W10Privacy 3.1.0.1

Pin
Send
Share
Send


I le taimi lava na avea ai iloa o Microsoft faia le mataʻitu mataʻitu o tagata e faigaluega i le Windows 10 siosiomaga, ma na faʻalauiloa faʻapitoa modules i le lata mai faʻamatalaga o le OS e aoina ma lafo eseese faʻamatalaga i le tagata atiaʻe galuega, polokalama meafaigaluega na aliali mai e mafai ai e puipuia ai le matapogia o faamatalaga faalilolilo. . O se tasi o auala sili ona aoga o le sipai i le itu a le na faia le faʻagaioia faiga o le W10 Privacy polokalama.

Ole aoga tele ole W10Privacy ole numera tele o tapulaʻa e mafai ona suia e faʻaaogaina le mea faigaluega. Mo tagata fou, e mafai ona foliga mai e tele, ae o tagata atamamai o le a talisapaia le faigofie o le fofo i tulaga o le setiina o latou lava tulaga faalilolilo.

Reversibility o gaioiga

W10Privacy o se meafaigaluega malosi tele lea e mafai ai ona e faia ni suiga tetele ile faiga. Peitaʻi, i le leai o se talitonuga i le saʻo o le faʻaiuga e aveʻesea / deactivate soo se vaega OS, e tatau ona manatua o le toetoe o gaioiga uma e faia e le polokalame e mafai ona toe sui. E naʻo le faʻatinoina o se mea e toe faʻaleleia ai le mea ae e le i amataina le togafiti, e faʻapolofoina e le tagata atiaʻe i le taimi e lalaga ai le mea faigaluega.

Faʻamatalaga o le le puipuia

Talu ai o le W10Privacy apalai o loʻo tulaga muamua o se mea faigaluega e puipuia ai le malepe o faʻamatalaga e uiga i le tagata faʻaaoga ma ana gaioiga i le siʻosiʻomaga, o le pito sili ona lautele lisi o tapulaʻa avanoa mo le suia o loʻo faʻailoaina e le poloka "Puipuiga". Nei o filifiliga mo le faʻaleaogaina toetoe o filifiliga uma o le faʻagaioiga o mea e faʻaititia ai le maualuga o tagata faʻaaoga faʻailoaina.

Telemetri

I se faʻaopopoga i faʻamatalaga a tagata e faʻaaogaina, e ono fiafia tagata mai le Microsoft i faʻamatalaga e uiga i le galuega o faʻapipiʻi polokalame, peripherals, ma e oʻo lava i avetaavale. Avanoa i ia faʻamatalaga e mafai ona tapunia luga o le laupepa Telemetri.

Saili

Ina ia puipuia le OS atinaʻe mai le mauaina o faʻamatalaga i luga o suʻesuʻega fesili na faia e ala i auaunaga faʻavaitaimi Microsoft - Cortana ma Bing, le vaega tulaga saunia ai se vaega tulaga i le B10 Privacy "Saili".

Network

Soʻo se faʻamatalaga e momoli atu e ala i se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, o le mea lea, ina ia mautinoa le taliaina lelei o puipuiga mai le faʻalilolilo o faʻamatalaga faʻalilolilo, e tatau ona e fuafuaina le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o auala i auala tele. Ua saunia e le tagata faʻatulagaina o W10Privacy mo lenei se tab faapitoa i lana polokalame - "Fesootaiga".

Tagata suʻesuʻe

Fine-tuning le faʻaaliga tapulaʻa o elemene i Windows Explorer faʻataʻitaʻia e le afaina ai le tulaga o tagata e puipuia mai faʻamaumauga feaveaʻi, ae maua ai faʻaopopo faʻaopoopoga pe a faʻaaogaina le Windows 10. Configuring Explorer mafai ona faia i totonu o le B10 Privacy lava faigofie.

Auaunaga

O se tasi o auala e faʻaoga e Microsoft e nana ai le mea moni o le vaʻaia mataʻutia o le faʻaaogaina lea o faiga tautua e ufiufi e aoga faʻamatalaga ma e tamoʻe i tua. E mafai e le W10Privacy ona faʻatamaia ni vaega le manaʻomia.

Sefe Microsoft Initaneti

Browsers - o se auala autu o le mauaina o le Initaneti e mafai ona faʻaogaina e maua ai isi faʻamatalaga a le tagata lava ia. Ae mo Edge ma Initaneti Explorer, auala mo le le manaʻomia feʻaveaʻi o faʻamatalaga e mafai ona poloka faigofie ma le faʻaaogaina o filifiliga i luga o laupepa i le B10 Privacy.

Ono ola

O le teuina o faʻamatalaga i se Microsoft cloud service ma syncronization faʻamaumauga ma OneDrive e faigofie ae o le puipuia faʻalilolilo vaega o le faʻaaogaina o le Windows 10. E mafai ona e faʻatulagaina VanDrive e galue ma le tulaga o le tautua avanoa i faʻamatalaga a le tagata lava ia faʻaaoga le vaega faʻapitoa vaega i le W10Privacy.

Galuega

I le Windows 10 task scheduler, i tulaga masani, le faʻalauiloaina o nisi vaega ua setiina, o le faʻagaioiga o, pei o le faʻapitoa OS modules, e mafai ona faʻaititia le tulaga o tagata faʻaaoga faʻalilolilo. E mafai ona faʻaleaogaina le faʻatinoina o gaioiga fuafuaina e le faiga i luga ole laupepa "Galuega".

Tweet

Suia tulaga i luga o le laupepa Tweet tatau ona faʻamatalaina i faʻaopoopoga foliga o W10Privacy. Faʻasaʻoga na ofoina mai e le na faia le polokalame e aumai i le OS e aʻafia ai le maualuga o le puipuiga o tagata mai mataala i le itu o le tagata atiaʻe matua faʻaletonu, ae latou faʻatagaina oe e faʻalautele ma faʻalautele se saoasaoa Windows 10.

Tinei Mu

Faʻafetai i foliga na saunia e le laupepa Fale puipui, e maua e le tagata faʻaaogaina le suʻesuʻeina lelei o le firewall tuʻufaʻatasia i totonu o le Windows 10. O le mea lea, e mafai ona poloka feʻaveaʻiga na lafo mai e toetoe o faʻataʻitaʻiga uma na faʻapipiʻi ma le OS ma masalomia o le mafai ona aoina ma lafo faʻamatalaga a le tagata lava ia.

Talaaga gaioiga

Afai o le faʻaaogaina o le polokalama o loʻo aofia ai i totonu o Windows o se mea e tatau ai ma o lona aveeseina e le taliaina e tusa lava pe oʻo i le mafaufau i le ono mafai ona faʻaletonu faamatalaga, e mafai ona malupuipuia le faiga e ala i le faʻasaina o le faʻagaioiga o se vaega faʻapitoa i le pito i tua. O le mea lea, o le tulaga o le faʻatonutonuina o gaioiga faʻaaoga ua faateleina. Ina ia faasaina le faʻagaioiga o talosaga taʻitasi mai le OS i le pito i tua, o le B10 Privacy tab ua faʻaaogaina Talaaga Faʻatatau.

Tagata faaaoga talosaga

I le faaopoopo atu i le modules ua faʻaogaina ai le faiga o mea, mafai ona faʻaaogaina le mataituina o tagata e ala i le natia galuega o talosaga maua e aofia ai mai le Windows Faleoloa. E mafai ona e tapeina ia polokalame e ala i le faʻatulagaina o faʻailoga i le siaki pusa o se vaega faʻapitoa o le meafaigaluega i le fesili.

Polokalama talosaga

I le faʻaopopoga i le faʻaaogaina e le tagata o le polokalama, e faʻaaogaina ai le W10Privacy e faigofie foi ona aveʻesea polokalama faʻaaogaina e faʻaaoga ai le taleni talafeagai. O le mea lea, e le gata e mafai ona e faʻateleina le maualuga o le agatapuia o le faiga, ae e faʻaititia ai foi le avanoa o loʻo nofoia e le faʻagaioioiga sisitema i luga o le PC disk.

Sefe Fetuunaiga

Ina ua uma ona toe lalaga le Windows, ma, pe a manaʻomia, faʻaaogaina le W10Privacy luga o le tele o komupiuta, e le o se mea e manaʻomia ona toe faʻatulagaina faʻasologa o le meafaigaluega. A maeʻa ona e fuafuaina le faʻatapulaʻa o talosaga, e mafai ona sefe le faʻatulagaina i se faila faʻapitoa faʻapitoa ma faʻaaoga i le lumanaʻi e aunoa ma le faʻaaluina o taimi taimi.

Fesoasoani faiga

I le faʻamaeʻaina o le talanoaga o le W10Privacy galuega, e le mafai e se tasi ona le maitauina le manaʻoga o le tusitala o le talosaga e tuʻuina atu i le tagata faʻaoga le avanoa e pulea atoa ai le gaioiga o le liliuina o le faiga faʻagaioioiga. O se faʻamatalaga auiliili toetoe o filifiliga uma e aliali mai i taimi uma pe a e faʻapipiʻi i luga o le laina elemene.

Le tulaga o le aafiaga i luga o le sisitema o taunuuga o le apalai o le tasi poʻo le isi faʻatonuga i le B10 Privacy e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le lanu e faʻamamaina ai le igoa filifiliga.

Lelei

  • Le auai o Rusia nofoaga;
  • Tele lisi o foliga. E i ai filifiliga mo le aveeseina / deactivating toetoe uma vaega, auaunaga, auaunaga ma modules e aʻafia ai le tulaga o faʻalilolilo;
  • Faaopopo foliga mo lelei fetuunaiga le faiga;
  • Faʻamatalaga ma e faʻaaoga-faauo Ofisa;
  • Saosaoa o galuega.

Le atoatoa

  • Le leai o presets ma fautuaga e faʻafaigofie le faʻaaogaina o le talosaga e tagata amata.

O le W10Privacy o se mea faigaluega malosi o loʻo i ai uma faʻaavanoaga foliga e puipuia Microsoft mai le sipai i luga o le tagata e faʻaaogaina, talosaga ma gaioiga latou te faia i le Windows siosiomaga. E faʻavasega lelei le faiga, e mafai ai ona faʻamalieina manaʻoga ma manaʻoga o soʻo se tagata faʻaaoga i le va o tagata ma le faʻalilolilo.

Sii maia le W10Privacy mo leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.25 i fafo mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Pupuni 10 Faʻalilolilo Fixer Windows Faʻamaumauga Tweaker Tapeina 10 Ashampoo AntiSpy mo le Windows 10

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le W10 Privacy o se mea faigaluega tele e mafai ai ona e fetuʻutuʻunaʻi ma atoatoa faʻatulaga le faʻagaioioiga faiga e puipuia ai le faʻailogaina o faʻamaumauga eseese i Microsoft sisitema.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.25 i fafo mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 10
Category: Iloiloga polokalame
Tagata atiaʻe: Bernd Shuster
Tau: leai se totogi
Tele: 2 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 3.1.0.1

Pin
Send
Share
Send