Faʻafefea ona toe faʻaaogaina le pulufana lolomi o le Canon

Pin
Send
Share
Send

Le faʻaaogaina o se lomitusi o se tupe masani. Pepa, vali - o elemene ia e aunoa ma oe e le mafai ona maua le iʻuga. Ma afai o mea uma e faigofie lava ma le faʻamatalaga muamua ma e le tatau i se tagata ona faʻaalu se tele o tupe i lona mauaina, ona avea lea o mea ma mea e eseʻesega ma le lona lua.

Faʻafefea ona toe faʻaaogaina le pulufana lolomi o le Canon

O le tau o le peni inkjet pulufana na mafua ai le manaʻomia ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona toe faʻatumu oe lava. Faʻatau vali e le sili atu faigata nai lo le mauaina o le pulufana saʻo. O le mea lea e tatau ai ona e iloa uma le lavelave o ia galuega ina ia aua neʻi afaina mea i pusa poʻo isi vaega o le masini.

  1. Muamua e tatau ona e saunia le galuega luga ma mea faigaluega talafeagai. Leai se mea faʻapitoa e manaʻomia. Ua lava naʻo le suʻeina o se laulau, tuʻu se nusipepa i luga o ni fola, faʻatau se tui ma se nila manifinifi, lipine poʻo se mea faapipii, totigilima ma se nila suisui. O lenei seti atoa o le a sefe ai le tele o afe rubles, o lea aua le popole e uiga i le mea moni o le lisi e sili tele tele.
  2. O le isi laasaga o le vavaeeseina o le pepa faʻapipiʻi. E sili le faia o le mea i le faʻaeteete e mafai ai ina ia uma le faʻagasologa e iai le avanoa e toe faʻafoʻi ai i lona tulaga. Afai e taʻe pe o le kulimi kulimi ua leiloa uma ana meatotino, ona leai lea o se mea e popole ai, aua e i ai le faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma le mea faʻa eletise.

  3. I luga o le pulufana, e mafai ona e mauaina ni pu e mamanuina ina ia faʻaavanoa ai le ea i fafo o le tane ma faʻaopopo vali i ai. E taua le aua nei fenumiaia. E iloga lava le iloga o ia mea. O mea e leʻi aofia i se faʻapipiʻi e le fiafia iai tatou. O le malologa e tatau ona tuʻia i totonu ma se la nila suisui.

  4. Ile taimi lava e tatau ona matauina e faʻapea e naʻo le tasi le pu e tasi, o le tutuli uliuli, talu ai o vaitusi uma e tutusa le tutusa. E i ai le tele o "pu" i le lanu suia, o lea e tatau ona e iloa manino poʻo le a le vali o loʻo i totonu o na mea taʻitasi, ina ia aua neʻi fememeaʻi i le taimi o toe faʻafouina.
  5. Mo le toe faʻaaogaina o suauu, o le 20-cc tui ma se nila manifinifi ua faʻaaogaina. O se mea taua tele lea faʻapitoa, talu ai o le pu i totonu o le lapoa e tatau ona teisi tele ia mafai e le ea ona sao i totonu i le taimi o faʻatumu. Afai o le vaitusi ua tuu i totonu o se uliuli pulufana, ona manaomia lea o le 18 kupita mita o mea. Ile masani ai, e faʻapipiʻiina i mea lanu 4. O le voluma o tamaʻi mea taʻitasi e patino ma e sili atu ona faʻapitoa mai lenei mea ile faʻatonuga.
  6. Afai e iʻu ina fai sina faʻatopetope vali, ona faʻapipiʻi lea i le alatoto tutusa, ma solo solo mea na totoe i le solosolo. E leai se mea sese i lea mea, talu ai o lenei mea e tupu soʻo, ona o le mea moni o loʻo i ai ma totoe vaitusi i totonu o le pulufana.
  7. A toe faʻatumu le pulufana, e mafai ona faʻamau. A faʻasao le pepa faʻapipiʻi, e sili le faʻaaogaina lea, peitaʻi o le masini eletise e mafai ona maeʻa le galuega.
  8. Le isi, tuu le pulufana i luga o se solosolo ma faʻatali 20-30 minute mo le tele o vaitusi e tafe mai i fafo i le ulu lolomi. O se laʻasaga talafeagai lea, talu ai pe a le matauina, o le vali o le a splatter atoa le lolomiina, o le a afaina ai lona faʻagaioiga.
  9. A maeʻa ona faʻapipiʻiina le container i le masini lolomi, e mafai ona e faʻamamaina le DUZ ma printheads. Lenei faia faʻapitoa polokalame, ala i faʻapitoa meafaigaluega.

O iʻina e mafai ona maeʻa ai le faʻatumu faʻapitoa faatonuga a Canon. O le mea taua e ao ona e manatuaina a fai o oe le o mautinoa atoatoa i ou tomai, ona sili ai lea ona tuʻuina le mataupu i tagata tomai faapitoa. O lea e le aoga e sefe ai i le tele e mafai ai i tau, ae o se vaega tele o le tupe o le a le tuua ai lou fale paketi.

Pin
Send
Share
Send