia fausia se fesoʻotaʻiga e ala i ai, e tatau ona faia ni nai faigofie laasaga:

Sii mai NordVPN mai Play Maketi

  1. Alu ile Play Market, ulufale ile suʻega "NordVPN" ma kiliki i Faatuina pe faʻaaoga le soʻotaga i luga.
  2. Faaoso le apalai talosaga ma alu i le lau "Vave Fesootai".
  3. Filifili se tasi o avanoa avanoa luga o le faafanua ma fesoʻotaʻi.
  4. E fesoʻotaʻi, e tatau ona e vave alu i totonu o le lesitala, ia e ulufale i lau imeli ma lau faʻamatalaga.

O le polokalama a NordVPN ei ai le tele o itu lelei - e tuʻuina atu le tele o 'auʻaunaga i le lalolagi atoa, e maua ai le televave fesoʻotaʻiga, ma e motusia faʻafuaseʻi tele, e le pei o isi polokalame faapena.

Ua matou tilotilo i le tele o auala e aloese ai le polokaina vitio i YouTube ma lana polokalama feaveaʻi. Oe pei ona e vaʻai, e leai se mea faigata, o le faʻagaioiga atoa e faia naʻo ni nai kiliki, ma e mafai ona e vave amataina le vitio sa poloka muamua.

Pin
Send
Share
Send