Faʻafefea ona faʻaaoga le Snapchat i le Android

Pin
Send
Share
Send


Snapchat ona o ona foliga foliga tumau se lauiloa avefeau ma galuega faʻatino o se fesoʻotaʻiga lautele i luga o le iOS ma le Android. Lalo oe o le a maua faʻatonuga mo le faʻaogaina o lenei apalai i luga o se Android telefoni.

Faʻaogaina Snapchat i luga o le Android

O lenei apalai e fai si faigofie tele e faʻaaogaina, ae e masani ona le iloa e tagata faʻaaoga. O le a matou taumafai e faʻasaʻo lenei vaaiga mataʻutia lava e ala i le mafaufauina o mea iloga o le polokalama. Matou te mananao e amata i le faʻapipiʻiina. Snapchat, pei o le tele o isi Android polokalama, o loʻo avanoa mo le download i luga o le Google Play Faleoloa.

Sii mai le Snapchat

Le faʻapipiʻi gaioiga e leai se ese mai isi polokalame Android.

Taua: Atonu e le galue le polokalama ile mauaa masini!

Faamauina

Afai e leai sau Snapchat tala, e tatau ona e faia se. Ua faia lenei mea e tusa ai ma le algorithm lea:

  1. I le amataga muamua, Snapchat o le a uunaia oe e lesitala. Kiliki i le ki talafeagai.
  2. Ole mea lea e tatau ai ona e ulufale i le igoa muamua ma le igoa mulimuli. Afai e te le manaʻo e faʻaaoga, e mafai ona e filifilia se mea fatufatu: e le faʻasaina lea i tulafono o le tautua.
  3. O le isi laasaga o le ulufale lea i le aso fanau.
  4. Snapchat o le a faʻaalia se otometi fausia username. E mafai ona suia i seisi tagata, ae o le mea taua e taua o le tutoatasi: o le igoa e le tatau ona tutusa ma se o iai i le tautua.
  5. Le isi, e tatau ona e faia se upu faataga. Afio mai ma se mea talafeagai.
  6. Ona e tatau ona ulufale i le imeli tuatusi. O le tulaga masani, Google meli faapipiiina, lea e faʻaogaina i lau masini, ae mafai ona suia i se isi.
  7. Ona faʻatumu lea o lau numera telefoni. E manaʻomia e maua SMS ma se faʻagaioiga code ma toe faʻamagaloina passwords.

    A uma ona ulufale i le numera, faatali seʻi taunuu le feau. Ona toe tusi lea o le code mai totonu i le sao fanua ma kiliki Faʻaauau.
  8. Snapchat o le a tatalaina se faʻamalama e fai atu ia te oe e te sailia isi isi tagata o le auaunaga i totonu o le tusi fesoʻotaʻiga. Afai e te le manaʻomia, o loo i ai se faʻamau i le pito i luga taumatau Faamisi.

Ina ia ulufale i totonu o loʻo iai nei se tautua tautua, kiliki Ulufale a e amata le tusi talosaga.


I le isi faamalama, ulufale i lau username ma upu faataga, ona toe kiliki lea Ulufale.

Galue ma Snapchat

I totonu o lenei vaega, o le a tatou talanoaina vaega autū o Snapchat, pei o le faʻaopopoina o uo, faʻaaogaina o aafiaga, fausiaina ma le lafoina o le snapshot feʻau ma talatalanoa.

Faaopopo uo
I le faaopoopo atu i le sailia o le tuatusi tusi, e lua isi auala e faaopoopo i ai tagata faaaoga mo fesoʻotaʻiga: i le igoa ma le vave kod - o se tasi o foliga o Snapchat. Seʻi o tatou iloiloina taʻitasi. Ina ia faʻaopopoina se tagata faaaoga ile igoa, fai le mea lea:

  1. I le tusi talosaga sili, o le ki i le pito i luga "Saili". Kiliki ia.
  2. Amata ona e tusia le igoa ole tagata faʻatau oe e te sailia. A maua e le tusi talosaga ia kiliki Faaopopo.

Faʻaopopoina e le vave numera e sili atu faigata. O le snap code o se tulaga ese faʻaogaina faʻaaogaina faʻamaumauga lea o se suiga o se QR tulafono. E afua mai otometi i luga o le lesitala i le tautua, ma, o lea, o tagata uma e faʻaaoga le Snapchat ua ia te ia. Ina ia faʻaopopo se uo e ala i lana numera faʻavave, e tatau ona faia nei gaioiga:

  1. I le laupepa autu talosaga, tata le faʻamau ma le avatar e alu i le lisi.
  2. Filifili Faaopopo Uo. Faʻalogo i le pito i luga o le faʻamalama: lou snap code faʻaalia iina.
  3. Alu ile laupepa "Faʻailoga". O loʻo iai ata mai le fale ata. Saili le faʻailoga Snapcode ia i latou ma kiliki i luga e amata ai le tilotilo solo.
  4. Afai e iloa lelei le faʻailoga, o le ae mauaina le pop-up message ma le username ma le faʻamau Faaopopo Uo.

Fausiaina o Snaps
Snapchat o loʻo taulaʻi i le vaʻaiga faʻaletino e ala i le galulue ma ata poʻo puʻupuʻu vitio o loʻo faʻamamaina 24 itula talu ona maeʻa faʻapipiʻi. O nei ata ma ata vitio ua taʻua o ata faʻata. Fausiaina se vave tupu e pei o lenei.

  1. I le laupepa autu talosaga, kiliki i le lio e ave ai se ata. O le uuina o se lio e fesuiaʻi ai le polokalame i ata puʻeina. O le maualuga le mafai avanoa o 10 sekone. Le mafai ona suia le mea pueata (mai i luma i autu ma faʻafeagai) ma flash control o loʻo avanoa.
  2. A maeʻa le ata (vitio) ona mafai ai lea ona suia. Sipi mai le agavale i le taumatau e aofia ai faamama.
  3. I tafatafa o le itu taumatau o loʻo i ai le faʻatonutonuina meafaigaluega i le pito i luga: ulufale i tusitusiga, tusia i luga o le ata, faʻaopopo pepa, tipiina, fesoʻotaʻiga ma sili ona manaia galuega o le vaʻaia timer.

    O le taimi e umi o se taimi e faʻaavanoa e vaʻai ai se vave i se tagata e mauaina. Muamua, le tapulaa maualuga taimi na faʻatapulaʻaina i le 10 sekone, ae i faʻamatalaga lata mai o Snapchat, o le faʻatapulaʻa e mafai ona faʻaleaogaina.

    E leai ni tapulaa i le vave-vitio, ae o le maualuga tapulaʻa o le vitio o loʻo tumau lava le tutusa 10 sekone.
  4. Mo le lafoina o se feʻau, kiliki i le pepa vaalele vaalele. O le iʻuga o lau galuega e mafai ona lafo atu i se tasi o au uo pe i se kulupu. E mafai foi ona e faʻaopopo i le vaega. "O laʻu tala", lea o le a tatou talanoaina i lalo.
  5. Ina ia aveese se snap pe a e le fiafia ai, kiliki i luga o le ki ma se koluse aikona i le pito i luga tauagavale.

Lisi Talosaga
O le mata tioata i le Snapchat e taʻua o ata o mea e faʻapipiʻi ai le ata mai le mea puʻeata i le moni taimi. O i latou o autu autu o le talosaga, ona o lea Snapchat e matua lauiloa. O nei aafiaga e aoga faʻapea.

  1. I le polokalame autu faamalama latalata i le lio faamau o loo i ai se tamai faamau, faia i foliga o se ataata. Kiliki ia.
  2. Oʻo atu i le lua luasefulu eseʻese aʻafiaga o loʻo maua, e aofia ai le taʻutaʻua "taifau" faʻapea foi ma le sili ona manaia foliga luga faʻapipiʻi uila mai soʻo se ata mai "Fale saʻo". O nisi e talafeagai mo ata, o nisi mo ata; o le mea mulimuli e aʻafia ai foi le leo ua puʻeina i le vitio.
  3. Tioata ua faʻaaogaina i luga ole lele, o le mea lea, filifili le saʻo, na o le faia o se snap ma ia. Faʻamolemole vaʻai o nisi o aʻafiaga e totogi (faʻalagolago i le itulagi).

Faʻaogaina Laʻu Tala
"O laʻu tala" - O le ituaiga o tala fatu o le lipine i VK poʻo Facebook, i le mea e teuina ai au feau-snaps. Avanoa i ai mafai ona mauaina e pei o lenei.

  1. Alu i au faʻamatalaga tulaga (vaʻai palakalafa "Faʻaopopoina uo").
  2. I le pito i lalo o le talaaga faamalama o se mea "O laʻu tala". Maua i luga.
  3. E tatalaina le lisi ma feʻau na e faʻaopopo (sa matou talanoa i le auala e faia ai lea luga). E mafai ona faʻaola i le lotoifale e ala i le kiliki i luga o le download icon. O le kilikiina i luga o togi e tolu o le a tatalaina le faʻalilolilo nofoaga - e mafai ona e setiina le vaʻaiga na o uo, tatala talaʻaga poʻo le faʻaleagaina e ala i le filifilia o le filifiliga "Le tala a le tusitala".

Talanoaga
Snapchat o se fesoʻotaʻiga feaveaʻi feʻaveaʻi ma e iai lona tomai e talatalanoa ai ma isi tagata faʻaaogaina. Ina ia amata talanoa ma se tasi o au uo, fai le mea lenei:

  1. Tatala le tusi faʻafesoʻotaʻi Snapchat i le kilikiina o le ki i le itu tauagavale i lalo.
  2. I le faʻamalama ma le lisi o uo, kiliki i le ki mo le amataina o se talatalanoaga fou.
  3. Filifili se uo e te fia talanoa iai.
  4. Amata talatalanoa. E mafai ona e tusia uma masani feau tusitusia ma faʻamaumau leo ​​ma ata vitio, faʻapea foi ma le lafoina faʻapipiʻi tuusaʻo mai le talatalanoaga faamalama - mo lenei, kiliki i le lio i le ogatotonu o le meafaigaluega.

Ioe, e le o se lisi atoa o tomai uma ma togafiti a le Snapchat. Peitai, mo le tele o tagata faʻaaoga, o le faʻamatalaga o loʻo taua i luga e lava.

Pin
Send
Share
Send