Kaspersky Rescue Disk 10

Pin
Send
Share
Send

Antivirus, mo le tele o vaega, o ni auala e puipuia lelei le faiga mai siama. Ae o nisi taimi o "papaseti" e tui loloto i totonu o le OS, ma o se faigofie aneti-siama polokalama o le a le faʻasaoina. I ia tulaga, e tatau ona e vaʻai mo se faʻaopopo fofo - soʻo se polokalame poʻo se mea aoga e mafai ona faʻaalia i le malware.

O se tasi o nei fofo o Kaspersky Rescue Disk, lea e faʻatagaina ai oe e fausia se mea laveaʻi faʻavae i luga o le polokalama o le Gentoo.

Ofisa o le siakiina

O se tulaga masani lea a soʻo se antivirus polokalama mo se komupiuta, e ui i lea, Kaspersky Rescue Disk scan e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻagaioiga autu. Ina ia faia lenei mea, na te faʻaaogaina le fausiaina OC Gentoo.

Faʻal پڪina se komipiuta mai CD / DVD ma USB ala o faʻasalalau

O le polokalama e faʻatagaina oe ona ki le komipiuta, faʻaogaina se disk poʻo se USB flash drive ma le mea lena, e sili ona aoga ma tatau i mataupu o loʻo poloka ai le faʻagaioiga poloka e se polokalame leaga. E mafai ona faʻalauiloa lea polokalame faʻafetai i le OS ua tuʻufaʻatasia i lenei aoga.

Ata faʻaali ma tusitusiga

A amata le polokalame, e tatau ona e faia se filifiliga i le auala e faʻatu ai. Afai e te filifilia se faʻataʻitaʻiga, o le a pei o se masani faiga faʻagaoioiga - Lavea Disk o le a pulea e faʻaaoga se kalafi ata. Afai e te amata ile faiga faʻatulagaina, e te le vaʻai i se atigipusa atigi, ma o le a tatau ona e faʻatautaia Kaspersky Rescue Disk e ala i faʻatalanoaga pusa.

Hardware Faamatalaga

O lenei galuega faʻaputuputu faʻamatalaga uma e uiga i vaega o lau komipiuta ma sefe i luga ole eletise. Aisea e manaʻomia ai lea? Faapea e le mafai ona download le polokalama i soʻo se fesuiaiga, ona e tatau ona faʻasaoina nei faʻamaumauga i luga o le USB flash drive ma lafo i le lagolago faʻapitoa.

Fesoasoani e tuʻuina faʻapitoa lava i tagata faʻatau se laisene pisinisi mo ia ituaiga oloa e pei o Kaspersky Anti-Virus poʻo Kaspersky Internet Security.

Fetuunaiga faʻatonutonu nofoaga

O le isi avanoa lelei o le faʻavasegaina lea o tulaga suʻesuʻe faʻapitoa mo Kaspersky Rescue Disc. Oe mafai ona suia le tulaga mo le faafouina ma tilotilo solo i le mea mo siama. E i ai faʻaopopoga faʻaopopo i totonu o le tusi talosaga, o loʻo aofia ai i vaega o loʻo iloa mai faʻamataʻu, le agavaʻa e faʻaopoopo tuusaunoaga, faʻamatalaga tulaga, ma sili atu.

Lelei

  • Faitau vave aunoa ma le afaina ai le ua aafia
  • Tele aoga aoga;
  • Malosi e tusi Rescue Disk i le USB drive poʻo le tisiki;
  • Tele auala e faʻaaogaina ai;
  • Lagolago gagana Rusia.

Le atoatoa

  • Fesoasoani e fesoʻotaʻi ma le faʻagaioiga o le polokalame e naʻo tagata e ona se laisene pisinisi mo Kaspersky Anti-Virus poʻo Kaspersky Internet Security

O le vaifofo vaifofo ua tatou iloiloina o se tasi o sili sili ona lelei i le taua ma malware. Faʻafetai i le auala saʻo a tagata atiaʻe, e mafai ona aveese uma faʻamataʻu e aunoa ma le utaina o le autu OS ma taofia faʻamaʻi mai le faia o se mea.

Sii mai Kaspersky Rescue Disk mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Faitau foi:
Faʻafefea ona puipuia le USB flash drive mai siama
Siaki lau komepiuta mo faʻamataʻu e aunoa ma antivirus

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Fausiaina se bootable USB flash drive ma Kaspersky Rescue Disk 10 Fofo le faʻafitauli e faʻapipiʻi Kaspersky Anti-Virus i le Windows 10 Masini Aveesea a le Kaspersky Mama disk disk

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Kaspersky Rescue Disk o se aoga aoga tele ma aoga mo le siakiina o le faiga mo siama ma isi polokalame leaga e mafai ona galue ma ma taufetuli mai tisiki poʻo flash drive.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2003, 2008
Category: Iloiloga polokalame
Tagata atiaʻe: Kaspersky Lab
Tau: leai se totogi
Tele: 317 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 10

Pin
Send
Share
Send