Faʻafefea ona faʻapipiʻi se kalama i samsung j3

Pin
Send
Share
Send


Ole tele o telefoni feʻaveaʻi o loʻo iai ua faʻaogaina e aofia ai le hybrid slot mo SIM ma microSD cards. E faʻatagaina oe ona faʻaofi i totonu o le masini ni SIM card se lua poʻo se tasi SIM card e fealuaʻi ma microSD. Samsung J3 e leai se tuusaunoaga ma o loo i ai lenei aoga fesoʻotaʻi. Le tala o le a talanoa e uiga i le faʻapefea ona faʻapipiʻi se kalama i lenei telefoni.

Faapipiiina se kalama i Samsung J3

O lenei faiga e matua le taua - aveese le faʻavaʻa, aveese le maa ma faʻapipiʻi le pepa i le slot saʻo. O le mea taua o le aua le soona fai pe a aveese le pito i tua ma aua le gagau le SIM card slot e ala i le faʻaofi i le micro SD drive i totonu.

  1. Tatou maua se malologa i tua o le telefoni o le a mafai ai ona tatou ulufale atu i totonu o le masini. I lalo o le tapuni ua aveese, o le a tatou maua le hybrid slot tatou te manaʻomia.

  2. Faʻaofi se atigilima poʻo se mea mafolafola i totonu o lenei lua ma toso i luga. Toso le faavaa seia oʻo le "ki" i fafo mai loka ma e le mimita.

  3. Matou te aveʻesea le maa mai le telefoni, ma faʻaaogaina le notch. Naʻo lava ina piki le maʻa ma toso mai.

  4. Faʻapipiʻi le pepa microSD i le slot o loʻo faʻaalia i totonu o le ata. Se u e tatau ona faʻaaogaina i le memory card lava ia, o le a faʻailoa ai oe i le itu e te manaʻomia e faʻaofi i totonu o le soʻoga.

  5. O le microSD drive e le tatau ona goto atoa i le slot, pei o se SIM card, o lea aua le taumafai e tuleia e ala i le malosi. O loʻo faʻaalia mai i le ata le ala e saʻo ai se kata faʻapipiʻi

  6. Matou te aoina le telefoni toe ma ki. O se faʻasilasilaga o le a aliali mai i luga o le loka faʻapipiʻi ua uma ona faʻaofi se kalama i le mafaufau ma ua mafai nei ona e momoliina faila i ai. I se faigofie, o le Android faagaoioia polokalama lipotia o le telefoni ua maua nei le faaopoopoga o avanoa avanoa, lea ua atoatoa i lau faʻamaloloina.

Tagai foi: Fautuaga mo le filifilia o se kalama manatua mo se telefoni

Ole auala lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi le microSD card i le telefoni mai Samsung. Matou te faamoemoe e fesoasoani lenei tala ia te oe e foia le faafitauli.

Pin
Send
Share
Send