Faʻafefea ona e iloaina le igoa o se leo card i luga o komepiuta

Pin
Send
Share
Send

E taua le iloa o le faʻataʻitaʻiga o masini e tuʻuina i totonu o le komupiuta, aua e le umi pe tuai foʻi nei faʻamatalaga e ono sau i se mea aoga. I mea nei, matou te mafaufauina polokalame ma vaega o mea e mafai ai ona e sailia le igoa o le mea leo o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le PC, lea o le a fesoasoani e foia le tele o faʻafitauli ma lona faʻagaioiga, pe o le a maua ai se avanoa e mitamita ai e uiga i le avanoa meafaigaluega i uo. Tatou amata!

Le sailia o se leo pepa i totonu o le komepiuta

E mafai ona e mauaina igoa o le leo leo i luga o lau komepiuta faʻaaogaina meafaigaluega e pei o AIDA64 ma faʻapipiʻi vaega "Faʻataʻitaʻiga Diagnostic DirectX"faʻapea foi Pule Pule. Lalo o se laasaga ma lea laasaga taʻiala e iloa ai le igoa o le leo pepa i le masini o mea e fiafia ia te oe o loʻo faʻatautaia le Windows faʻaogaina le polokalama.

Metotia 1: AIDA64

AIDA64 o se meafaigaluega mamana mo mataitu uma ituaiga o sensors ma meafaigaluega vaega o se komepiuta. I le mulimulitaia o laʻasaga i lalo ifo, e mafai ona e mauaina le igoa o le leo leo o loʻo faʻaogaina pe o iai i totonu o le PC.

Tamoe le polokalame. I le laupepa i le itu tauagavale o le faamalama, kiliki i luga Multimediamulimuli Audio PCI / PnP. I le maea ai o nei gaioiga faigofie, o le a tu mai se laulau i le vaega autu o le faʻamalama faʻamalama. O le a i ai uma leo leo faʻailoaina e le faiga faʻatasi ai ma o latou igoa ma le faʻailoga o le nofoia slot i luga o le motherboard. Faʻapea foi i le koluma i autafa o le a ono faʻailoa mai le pasi o loʻo faʻapipiʻi ai le masini, e aofia ai se leo leo.

E i ai isi polokalame mo le foia o lenei faʻafitauli, faʻataʻitaʻiga, PC Wizard, na talanoaina muamua i luga o la matou itulau.

Vaʻai foi: Auala e faʻaaoga ai le AIDA64

Metotia 2: "Pule Pule"

O lenei aoga faʻaaogaina mafai ai ona e vaʻai uma faʻapipiʻi (galue foi sese) masini i se PC faʻatasi ai ma o latou igoa.

  1. E tatalaina Pule Pule, e tatau ona e ulufale atu i totonu o le komepiuta meatotino faamalama. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tatalaina le lisi "Amata", ona kiliki taumatau lea luga o le laupepa "Komepiuta" ma filifili le filifiliga i le lisi paʻu i lalo Meatotino.

  2. I le faʻamalama e matala, i lona itu tauagavale, o le ai ai le faʻamau Pule Pule, lea e tatau ona e kiliki i luga.

  3. I totonu Galuega Pule kiliki i luga o le laupepa Leo, vitio ma taʻaloga masini. O le mataʻu i lalo lisi o le a aofia ai se lisi o leo ma isi masini (webcam ma faʻatonutonu telefoni, mo se faʻataʻitaʻiga) i le faʻasologa o mataʻitusi.

Metotia 3: "DirectX Diagnostic Tool"

O lenei metotia e manaʻomia ai na o ni nai kiliki kiliki ma ki. "Faʻataʻitaʻiga Diagnostic DirectX" faʻatasi ai ma le igoa o le masini faʻaalia faʻaaliga tele o faʻamatalaga faʻatekinolosi, lea i nisi tulaga mafai ona aoga tele.

Tatala avanoa "Tamoe"i le omia o se ki tuufaatasi "Manumalo + R". I le fanua "Tatala" ulu atu le igoa o le executable faila i lalo:

dxdiag.exe

I le faʻamalama e matala, kiliki i le tab Leo. Oe mafai ona vaʻaia le igoa o le mea faigaluega i le koluma "Igoa".

Faaiuga

O lenei tusitusiga na iloiloina ni auala se tolu mo le maimoaina o le igoa o se leo card na faapipiiina i luga o se komepiuta. Le faʻaogaina o se polokalama mai le vaega vaega lona tolu AIDA64 poʻo se tasi o le lua o le Windows vaega vaega, e mafai ona e vave ma faigofie ona mauaina le faʻamatalaga o loʻo e fiafia i ai. Matou te faamoemoe o lenei mea sa aoga ma ua mafai ona e foʻia lau faʻafitauli.

Pin
Send
Share
Send