Chromium 68.0.3417

Pin
Send
Share
Send

O polokalame faapena mo le maimoaina o itulau itulau ole Google Chrome, Opera, Yandex Browser e matua lauiloa lava. Muamua lava, o lenei lauiloa lauiloa e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o se afi i aso nei ma lelei WebKit, ma ina ua maeʻa, o le tui Blink. Ae le iloa uma e tagata o le muamua browser e faʻaaogaina lenei tekonolosi o le Chromium. O lea la, o polokalame uma o loʻo i luga, faʻapea foi ma le tele o isi, ua faia i luga o le faʻavae o lenei talosaga.

O le fua matala-web browser browser Chromium na atiaʻe e le Chromium Authors alaalafaga ma le faʻamalosiʻau o Google, lea na ave ai lenei tekonolosi mo lona lava mafaufau. Faʻapea foi isi kamupani lauiloa pei o NVIDIA, Opera, Yandex ma isi sa auai i le atinaʻega. O le aotelega o le poloketi a nei tagata tinoese ua fua mai i foliga o se sili atu browser e pei o Chromium. Ae ui i lea, e mafai ona mafaufauina o le "raw" lomiga o Google Chrome. Ae i le taimi lava lea e tasi, e ui lava i le mea moni o Chromium e avea ma faavae mo le fausiaina o ni faʻasologa fou o le Google Chrome, e tele foʻi ona lelei o loʻo iai le sili atu ona lauiloa ana paaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le saoasaoa ma le le faalauaiteleina.

Initaneti folauga

E uiga ese pe a fai o le autu galuega a Chromium, pei o isi polokalame faʻapena, e le o se folauga i luga o le Initaneti, ae o se isi mea.

Chromium, pei o isi faʻapitoa i luga o le Blink engine, ei ai le tasi saoasaoa maualuga. Ae, ona o lenei browser e i ai le aofaʻi o isi gaioiga, e le pei o talosaga na faia i luga o lona faʻavae (Google Chrome, Opera, etc.), e oʻo lava i ai se faʻapitoa i le saoasaoa o latou. I se faʻaopopoga, Chromium ei ai lana lava faʻavavevave JavaScript taulimaina - v8.

Chromium mafai ai ona e galue i tele tabs i le taimi e tasi. Uma laupepa o le 'upega tafaʻilagi suʻesuʻe tutusa i se isi faiga faʻagasologa. Lenei mafai ai, e tusa lava pe a tupu se faʻamalologa tapunia o se ese tab po o le faʻaopopoina i luga o ia, e le tapunia atoa le polokalama, ae na o se faʻafitauli gaioiga. I se faʻaopopoga, pe a e tapunia se laupepa, RAM e faʻasaʻolotoina vave nai lo le taimi e te tapunia ai se laupepa i luga o mea, lea o le tasi gaioiga e nafa ma le faʻagaioiga o le polokalama atoa. I se isi itu, o se galuega faʻapitoa o loʻo utaina le faiga nai lo le tasi-faʻagasologa filifiliga.

Chromium lagolagoina uma lata mai tekonolosi 'upega tafaʻilagi. I latou, Java (faʻaaogaina le plugin), Ajax, HTML 5, CSS2, JavaScript, RSS. O le polokalama lagolagoina le galuega ma faʻafeiloaʻiga maliega http, https ma FTP. Ae o galuega ma e-meli ma le IRC vave feau faʻataʻitaʻiga i Chromium e le o avanoa.

A oe matamata i le initaneti i totonu o Chromium, e mafai ona vaʻavaʻaia faila multimedia. Ae, e le pei o Google Chrome, naʻo avanoa tatala e pei o Theora, Vorbs, WebM o loʻo avanoa i lenei browser, ae o pisinisi faapisinisi pei MP3 ma AAC e le avanoa mo le vaʻaia ma le faʻalogo.

Saili afi

Le faaletonu le search engine ile Chromeium e masani ile Google. O le laupepa autu o lenei sailiga sailiga masini, pe a fai e te le suia le faʻavae muamua, aliali mai ile amataga ma pe a suʻe i se tab fou.

Ae, e mafai foi ona saili mai soʻo se itulau o loʻo e iai, e ala i le search bar. I lenei tulaga, Google o le mea masani foi.

O le gagana Rusia-gagana o Chromium e aofia ai foi Yandex ma Mail.ru sailiga afi. I se faʻaopopoga, tagata e mafai ona filifili e faʻaopopo soʻo se isi masini suʻesuʻeina e ala i tulaga o le browser, pe suia le igoa o le search engine, o loʻo setiina i tulaga masani.

Faʻailoga tusi

E pei o toetoe uma o nei upega tafailagi o loʻo vaʻai, Chromium faʻatagaina oe e sefe URLs o mea e te fiafia iai i itulau uepisaite i faʻailoga. A manaʻomia, tusi faʻailoga e mafai ona tuʻuina atu i luga o le meafaigaluega meafaigaluega. Latou mafai foi ona maua e ala i le tulaga lisi.

Bookmark pulea e ala i le bookmark pule.

Faasaoina itulau uepisaite

I se faʻaopopoga, soʻo se Initaneti itulau e mafai ona sefeina i le lotoifale i se komipiuta. E mafai ona faʻasaoina itulau o se faila faigofie i le HTML format (i le tulaga lea, naʻo tusitusiga ma le faʻatulagaga o le a sefe), ma faʻaopopo faʻaolaina o le faila faila (ona faʻapea lea o ata o le a maua foi pe a vaʻaia itulau laveaʻi i le lotoifale).

Faalauaiteleina

O le maualuga le tulaga faalilolilo o le tumutumu o le Chromeium browser. E ui lava ile faʻagaioiga e maualalo ifo i le Google Chrome, ae, faʻatusatusa i ai, tuʻuina atu se sili atu tulaga o le le amanaiaina. O lea la, e le o lafoina faʻamaumauga Chromium, lipoti sese ma RLZ mea faʻailoa.

Galuega pule

Chromium ei ai lana lava faʻapitoa i totonu galuega faʻatonu. I ai, e mafai ona e mataituina faʻagaioiga na amatalia i le taimi o le masini suʻesuʻe, faʻapea foʻi pe a e manaʻo e taofi.

Mea faʻaopopo ma Plugins

Ioe, Chromium lava gaioiga e le mafai ona taʻua o se mea manaia, ae e mafai ona faʻateleina faʻalauteleina e ala i le faʻaopopoina plugins ma faʻaopopo. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi faʻaliliu upu, faʻasalalauga downloaders, mea faigaluega mo le suia o le IP, ma isi.

Toetoe o faʻaopoopoga uma ua fuafuaina mo le Google Chrome browser e mafai ona faʻapipiʻi i Chromeium.

Lelei:

  1. Maualuga maualuga;
  2. O le polokalama e leai se totogi, ma o loʻo i ai le punavai faʻamatalaga code;
  3. Lagolago mo faʻaopopo;
  4. Lagolago mo tulaga faʻaonapo nei mo tulaga;
  5. Satauro-tulaga;
  6. Multilingual interface, e aofia ai Rusia;
  7. Maualuga maualuga o le le faalauaiteleina, ma le le lava o faʻamaumauga e ave i le tagata e ona.

Le atoatoa

  1. O le mea moni, tulaga faʻataʻitaʻi, i le tele o faʻaliliuga e "matafi";
  2. A faʻatauvaʻa mea laiti, pe a faatusatusa i polokalame tutusa.

E pei ona e vaʻaia, o le Chromeium browser, e ui lava i lona "mataga" e faʻatatau i faʻaaliga o Google Chrome, e iai se lio o faʻalavelave o tagata, ona o lona televave tele saoasaoa ma tuʻuina atu se maualuga maualuga o tagata faʻalilolilo.

Sii maia le Chromium mo leai se totogi

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (12 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Kometa browser Faʻafefea ona faʻafouina plugins i le Google Chrome browser Google chrome O fea o iai faʻailoga o Google Chrome browser

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Chromium o se multifungsi cross-platform browser, o mea autu e tele ai le saoasaoa ma le mautu, faʻapea foʻi ma le maualuga maualuga o le saogalemu.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (12 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: faʻamalama Windows
Atinaʻe: O le Chromium Tusitala
Tau: leai se totogi
Tele: 95 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 68.0.3417

Pin
Send
Share
Send