Faʻaauʻau 4.1.3.1400

Pin
Send
Share
Send


Masalo e te iloa o le faʻaaogaina o mea faigaluega a le Windows e mafai ona e faia ni ata, ie. pueata komipiuta. Ae ina ia puʻeina le ata mai le pupuni, o le a tatau ona e liliu atu i le fesoasoani a isi vaega. O le mafuaʻaga lea o lea tusitusiga o le a tuuto atu i le lauiloa Bandicam talosaga.

Bandicam o se lauiloa lauiloa mo le fatuina o faʻamalama ma pueina vitio. O lenei faʻafitauli maua ai tagata faʻaaogaina uma manaʻoga o tomai e ono manaʻomia pe a puʻeina le komipiuta.

Matou te fautua atu ia te oe e matamata: Isi polokalame mo le puʻeina o ata mai luga o le komepiuta

Puʻe mata

A e filifilia le mea talafeagai aitema, o le a aliali a faʻamalama i luga o le laupepa, e mafai ona e fuaina i lau filifiliga. I totonu o lenei faamalama, e mafai uma e puʻe ni ata pue ma puʻeina le vitio.

Upega puʻe ata puʻeina

Afai e iai sau webcam fausia i totonu o le komepiuta pe fesoʻotaʻi eseese, ona ala mai lea i Bandikam e mafai ona e puʻeina le ata mai lau masini.

Faatulaga le faila faila

Faʻaali i le laupepa autu o le polokalama le faila mulimuli lea o le a teuina uma au ata ma faila faila.

Taavale amata pueina

O se isi galuega e faʻatagaina ai le Bandicam e amata amata ona puʻeina le vitio i le taimi lava e faʻapipiʻi ai le faʻamalama talosaga, pe e te mafai ona seti le taimi pe a maeʻa le amata pueina vitio amata mai le taimi e amata ai.

Faʻatulagaina Hotkeys

Ina ia faia se ata puʻupuʻu poʻo se ata vitio, o ana lava paʻu vevela ua saunia, lea, pe a manaʻomia, e mafai ona suia.

FPS faʻatulagaina

E le o faʻaaoga uma komipiuta a le komipiuta ma ni ata ata tetele e mafai ona faʻaali ai maualuga fuainumera i le sekone e aunoa ma le tuai. O le mafuaʻaga lea e mafai ai e le polokalame ona mataituina le numera o laina ile sekone, ma, pe a manaʻomia, e mafai e le tagata faʻaaoga le setiina o le FPS tapulaʻa, i luga ae o le a le puʻeina le vitio.

Lelei:

1. Faigofie fesoʻotaʻiga ma le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Lelei le umi ata puʻeina vaitaimi;

3. Pulea le amataga o le puʻeina ma puʻe faʻamalama e faʻaaogaina ki vevela;

4. Faʻatonu le FPS e maua ai le sili ona lelei tulaga vitio.

Le atoatoa

1. Tufatufa atu i lalo o se shareware laisene. I le lomiga fua, se faʻailoga vai ma le igoa o le talosaga o le a faʻaalia i luga o au vitio. Ina ia mafai e aveese lenei tapulaʻa, oe manaʻomia le faʻatauina o se totogi totogi.

Bandicam o se sili lelei fofo mo pueina vitio mai se komepiuta mata, o loʻo i ai se faʻasaoloto lomiga, na o se mea, ma se faʻatapulaʻaina faʻatapulaʻa i le ituaiga o faʻailoga vai. O le polokalama o loʻo i ai se sili ona faʻaaoga-faauo Ofisa o le a apili i le tele o tagata faʻaaoga.

Sii maia se faʻataʻitaʻiga o le Bandicam

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.92 mai le 5 (13 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona fai se leo ile Bandicam Faʻafefea ona aveese Bandicam watermark luga o le vitio Faʻafefea ona fai le Bandicam mo le pueina o taʻaloga Faʻafefea ona ki le masini puʻupuʻu i Bandicam

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Bandicam o se tasi o sili sili polokalama lelei mo le puʻeina o ata i luga o komupiuta. Ma faʻaaoga foi lenei polokalame e mafai ona e puʻeina ata.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.92 mai le 5 (13 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Bandisoft
Tau: 39 $
Tele: 16 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 4.1.3.1400

Pin
Send
Share
Send