Faʻafefea ona aveese se meaalofa VKontakte

Pin
Send
Share
Send

I luga o agafesootai VKontakte, o le tomai e avatu meaalofa i uo ma na o fafo atu tagata e sili ona lauiloa. E le gata i lea, o kata lava latou e leai se taimi faʻatapulaʻaina ma e naʻo le tape e le tagata e ana le itulau.

Matou te tapeina meaalofa VK

O nei aso, e mafai ona e aveʻesea meaalofa faʻaogaina faʻaaoga meafaigaluega VKontakte tulaga masani i auala eseese e tolu. I se faʻaopopoga, e naʻo le mea lea e mafai ona e faia i totonu o lau talaaga i le tapeina o kata na foaʻi e isi tagata faʻaaogaina. A e manaʻomia le aveeseina o le meaalofa na lafo atu i se isi tagata, pau lava le filifiliga o le faʻafesoʻotaʻi ia te ia ma le talosaga talafeagai.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona tusia se feau VK

Metotia 1: Meaalofa Seti

O lenei auala o le a faʻatagaina oe e aveese se meaalofa na e mauaina tasi, le mea taua o le malamalama lea o le a le mafai ona e toe faʻafoʻi.

Vaʻai foi: maua fua VK

  1. Alu i le vaega Laʻu Itulau auala autu o le 'upega tafaʻilagi.
  2. I le itu tauagavale o mea autu o le pa, saili le poloka "Meaalofa".
  3. Kiliki i soʻo se vaega o le vaega faʻailoaina e tatalaina le card control panel.
  4. I le folasaga faʻaali, suʻe le aitema e tape.
  5. Faasolosolo luga le ata manaʻomia ma faʻaaoga le faʻamau i le pito i luga taumatau Aveese le Meaalofa.
  6. E mafai ona e kiliki ile sootaga Toe Faʻafoie toe faafoi le pepa lafo ua aveese. Ae ui i lea, o le avanoa mafai pea na o le faʻamalama e tapunia e lima. "O aʻu meaalofa" poo itulau faʻafouga.
  7. Kiliki i luga ole sootaga "O le spam lenei.", o le a e poloka vaega le tagata na lafo e ala i le faʻatapulaʻaina o le tufatufaina o meaalofa i lau tuatusi.

Oe o le a manaʻomia ona fai lea faʻasologa i le tele o taimi pe a e manaʻo ai e aveʻese pepa pou mai le vaega ua manatu.

Metotia 2: Faʻapitoa Tusitusiga

Lenei auala o se sao tuusaʻo i le faʻamatalaina auala i luga ma ua fuafuaina mo tele faʻamalologa o meaalofa mai le faʻamalama tutusa. Mo le faʻatinoina o lea mea, o le a tatau ona e faʻaaogaina se tusitusiga faʻapitoa, lea, faʻatasi ai ma isi mea, e mafai ona faʻafetauiina e aveese le tele o isi elemene mai vaega eseese.

  1. Ua i ai i le faamalama "O aʻu meaalofa"tatala le taumatau kiliki menu ma filifili Vaʻai Tulafono.
  2. Alu ile tab "Faamafanafana"faʻaaogaina le pa folau.

    I la matou faʻataʻitaʻiga, o le Google Chrome o loʻo faʻaaoga, i isi suʻesuʻega e ono iai ni eseesega laʻititi i le igoa o aitema.

  3. I le tulaga masani, naʻo 50 itulau itulau o le a faʻaopopoina i le tape faʻamuta. Afai e te manaʻomia ona aveese sili atu meaalofa, muamua tusi i totonu o le faamalama ma lafoina pepa i le pito i lalo.
  4. I le console text line, faapipii le laina lea o code ma kiliki "Ulufale".

    meaalofa = document.body.querySelectorAll ('. gift_delete'). umi;

  5. Ia faʻaopopo nei le tulafono laupepa i le faʻamalosi.

    mo (let i = 0, vaitaimi = 10; i le umi; i ++, vaitaimi + = 10) {
    seti Taimi (() => {
    document.body.getElementsByClassName ('gift_delete') [i] .klik ();
    console.log (i, meaalofa);
    }, vaitaimi)
    };

  6. A maeʻa ona faʻamatalaina laasaga, ona togi muamua lea o le mea alofa.
  7. O mea sese e mafai ona le amanaʻia, talu ai o latou mea e tutupu e naʻo o pe a le lava pepa i luga ole laupepa. Ma le isi, e le afaina ai le faʻatinoina o le tala.

O le tulafono na matou suesueina e aʻafia ai naʻo tagata filifilia o loʻo gafa ma le aveeseina o meaalofa mai le vaega talafeagai. O lona iʻuga, e mafai ona faʻaogaina e aunoa ma ni tapulaʻa ma mea e fefe ai.

Metotia 3: faalauaiteleina Faʻatulagaina

I le faʻaogaina o le auiliiliga faʻatulagaina, e mafai ona e aveese le vaega ma meaalofa mai tagata le manaʻomia, aʻo latou teuina ia lava meaalofa. I le taimi lava lea e tasi, afai ua uma ona e tapeina muamua, e leai ni suiga o le a tupu, talu ai ona o le le iai o ni mea, o le poloka o loʻo fesiligia ua mou atu i le le mautinoa.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona lafo le meli VK

  1. Kiliki i luga o le ata faʻa ata i le pito i luga o le itulau ma filifili le vaega "Tulaga".
  2. Lenei oe manaʻomia le alu i le laupepa "Faʻalilolilo".
  3. I totonu o poloka poloka ma tapulaʻa, maua "O ai e vaʻaia laʻu lisi lisi".
  4. Tatala le lata mai lisi o mea taua ma filifili le filifiliga e foliga sili ona taliaina oe.
  5. Ia nana mai lenei vaega mai tagata VK uma, e aofia ai ma tagata mai le lisi Uotuu mea "Na o aʻu".

I le uma ai o nei gaioiga, o le poloka ma pou pepa o le a mou ese mai lau itulau, ae na o isi tagata faʻaaogaina. A e asia le pa, oe oe lava o le a vaʻai lava o meaalofa na maua.

Matou te faaiuina lenei tusiga ma lenei ma le faamoemoe e mafai ona e ausia taunuʻuga manaʻomia e aunoa ma faʻafitauli e le talafeagai.

Pin
Send
Share
Send