Faʻafefea ona faʻapuʻupuʻu VK fesoʻotaʻiga

Pin
Send
Share
Send

O fesoʻotaʻiga umi ma le mataga e faʻatino ai le tele o avanoa e tusa lava pe ose tamai puʻeina, liliu ai le avanoa i se umi faʻamau. Lenei e faapitoa le moni o le mataitusi Cyrillic, lea e masani ona suia e se seti o le a matauina mata ma ma le umi o le tele selau mataitusi. O fesoʻotaʻiga puʻupuʻu o le a aoga tele i le wiki markup - o latou laʻititi laʻititi e le faʻatagaina oe ona e leiloa i le code.

Tuatusi o loʻo i ai mataitusi VK i o latou igoa, i lalo o le tulaga malamalama, mafua ai le talitonuina i totonu o tagata, se fesoʻotaʻiga puʻupuʻu foliga matua manaia ma manino, o le a faʻaopopoina compactness i soʻo se faʻamaumauga poʻo feʻau.

Matou te faapuupuuina soʻo se fesoʻotaʻiga faʻaaoga VKontakte

E te le manaʻomia le faʻaaogaina o se tolu-vaega auaunaga ma polokalama - o le tautua fou mai VKontakte lava faʻatagaina oe e faʻaititia soʻo se tuatusi 'upega tafaʻilagi i se tulaga lelei i ni nai kiliki. I le taimi lava e tasi, e leai ni tapulaʻa o faʻapea.

  1. E te manaʻo e alu i le vk.com/cc poʻo le vk.cc (soʻo se tasi e aoga, latou te oʻo atu ai i le itulau ma le tutusa gaioiga). Tatala le faʻaituau VKontakte.
  2. I se isi laupepa, oe manaʻomia le tatalaina o le itulau lea e te manaʻomia e fai ai se puʻupuʻu puʻupuʻu. Filifili le tuatusi atoa ma kopi i le laupapa laupapa.
  3. Matou te toe foʻi atu i laupepa o le faʻapuʻupuʻu ma ile fanua fuafuaina matou te faapipiiina le na o kopi kopi sootaga, ina ua uma ona matou kiliki i le ki tele Maua se faʻamatalaga pupuʻu. O se puʻupuʻu puʻupuʻu ma le tuatusi 'upega tafaʻilagi foliga mai i lalo ifo ole faʻamau.
  4. O lenei puʻupuʻu puʻupuʻu e mafai ona faʻaaogaina i pou ma lafo i uo.
  5. O se faʻataʻitaʻiga lelei: o le sootaga //lumpics.ru/how-to-write-to-myself-vkontakte/ ua faʻaitiitia i le vk.cc/6aaaPe. Taumafai e mulimuli ia i latou - latou te tau atu i le itulau lava e tasi.

    E manino le tulaga lelei - nai lo se fesoʻotaʻiga umi, lea e alu ai le tele o avanoa, ae ose tala puʻupuʻu matagofie e aliali mai e foliga mama i soʻo se mea. O se avanoa e le mafaamatalaina o le suia o le tele o mataʻutia mataʻitusi ma se mataitusi Cyrillic mafai ona faitauina (o se faʻafitauli tele faʻafuaseʻi mo Wikipedia tusitusiga). Ui i lea, sootaga pe a auina atu i fafo meli i le Facebook po o le Twitter ua faʻaititia tonu i lenei tautua.

    Pin
    Send
    Share
    Send