SUMO 5.6.4.393

Pin
Send
Share
Send


Mo polokalame faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, taua faʻafouga o le a sau i luga o le taimi, lea e sili fautuaina mo le faʻapipiʻiina. Faʻamatalaga fou faʻatagaina oe e faʻaleleia atili le talosaga mo lau faʻagaioiga sisitema, "patch" puipuiga pu ma faʻaopopo fou aoga aoga. Ina ia faafaigofieina le galuega o le faapipiiina o le mea fou mo polokalama uma i luga o le komepiuta, e faigofie ai SUMo talosaga.

O le SUMo o se polokalame aoga e sailia ai le faʻafouga mo uma apalai o loʻo i luga ole komipiuta. I le amataga muamua, o le atoa faiga o le a suʻeina. O lea e manaʻomia e faia ai se lisi o mea faʻapipiʻi polokalama ma siaki le tatalaina o ni lomiga fou.

Matou te fautua atu ia oe vaʻai: isi vaifofo mo le faʻafouina polokalame

Faʻalelei Fautuaga

A maeʻa le siakiina, o loʻo faʻaalia se aikona tutusa i tafatafa o talosaga taʻitasi: o le siaki lanu meamata - e le manaʻomia ni faʻafouga, se faʻailoga - o se faʻamatalaga fou ua iloa, ae le manaʻomia le faʻapipiʻi, ma o se faʻailoga fiafia e matua fautuaina.

Faigofie faʻagasologa gaioiga

Siaki se tasi pe tele polokalame e te manaʻo e faʻafou, ma kiliki i le "Faʻafou" faʻamau i le pito i lalo taumatau. A maeʻa le filifiliga, o le a toe faʻafoʻi oe i luga o le tulaga aloaʻia a le upega tafaʻilagi SUMo, lea o le a fesiligia ai oe e togi le manaʻomia faʻafouga.

Beta lomiga

E ala i le masani, o lenei filifiliga e faʻaleaogaina, ae afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻi mea fou e leʻi aofia ai i faʻaiuga mulimuli ma au fiafia i ai, ona faʻaaoga lea o le mea talafeagai i le faʻatulagaina.

Filifili se punavai mo lata

I le tulaga masani, i le faʻamatalaga saoloto, lomiga fou mo polokalama ua download mai le tagata atiaʻe's tautua. Ae ui i lea, SUMo faʻatagaina oe e download faʻafouga mai le upega tafaʻilagi aloaʻia o le faʻafouga o mea, peitaʻi, mo lenei mea e tatau ona e toe sui i le Pro version.

Lisi e le amanaiaina polokalama

Mo nisi mea faʻapitoa, aemaise mea, ni mea faʻapipiʻi, e le fautuaina e faʻapipiʻi ni laupepa fou, pei e ono faʻamaʻaʻea ai le tagata. I lenei itu, o le galuega o le tuʻufaʻatasia o se lisi o polokalama o latou faʻamaoniga e le faia o le faʻaopoopo ua faʻaopopoina i le SUMo.

Lelei:

1. Faigofie gaioiga ole sailiga ma faʻapipiʻi faʻafouga mo polokalama uma e tuʻu i luga ole komipiuta;

2. Avanoa o se fua faʻatau;

3. Faigofie fesoʻotaʻiga ma le gagana Rusia lagolago.

Le atoatoa

1. Se faʻasalalauga i lalo ma le leai se totogi ma faʻamanatu masani o le Pro version.

SUMo o se polokalame aoga e mafai ai ona e faʻatumauina le talafeagai o polokalame uma na faʻapipiʻi i lau komipiuta. Fautuaina mo le tuʻuina atu i tagata uma e manaʻomia le tausiga o le puipuiga ma le faʻagaioiga o le komepiuta.

Sii mai fua le SUMo

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.17 mai 5 (6 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Sili Polokalama Faafouga Faʻafouga Secunia PSI Faʻafefea ona faʻafou polokalame i luga o le komepiuta

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
SUMo ose mea faigaluega fua mo sailiga ma laʻuina i faʻafouga mo polokalame e tuʻuina i luga o se komipiuta a le tagata e mafai ona faʻaleleia atili ai le faʻatinoga o galuega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.17 mai 5 (6 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: KC Softwares
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 5.6.4.393

Pin
Send
Share
Send