Hotspot Shield 7.6.4

Pin
Send
Share
Send

O le fesili o le le amanaiaina i luga o le upega tafailagi o loʻo fesiligia e le tele o tagata faʻaaoga. I tafatafa o ia o le faafitauli o le salalau polokaina o lauiloa uepisaite ma le aia tatau mataupu. Avanoa tuusao e ala i le tautua tautua e tele taimi e le mafai. Ioe ma leai se igoa faʻamaonia - faitau afe o pusi faʻapitoa e mafai ona siaki soʻo se tagata e asiasi i ituaiga uma o upega tafailagi. Polokalame faʻapitoa ua valaʻauina e tau le mea leaga a le Initaneti lea, e faʻaopopo ai se tuatusi IP sese ma nana le nofoaga moni o le tagata Initaneti.

Hotspot Talita - Le muamua polokalame e oʻo i le mafaufau ma le fuaitau "le faailoaina o igoa i luga o le upega tafailagi." Lenei o le sili ona lauiloa polokalama faʻafofoʻaga e manaʻomia e tagata faʻaaogaina, faia e se faʻatuatuaina ma faʻatuatuaina tagata faʻatupulaia. O lenei oloa o le a natia uma taua faʻamatalaga a tagata faaaoga i lalo o faʻamatalaga sese i ni nai kiliki.

Tasi le ki

Tagata e le masani ai le leai ni faʻatulagaina, leai ni faʻapipiʻi umi ma le le mautonu i le faʻatulagaina - o foliga uma o le talosaga o loʻo faʻamauina i le naʻo le tasi ki e faʻagaioia pe faʻafoʻi puipuiga. E le manaʻomia le mafaufau o le tagata faʻatauina e uiga i faʻamatalaga alualu ma le maʻoti, o gaioiga uma e faia otometi.

Filifilia o se Sese Initaneti Initaneti

O le tulaga masani, i le fua fua mo se tuatusi sese, naʻo le tasi le atunuʻu o loʻo avanoa - le Iunaite Setete o Amerika, faʻalagolago i le vasega, e ese lava setete ma taulaga e filifilia. I le faʻalauteleina, totogi le faʻaaogaina o le polokalame, e mafai ona e filifili soʻo se atunuʻu mai le lisi ua saunia, e mafai ona faʻatino se taua taua i le faʻailoaina o au Initaneti.

O le faʻaaliga faʻaalia o loʻo faʻaalia i totonu o le fata, i tafatafa o le uati. O le igoa lanu meamata o lona uiga ua amata le polokalama ma ua puipuia le tagata faʻaaoga. Afai o le logo e mumu, o lona uiga o le saogalemu malupuipuia ua motusia ma o le tagata faʻaogaina tuatusi o faʻaalia.

Le aoga

- numera aupito itiiti o le faʻatulagaina - o le aoga o le oloa e maua atoa i le tagata masani mai le muamua sekone o le faʻalauiloaina o le Ofisa

- lē faailoaina o igoa ma avanoa ile tapunia nofoaga - ma le tasi faamau

- Faʻamatalaina o nei mea

Le atoatoa

- i le faʻasaʻoga fua, naʻo le tasi le atunuʻu tafailagi e avanoa mo le tuatusi Initaneti sese. Ina ia mafai ona faʻamama uma lava faʻasalalauga faʻasalalauga ma tatala avanoa i le lisi atoa o atunuʻu, oe manaʻomia le faʻatauina o se totogi saofaga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata atiaʻe

- O isi taimi e i ai le "taofi" i le Initaneti pe a oʻo atu le polokalame - e tatau ona alu mamao faʻamatalaga i tuatusi sese i le tagata e faʻaaogaina.

Maualuga ergonomics - o lenei polokalama tuʻufaʻatasia mautu le puipuia faʻalilolilo, o se aso nei, matagofie foliga ma vave. O ia, ioe, e le mafai ona sefe mai le au polofesa na fuafua e fuafua se tasi, ae e talafeagai tele mo le faʻaaogaina masani o le Initaneti.

Sii mai Hotspot Shield mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Initaneti Pasi Airytec Faʻamavae Virtual router pule Fesootai

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Hotspot Shield o se saolotoga polokalama saogalemu mo le fesoʻotaʻiga e tatala avanoa avanoa, faia o se tafailagi saogalemu upega tafailagi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: AnchorFree
Tau: leai se totogi
Tele: 13 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 7.6.4

Pin
Send
Share
Send