MSpy 7.0.3.0

Pin
Send
Share
Send

Na e mauaina le lagona o se tasi o faʻaaogaina lau komepiuta poʻo lau komipiuta e ese mai ia te oe? Pe mafai e se tasi ona talimalo lou potu aʻo e le i le fale? O le polokalama faʻapitoa a ISpy e mataʻituina oe e fesoasoani ia te oe e suʻe ai pe moni.

iSpy o se faʻaoga o le a liliu lau webcam i totonu o se mataitu mea pueata e tali atu i soʻo se gaioiga e tupu i lou potu. O le a faʻailoa atu ia te oe o lo oi ai se tasi i totonu o le potu, ma o le polokalama o le a amata puʻeina vitio faʻaaogaina le webcam ma le masini faʻa microphone.

Vaʻai foi: Isi ata e mataituina ai fofo

Faʻasilasilaga

Afai e te leʻo i le fale, ma se tasi ua ulufale i lou potu, Ai Spy o le a logoina oe e ala i SMS poʻo imeli. E mafai foi e le polokalama ona lafoina ata e ala i le i-meli mai le mea pueata i nisi taimi.

Taavale puʻeina

O le taimi lava e webcam pikiina gaioiga po o se ituaiga o pisa, pueina vitio amata otometi. Ma le mea, o le mea pueata otometi taofi le galue pe a le taofi gaioiga.

Maotua pulea

Le faʻaaogaina o mamao mamao, e mafai ona faʻaopopo se puʻeina galuega pe a iloa se pu, tuʻuina faʻamaumauga tuutuuga, faʻatulaga notifikasi ma mataala. E mafai ona e pulea le iSpy mai le telefoni ma le komepiuta.

Fetuunaiga avanoa

Aua le popole o le pueina iSpy vitio o le a ave le tele avanoa. Naʻo le faʻatulagaina o mea e sefe ai le polokalama lenei ile tuatusi mamao web laupepa ole gaosi oloa.

Vaʻai faʻaaliga

Ona o le mea moni o le vitio o lo o teuina i luga o le upega tafailagi, e mafai ona e matamata mai ia i lau telefoni. O le taimi lava e te mauaina ai se faʻailoga e le faʻatagaina le potu, alu i lau iSpy account ma e mafai ona e vaʻaia poʻo ai le faʻalavelave.

Puipuiga

O lau tusi pasi puipuia le tusi talosaga. I lea tulaga, e leai lava se isi seʻi vagana oe o le a mafai ona alu i totonu ma vaʻai i ata puʻeina, ma a aunoa ma lenei upu faʻatonu e le mafai ona e aveese lenei polokalama.

YouTube

Afai o lau mea pueata na pueina se mea malie ma manaia, ona e mafai ona tuʻu saʻo i luga o le vitio i lou YouTube auala mai le polokalama.

Lelei:

1. E mafai ona faʻafesoʻotaʻi le tele o mea pueata ma faʻamomoli pei e te manaʻo ai;
2. E le puʻeina le avanoa i luga o komipiuta e le vitio;
3. E tufatufaina leai se totogi;
4. Faigofie ma faigofie vavalalata.

Le atoatoa

1. SMS totogi.

iSpy o se polokalama maua fua e mafai ai ona e mataituina mea e tupu i totonu o le potu i le taimi o lou toʻesea. E otometi lava ona tali atu i le gaioiga ma le leo, ma, afai e iloa e tagata ese, Ai Spy o le a logoina oe i lenei. Ina ua uma ona mauaina SMSku, e mafai ona alu i lau teuga tupe ma matamata le tagata ese i le moni taimi.

Sii mai le iSpy mo le leai

Sii maia le faʻamatalaga fou mai le ofisa aloaia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.25 i fafo mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona liliu se webcam i le mataitu mea pueata faʻaaogaina iSpy Contacam Maimoa IP mea pueata Xeoma

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
iSpy o se polokalama mo le faʻatulagaina o se faigofie vitio mataituina faiga faʻavae i luga o se leo leo ma se mea puʻeata uila fesoʻotaʻi i se komepiuta.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.25 i fafo mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: IspyConnect
Tau: leai se totogi
Tele: 22 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 7.0.3.0

Pin
Send
Share
Send