Saili poo ai na tuua uo VKontakte

Pin
Send
Share
Send

E masani ona tupu o se tagata faʻaaoga, ulufale i lana VKontakte itulau, maua ni uo laiti nai lo ia faia i le taimi o le asiasiga mulimuli. Ioe, o le mafuaaga mo lenei pepelo i le aveeseina o oe mai uo e se tasi po o se isi tagata.

E mafai ona e mauaina le mafuaʻaga mo le aveeseina mai o uo faapitoa na o oe. Ae ui i lea, e mafai ona e mauaina poʻo ai na faʻapitoa ona aveese oe mai au uo i ni auala. I nisi o taimi, e taua tele le sailia e uiga i gaioiga o lenei ituaiga i le taimi ma iloa faʻavae le mafuaʻaga mo le aveeseina po o le lesitalaina mai le tagata faʻaumatia.

Faʻafefea ona e sailia po o ai na tuua uo

E faigofie lava le sailia poʻo ai na tuʻua au lisi uo. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e ulufale i le lua o le sili ona aoga metotia, fuafua i lou lava fiafia. Soʻo se metotia e tutusa lelei ma e i ai lava ona faʻailoga.

Afai o lau uo na leiloa mai le lisi o uo, masalo o le mafuaʻaga na ala ai ona o le aveeseina o lana itulau mai lenei agafesootai.

Mo le mauaina poʻo ai na tuʻua le lisi, e te le manaʻomia e faʻaaogaina ni polokalame faʻapitoa poʻo ni faʻaopoopoga. Lenei e sili ona moni i mataupu e manaʻomia e te ulufale ai i lau lesitala faʻamatalaga i luga o se vaega vaega lona tolu poʻo le polokalame, lea, i le tele o tulaga, o le pepelo mo le faʻamoemoe o hacking.

Metotia 1: faʻaaoga le VK application

I totonu o lenei fesoʻotaʻiga agafesootai, tele talosaga e le gata e faʻafiafiaina toetoe lava o se tagata e faʻaaogaina, ae mafai foi ona maua ai le tele o aoga. Na o le tasi o nei VKontakte faʻaopopo e mafai ona fesoasoani ia te oe e saili poʻo ai ua tuua lau uo lisi.

Afai e te le o malie i le talosaga talosaga, e mafai ona e faʻaogaina mea tutusa. Ae ui i lea, i so o se tulaga, vaʻai totoʻa i lona lauiloa tagata faʻaaoga - e tatau ona maualuga.

O lenei metotia galue atoatoa tutoatasi mai lau browser. O le mea taua o faʻaoga VK.com o loʻo faʻaalia saʻo i le Initaneti.

  1. Tatala se upega tafailagi, alu i le social website. VKontakte 'upega tafaʻilagi ma lou username ma upu faataga ma alu i le vaega "Taaloga" auala uma i le lisi autu.
  2. Tusi i le laina ma talosaga Suʻega Taʻaloga.
  3. Ta i totonu le igoa o le talosaga o se sailiga sailiiliga "O Au Tagata Asiasi".
  4. Tamoe le tusi talosaga "O Au Tagata Asiasi". Faʻamolemole ia matau o numera o tagata e tatau ona lapoʻa tele e mafai ai.
  5. Ina ua uma ona faʻaoso le faʻaopopoga, o le a faʻafeiloaʻi oe e se sili manaia tisaini ma le talanoa tabs ma pule.
  6. Alu ile laupepa "Uiga uma Uo".
  7. Lenei oe manaʻomia le sui i le laupepa Suiga a uo.
  8. O le lisi o i lalo o le a faʻaalia ai le talaʻaga atoa o suiga i au uo lisi.
  9. Ia tuua na o le ua litaea, le siaki "Faʻaali mai faʻaopopo uo".

Le autu aoga o le talosaga o:

  • atoatoa le toesea faʻasalalauga faʻasalalauga;
  • faigofie o le Ofisa;
  • otometi faasilasilaga o gaioiga a uo.

O faʻaletonu e aofia ai naʻo ni faʻafiti le tonu i le galuega, o loʻo i totonu o soʻo se faʻaopoopoga o lenei ituaiga.

Afai na e muamua amataina le tusi talosaga, atonu e i ai ni faʻamatalaga le saʻo ma tagata e faʻateʻaina mea na tupu talu ai nei.

O lenei e mafai faigofie ona alu i le itulau o tagata litaea ma saili pe aisea na tupu ai lenei mea. I totonu o lenei talosaga, soʻo se mea sese e fesoʻotaʻi ma le le saʻo o faʻamaumauga sapalai faʻaititia. Ui o lea, e faʻaalia lea e se toʻatele o tagata o loʻo fiafia i le faʻaaogaina o le tusi talosaga "O Au Tagata Asiasi".

Metotia 2: VKontakte pulega

O lenei metotia mo le faailoaina o tagata litaea uo e aoga na o tagata na latou tuua oe o ni tagata mulimuli. O lona uiga, afai e leʻo aveesea oe e se tagata, ae ua faʻaopopoina foi i lana lisi uliuli, ona le mafai lea ona iloa lenei tagata faʻaaoga i lenei auala.

Mo le faʻaaogaina o lenei metotia, oe manaʻomia matua soʻo se upega tafailagi, e aofia ai le VKontakte mobile talosaga. E leai se faʻapitoa malosi, talu ai VK.com i soo se ituaiga e i ai tulaga faʻavae, lea matou te faʻaaogaina.

  1. Ulufale le VK 'upega tafaʻilagi i lalo o lau lesitala faʻamatalaga ma alu i le vaega i le lisi autu Uo.
  2. Lenei oe manaʻomia le sui i le aitema e ala i le taumatau lisi Talosaga Uo.
  3. Faʻalagolago i le faʻaavanoaina o talosaga ulufale (tagata faʻapitoa), atonu e lua tabs Falevalu ma le Pusa susu - tatou te manaʻomia se sekone.
  4. O lenei ua mafai ona e vaʻaia tagata na aveese oe mai uo.

E taua le maitauina o au tusi talosaga o loʻo i ai nei ma le aveʻese mai uo e faigofie ona iloa ese mai le tasi ma le isi. I le tulaga muamua, se faʻamau o le a faʻaalia i lalo o le igoa o le tagata "Faaleaoga le apalai", ma i le lua Tuʻu.

Manatua o le faʻamau Tuʻu o le a i ai foi pe a o lau uo uo e le i faʻamaonia e se tagata faʻaaoga.

Judging by ma lautele, lenei metotia le manaʻomia moni mea mai ia te oe - na o le alu i se vaega faʻapitoa o VKontakte. O lenei mea, e mafai lava ona manatu o se mea lelei. Peitaʻi, e le gata i lea, o lenei metotia e leai ni aga faʻapitoa, ona o le maualuga tele o le le saʻo, aemaise pe a fai e te iloa le lisi o au uo.

Faʻafefea ona e iloaina uo tuai - faʻaaogaina le apalai poʻo metotia masani - oe filifili. Ia maua se laki

Pin
Send
Share
Send