Dropbox 47.4.74

Pin
Send
Share
Send

O le faʻafitauli o le leai o se avanoa avanoa faigata tele a PC, ma e tofu i latou ma lana lava fofo. E mafai ona, moni, maua mai fafo hard drive, flash drive ma isi gadgets, ae e sili sili fautuaina, ma sili atu manuia mai se mea manatu, ia faʻaaoga cloud teuina e teu ai faʻamatalaga. Dropbox pei o se "ao", ma o lona auupega o loʻo iai le tele o mea aoga.

Dropbox o se ao teuina i se mea e mafai e soʻo se tagata e mafai ona teuina faʻamatalaga ma faʻamaumauga, tusa lava poʻo a latou ituaiga poʻo foliga. O le mea moni, e aliali mai o faila faʻaopopo i le ao e le teuina i luga o le PC a le tagata, ae o luga o le tautua vaega lona tolu, ae e mafai ona latou mauaina i soo se taimi ma mai soʻo se masini, ae muamua mea e muamua.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaaoga le Dropbox

Mea e teuina ai oe lava

O le taimi lava e maeʻa faʻatulagaina Dropbox i luga o se komupiuta ma lesitala ma lenei tautua ao, o le tagata maua maua 2 GB o le avanoa avanoa mo le teuina o soʻo se faʻamatalaga, pe faʻatatau i pepa faʻaeletise, multimedia poʻo se isi lava mea.

O le polokalama lava ia tuʻufaʻatasia i totonu o le faʻafoega o faiga ma o se faila masani, e naʻo le tasi le eseʻese - o elemene uma faʻaopopo i ai e faʻamau vave i le ao. Faʻapena foʻi le faʻapipiʻi le tusi talosaga i totonu o le tusiga mataupu, ina ia mafai ona lafoaʻi soʻo se faila i lenei teuina.

O le Dropbox e faʻaititia i le system tray, mai le mea e masani ona faigofie ona e ulufale i vaega autu ma faʻatulaga le nofoaga pei ona e manaʻo ai.

I le tulaga, e mafai ona faamaoti mai se faila mo le sefeina faila, faʻagaioiga lafoina ata i le ao pe a fesoʻotaʻi i se masini feaveaʻi PC. Lenei, o le galuega o le fausiaina ma le faʻasaoina o faʻamalama tuusaʻo i le talosaga (teuina) ua faʻagaioi, ina ua maeʻa ona mafai foi ona faʻasoa atu se fesoʻotaʻiga ia i latou.

Malosiaga

O le mea moni, 2 GB o le avanoa avanoa mo faʻaaoga a le tagata lava ia e laʻititi lava. O le mea e lelei ai, e mafai ona faʻalauteleina i taimi uma, mo le tupe ma le faʻatinoina o gaioiga faʻatusa, sili atu, valaʻaulia au uo / tagata masani / uo e auai i le Dropbox ma faʻafesoʻotaʻi masini fou i le talosaga (mo se faʻataʻitaʻiga, o le telefoni). O lea, e mafai ona faʻalauteleina lau lava ao ile 10 GB.

Mo tagata taʻitasi e faʻafesoʻotaʻi i le Dropbox e faʻaogaina lau tuʻufaʻatasiga o fesoʻotaʻiga, e maua e oe le 500 MB. Mafaufau i le mea moni e te le o taumafai e faʻafefiloi kulimi Saina ma latou, ae ofoina a moni a manaia ma talafeagai oloa, e ono foliga o le a latou fiafia, ma o lea o le a outou maua le tele avanoa mo le tagata lava ia faʻaaoga.

Afai tatou te talanoa e uiga i le faʻatauina o le avanoa avanoa i totonu o le ao, ona avanoa lea o lenei avanoa faʻapitoa lava e ala i le lesitala. O lea la, e mafai faatau le 1 TB avanoa mo $ 9.99 i le masina pe $ 99.9 ile tausaga, lea e faʻatusatusa ile tau o se mea malo ma le lava voluma. Na o le tou teuina o le a le toilalo lava.

Avanoa tumau i faʻamatalaga mai soʻo se masini

E pei ona uma ona taʻua, o faila ua faʻaopopoina i le Dropbox folder i luga o le PC o loʻo pueina vave i le ao (synchronized). O lea la, avanoa ia i latou e mafai ona maua mai soʻo se masini lea o le a faʻapipiʻi ai le polokalama poʻo le 'upega tafaʻilagi (o loʻo iai se avanoa) o lenei ao teuina o ao.

Mafai ona talosaga: A o i le fale, oe faʻaopopo ata faʻapitoa i le Dropbox faila. I le sau e faigaluega, e mafai ona tatala le faila faila i luga o lau PC galue pe ulufale i totonu o le tulaga ma faʻaali nei ata i au uo. Leai ni flash drive, leai se vevesi e le tatau ai, a itiiti le gaioiga ma taumafaiga.

Satauro-tulaga

Tautala e uiga i avanoa faifai pea i faila faaopoopo, e le mafai e se tasi ona faʻailoaina soʻo se mea manaia o le Dropbox o lona satauro-tulaga. I aso nei, o le ao polokalama e mafai ona faʻapipiʻi i luga toetoe lava soʻo se masini o loʻo tamoʻe i luga ole komepiuta poʻo le telefoni feaveaʻi.

E iai faʻasologa o pusa mo Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Windows Mobile, Blackberry. I se faʻaopopoga, i soʻo se masini e fesoʻotaʻi i le Initaneti, e mafai ona e tatalaina le upega tafaʻilagi a le apalai i totonu o se browser.

Avanoa i fafo

Tuuina atu i le mea moni e faapea o le mataupu faavae atoa o Dropbox e faʻavae i luga o tuʻufaʻatasia, lea, pei ona outou iloa, e manaʻomia ai se fesoʻotaʻiga Initaneti, o le a valea e tuua e aunoa ma le anotusi manaʻomia i le tulaga o faʻafitauli ma le Initaneti. Ole mafuaʻaga lea na faia ai e le au atiaʻe lenei oloa le avanoa ole offline avanoa i faʻamatalaga. O ia faʻamatalaga o le a teuina i luga ole masini ma luga o le ao, o lea e mafai ai ona e faʻaogaina i soʻo se taimi.

Galulue faʻatasi

O le Dropbox e mafai ona faʻaogaina e galulue faʻatasi ai i luga o poloketi, naʻo le tatalaina o se faila faila poʻo ni faila ma tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga ia i latou ma i latou e te manaʻo e galulue. E i ai filifiliga e lua - fai se fou "fefaʻasoaaʻi" faila pe faia se tasi ua uma ona iai.

O le mea lea, e le gata e mafai ona e galulue faʻatasi i luga o soʻo se poloketi, ae e te mataituina foʻi suiga uma na, i le ala, e mafai lava ona toe faia pe a manaʻomia. E le gata i lea, Dropbox teuina se masina faʻasolopito o mea e faʻaaoga a le tagata, ma maua ai le avanoa i soʻo se taimi e toe faʻafoʻi le mea sa faʻateʻa sese pe faʻaletonu.

Puipuiga

I le faʻaopopoga i le tagata e ona le Dropbox tala, e leai se tasi e mauaina faʻamatalaga ma faila o loʻo teuina i totonu o le ao, seʻi vagana ai tuʻufaʻatasia faila. Ae ui i lea, o faʻamaumauga uma o loʻo ulufale atu i lenei ao teuina e tuʻuina atu i luga o le malupuipuia SSL auala, o loʻo i ai 256-bit encryption.

Fofo Aiga & Pisinisi

Dropbox e tutusa lelei mo le faʻaaogaina mo le tagata lava ia ma mo le fofoina faʻafitauli o pisinisi. E mafai ona faʻaaogaina o se faigofie faila faila talimalo auaunaga pe o se aoga pisinisi meafaigaluega. O le mea mulimuli e avanoa e ala i le totogi saofaga.

Dropbox avanoa pisinisi e toetoe lava e le gata - o loʻo i ai se faʻatautaia mamao pulega, e mafai ona tape ma faʻaopopo faila, toe faʻaleleia (ma e tusa lava poʻo le a le umi talu ona faʻamutaina), faʻaliliu faamatalaga i le va o teugatupe, faateleina le saogalemu ma le tele o isi. O nei mea uma e avanoa e le gata i le tasi e faʻaaogaina le tagata, ae o le vaega galue, e tofu le pule ma se vaega faʻapitoa e mafai ona tuʻuina atu le manaʻomia pe manaʻomia faʻatagaga, o le mea moni, faapea foi ma faʻatapulaʻaina faʻatapulaʻa.

Lelei:

  • O se aoga auala e teuina ai soʻo se faʻamatalaga ma faʻamaumauga ma le ono mafai ona latou maua soo se mea mai ni masini;
  • Fiafia ma talafeagai ofo mo pisinisi;
  • Satauro-tulaga.

Le atoatoa

  • O le polokalama PC lava ia e leai se mea o ia ma ua na o se masani faila. O mea taua mo le puleaina o mea (mo se faʻataʻitaʻiga, tatalaina avanoa tuʻufaʻatasia) e naʻo luga ole upega tafaʻilagi;
  • Laʻititi avanoa o le avanoa avanoa i le tuʻuga avanoa.

O le Dropbox o le muamua ma ono sili ona lauiloa tautua tautua a le lalolagi. Faʻafetai ia te ia, o le a e maua pea le avanoa i faʻamatalaga, le mafai e tufa atu faila i isi tagata faʻaaoga, ma e oʻo foi faʻatautaia le galulue faatasi. E mafai ona e sau ma tele filifiliga mo le faʻaaogaina o lenei ao teuina mo le tagata lava ia ma galuega faʻamoemoe, ae i le iuga o mea uma e filifili e le tagata faʻaaoga. Mo nisi, ua naʻo se isi faila, ae mo se tasi, o se faʻatuatuaina ma aoga mea mo le teuina ma fesuiaʻi faʻamaumauga o faʻamatalaga.

Faʻatau mai le Dropbox Free

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.80 mai 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona aveese Dropbox mai le PC Faʻafefea ona faʻaaoga le Dropbox cloud storage Pdf na faia Ao Mail.ru

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Dropbox o se lauiloa ao teuina, se meafaigaluega faʻatuatuaina mo le teuina o soʻo se faila ma pepa ma le lautele gafatia ma mo le galulue faʻatasi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.80 mai 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Dropbox Inc.
Tau: leai se totogi
Toa: 75 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 47.4.74

Pin
Send
Share
Send