Mozilla Firefox 60.0 RC1

Pin
Send
Share
Send


O le Mozilla Firefox browser o se laupepa lauiloa i luga ole laiga na tele suiga i le aluga o taimi na afaina uma ai le vaʻaiga vaaia ma le mea i totonu. O le mea la ua tupu, o lea ua tatou vaʻai i le browser e pei ona i ai nei: malosi, faʻagaioiga ma le mautu.

Mozilla Firefox na i ai i se tasi taimi se tagata failautusi autu faʻamoemoe e faʻaaogaina e le poto masani tagata faʻaaogaina: se numera tele o faʻatulagaina faʻalavelave tagata masani, ae tatalaina avanoa sili mo tagata poto masani tagata faʻaaogaina.

I nei aso, ua maua e le browser se mamanu minimalist o le a talafeagai mo matua uma tagata e faaaogaina, ae i le taimi lava lea e tasi na mafai ona puipuia uma gaioiga lea na tosina mai ai le au faʻaaogaina tagata faʻaaoga.

Faamatalaga synchronization

Mozilla Firefox o se satauro-tulaga 'upega tafaʻilagi' upega tafaʻilagi, ma i nei vaitau o le Initaneti, sa na ona tatau ona maua se faʻasologa synchronization e faʻatagaina oe e faʻatautaia uma faʻailoga, tabs, talafaasolopito ma faʻasaoina passwords mai soʻo se masini.

Ina ia synchronize browser faʻaaogaina faʻamaumauga, oe manaʻomia le fauina o se teugatupe ma alu i totonu o masini uma e faʻaaogaina Mozila Firefox.

Maualuga o puipuiga

Fraud o loʻo galue malosi i luga o le Initaneti, ma o le mea lea, tagata e masani ona manaʻomia i taimi uma e mataala.

O le Mozilla Firefox o loʻo i totonu o le puipuiga o le siosiomaga o le a poloka le avanoa i punaoa masalomia o le taufaasese, ma o le a lapataia foi pe a fai o se punaoa manao e faapipiiina faalauteleina i lau browser.

Fale tumaoti

A faʻamalama tumaoti o le a faʻatagaina oe e le sefeina faʻamatalaga e uiga i lau initaneti i le upega tafailagi. A manaʻomia, e mafai ona faʻatulagaina le polokalame e mafai ai e le polokalame.

Faaopoopoga

Mozilla Firefox o se taʻutaʻua lauiloa lea ua faʻateleina le tele o aoga aoga. Ad blockers, musika ma vitio download meafaigaluega, upega tafailagi, ma sili atu o loʻo avanoa uma mo download i le faleoloa faaopoopo.

Mataupu

Mozilla Firefox ua uma ona i ai se lelei ma sili ona lelei foliga faʻaali, lea e mafai ona faia e aunoa ma nisi faʻaleleia atili. Ae peitai, afai o le tulaga masani autu ua avea ma mea e le faʻataua tele mo oe, o le a mautinoa ona e mauaina se paʻu talafeagai i le autu faleoloa o le a faʻafouina foliga vaaia o le upega tafailagi.

Ao tabs

Ile faʻatinoina o le synchronization o Firefox faʻamatalaga i le va o masini, e mafai ona e avanoa i taimi uma tabs tatala i luga o isi masini.

Upega tafaʻilagi meafaigaluega atinae

Mozilla Firefox, faʻaopopo atu i le avea o se mea faigaluega mo le taamilosaga i luga o le upega tafailagi, e avea o se mea aoga mea mo web atinaʻe. O loʻo i ai i se isi vaega o le Firefox se lisi tele o mea faigaluega faʻapolofesa e mafai ona faʻatopetope ona faʻaogaina e ala i le faʻaogaina o le browser menu poʻo le hotkey kombinasi.

Meaʻai seti

E le pei o le tele o 'upega tafaʻilagi' upega tafaʻilagi, o loʻo i ai le pule faʻatonutonu e aunoa ma le agavaʻa e faʻafetaui ai, i Mozilla Firefox e mafai ona e faʻavasega auiliili auiliiliga o le a alu i totonu o le lisi lisi.

Faigofie mea ia faailoga tusi

O lenei browser e faigofie tele faʻatulagaina faiga mo faʻaopopo ma faʻatautaia tusi faʻailo. Na o le kilikiina o le aikona ma le faʻailoga mataʻitusi, o le itulau o le a faʻaopopo loa i totonu o au faʻailoga.

Fausia totonu foliga vaaia

Fausiaina o se laupepa fou i Firefox faʻaalia thumbnails o itulau e sili ona masani asiasi itulau i luga o le lau.

Lelei:

1. Faigofie fesoʻotaʻiga ma lagolago mo le gagana Rusia;

2. Maualuga galuega;

3. Fale o Manu;

4. Tau feololo i luga o le tino;

5. E leai se totogi o le tagata suʻesuʻe.

Le atoatoa

1. Le iloa.

E ui lava o se lauiloa o Mozilla Firefox ua faʻaitiitia ua sili atu, ae o lenei 'upega tafaʻilagi upega tafailagi o se tasi o sili ona talafeagai ma le mautu suʻesuʻega e mafai ona maua ai le mafanafana web surfing.

Sii mai fua mo Mozilla Firefox

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.52 i fafo mai 5 (63 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Mozilla Firefox Browser Session Pule Faʻafefea ona fai Mozilla Firefox o le asiasiga masani Faʻafefea ona vaʻaia passwords i Mozilla Firefox Faʻafefea ona faʻatino faʻailoga i totonu o le Mozilla Firefox browser

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Mozilla Firefox o se tasi o sili sili ona lelei ma sili ona saʻilia sailiga i luga o le maketi. O le polokalama e iai fetuʻutuʻutuʻuga faʻaleleia, lagolagoina plugins lona tolu ma faʻamautu le faʻamafanafanaga ma le saogalemu o le faimalaga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.52 i fafo mai 5 (63 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: faʻamalama Windows
Atinaʻe: Mozilla Faʻalapotopotoga
Tau: leai se totogi
Toa: 45 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 60.0 RC1

Pin
Send
Share
Send