Faʻafefea ona aveese tulaga ile ata VKontakte

Pin
Send
Share
Send

O le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, pei o faʻamatalaga tutusa, e maua ai e le au faʻaaogaina le mafai ona faʻamaoti le nofoaga mo nisi ata. Ae ui i lea, e masani lava ona aliali mai le faʻafeagai e manaʻomia le aveeseina o faʻavae faʻamaonia ile faʻafanua ole lalolagi.

Matou te aveese le nofoaga i le ata

E mafai ona aveese se nofoaga na o oe mai ata a le tagata lava ia. I le taimi lava e tasi, e faʻatatau i le auala filifilia, ua mafai ona tape atoa faʻamatalaga mo tagata uma e faʻaaoga, ma se vaega e sefe mo oe ma nisi tagata.

I le lomiga feaveaʻi a VKontakte, e le mafai ona aveeseina le nofoaga mai ata. Naʻo le mafai ona tape le otometi fusifusi o faʻamatalaga e uiga i le nofoaga na faia ai le faʻailoga i le mea pueata tulaga o le masini.

Metotia 1: Ata Faʻatulaga

O le faagasologa o le soloia o le nofoaga faamatalaga o se VK snapshot e fesoʻotaʻi tuusaʻo ma laʻasaga mo le faʻaopopoina. Lenei, iloa e uiga i le auala o le faʻailoaina o fanaina nofoaga i lalo o faʻapitoa ata, oe masalo o le a le faigata ona malamalama i le manaʻoga manaʻomia.

  1. Saili le poloka i luga o le puipui talaaga "Oʻu ata" ma kiliki ile sootaga "Faaali i le faafanua".
  2. I le pito i lalo o le faamalama e matala, kiliki i luga o le ata manaʻomia pe filifili se ata i luga o le faʻafanua. E mafai foi ona e sau ii i le kiliki i luga ole poloka ma se faʻamatalaga i luga ole puipui poʻo le vaega "Ata".
  3. Tasi i le faʻa-vaʻaiga mata, faʻapipiʻi luga le soʻotaga "Tele" i le pito i lalo o le gaioiga faamalama. Peitai, faʻamolemole ia manatua e tatau ona iai se saini i le itu taumatau o le ata.
  4. Mai le lisi na faʻaalia, filifili "Faʻailoa le nofoaga".
  5. E aunoa ma le suia o se mea i luga o le faʻafanua lava ia, kiliki i le faʻamau "Aveese le Nofoaga" i luga le pito i lalo o le pule.
  6. I le maʻea o lenei faʻamalama "Faafanua" o le a otometi tapunia, ma o le taimi faʻaopoopo nofoaga o le a mou ese mai le poloka ma le faʻamatalaga.
  7. I le lumanaʻi, e mafai ona e faʻaopopo se nofoaga e tusa ma fautuaga lava ia, suia le nofoaga o le faʻailoga i luga o le faʻafanua ma faʻaaoga le faamau Sefe.

Afai e te manaʻomia ona aveese ni faʻailoga i luga o le faʻafanua mai se fuainumera tele o ata, o le a tatau ona e toe faia uma laasaga uma le talafeagai numera. Ae pei ona e maitauina, aveese togi i luga o le faʻafanua mai ata e matua faigofie.

Metotia 2: Faʻalauaʻitiga Faʻatulagaga

E tele taimi e manaʻomia ai le sefeina o faʻamatalaga i le tulaga o loʻo i ai le ata naʻo mo oe ma nisi tagata e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga lautele. O lenei mafai ona faia e ala i le fetuunaiga o faʻalilolilo o le itulau, lea tatou talanoa i ai i se tasi o tusitusiga i luga o la tatou '' upega tafaʻilagi.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona nana le itulau VK

  1. Mai soʻo se itulau o le upega tafailagi, kiliki i luga o le ata faʻa ata i le pito i luga taumatau ma filifili le lisi mea "Tulaga".
  2. Faʻaaogaina le lisi o mea i totonu, alu i le laupepa "Faʻalilolilo".
  3. I le poloka "Laʻu itulau" saili vaega "O ai e vaʻaia le nofoaga o aʻu ata".
  4. Faʻalautele le lisi i le itu taumatau o le igoa mea ma filifili le sili ona lelei le tau, amata mai au oe lava manaoga. I lenei tulaga, e sili le tuu o le filifiliga "Na o aʻu"ina ia le faʻaalia nofoaga e faʻaaogaina isi vaega.

E tuʻufaʻatasia tulaga uma, e leai se avanoa e siakia ai latou. Peitai, afai oe masalosalo faʻavae tapulaʻa faʻavae, oe mafai logout mai lau teugatupe ma alu i lau itulau o se asiasi masani.

Faitau foi: Auala e aloese ai le VK blacklist

Metotia 3: Aveese Ata

O lenei metotia na o le faʻaopopoga i gaioiga ua uma ona faʻamatalaina ma e aofia ai i le tapeina o ata o loʻo iai se faʻailoga i luga o le faʻafanua. O lenei auala e talafeagai mo na tulaga pe a o loʻo aofia ai i le laupepa tele ata ma le nofoaga faʻapitoa.

O le autu aoga o le metotia o le mafai ona tele lapisi ata.

Faitau atili: Faʻafefea ona tapeina VK ata

I le gasologa o lenei tusitusiga, matou suesueina uma auala na maua i le aso mo le aveeseina o faʻailoga tulaga mai VK ata. I tulaga o iai ni faigata, faʻamolemole faafesootai matou i tala.

Pin
Send
Share
Send