Ua lelei ile Odnoklassniki

Pin
Send
Share
Send


O mea e taua o OKs o se mea faigaluega i totonu i luga o le punaoa o le Odnoklassniki agafesootai. O i latou o se ituaiga faʻamasino fatufatu o tupe. I le faʻaaogaina o OK, e mafai ona e lesitala i tautua totogi eseese, tulaga ma galuega mo lau teugatupe, vave alualu i luma i luga o taʻaloga i luga ole laiga i Odnoklassniki, faʻatau ni meaalofa matagofie mo isi tagata, faʻaaoga le 5+ ata o uo ma sili atu. I le mataupu faavae, o le punaoa mafai ona faia e aunoa ma OKs, ae ia i latou lou faʻafiafiaga i Odnoklassniki o le a sili atu talafeagai ma tupuʻaina.

Matou te maua OK i le Odnoklassniki

O fea e maua ai nei mea taua OK? O sea fesili, masalo, e fesiligia e toetoe o sui uma o le sosaiete. E tele filifiliga, totogi ma le leai.

Filifiliga 1: faʻatau OK

O fesoʻotaʻiga agafesootai Odnoklassniki latou te ofoina e faʻatau Oka. E mafai ona e faia lea i le atoa faʻamatalaga o le 'upega tafaʻilagi, ma i telefoni feaveaʻi faʻaaogaina se credit card, telefoni feʻaveaʻi, mea e totogi ai le komepiuta, tupe faaeletoroni ma isi auala. Mo faʻamatalaga auiliili pe faʻafefea ona faʻatupeina lau teuga tupe mole i Odnoklassniki, vaʻai le tala, e mafai ona maua i le fesoʻotaʻiga lalo.

Faitau atili: Up-up i Odnoklassniki

Filifiliga 2: People's Moderator Odnoklassniki

E i ai le auala e maua fua ai auaunaga na faʻatau atu mo le OK. Ina ia faia lea, e tatau ona avea oe ma taʻitaʻifono o le atunuʻu o Odnoklassniki.

  1. Matou te tatalaina le odnoklassniki.ru 'upega tafaʻilagi i le itulau, alu i le faʻatagaina, i lalo o la matou ata autu i le itu tauagavale matou te mauaina le aitema "Le faʻalelei ia OK".
  2. I le app "Le faʻalelei ia OK" ua ofoina mai ia i matou i foliga o se taʻaloga e iloilo ata ma vitio, teena spam, erotica, taʻutaʻua tagata ma le saua mataupu i soʻo se tasi. I le amataga, fetaomi le faʻamau "Amata le taʻaloga".
  3. E ofo atu e matamata i ata eseese. E tatau ona e kiliki i luga o le lanumeamata faʻailoga ma se siaki siaki, pe a fai e leai ni soliga i le ata pe mumu ma se faʻailoga Taofi i le tulaga le talafeagai mataupu.
  4. Matou te mauaina togi mo le saʻo tali ona oomi ai lea o le ki "Faʻatau tuʻi". O i na e mafai ona fesoʻotaʻi fua fua i galuega faʻatino e faʻatau e se tagata masani mo OKi.

Filifiliga 3: Community Moderator

Odnoklassniki ei ai le faitau afe o fiafia faʻapotopotoga ma latou manaʻomia i taimi uma faʻatonutonu. A e manaʻo e saili se avanoa, e le faigata. E pei lava i le taʻaloga ua taua i luga, o le a e siakiina mea faʻasalalau na lafoina i le faʻalapotopotoga e ana tagata auai. O lenei faiga e le aveina oe le tele o le taimi, ae o le a toe faʻatulaga le mama tala o lau teugatupe lelei ma le pele pele.

Ma, faʻatasi ai ona tatou faʻamasani i auala faʻaletulafono ina ia lelei. Ia mataala ma faʻaeteete - pe a fai o tagata ese i luga ole Initaneti latou te ofoina atu tusi talosaga mo le aveeseina mai o OKs, o lona uiga e foliga mai o latou o ni tagata taufaʻafefe. O se iʻuga o a latou gaioiga, e te lusi le tupe ae le maua le tupe a Odnoklassniki. E maua fua le sisi fua i se maʻa.

Vaʻai foʻi: Faʻaopoopoina o se Uo i Tamaiti Aʻoga

Pin
Send
Share
Send