MalosiDC ++ 2.42

Pin
Send
Share
Send

E i ai ni nai polokalame e mafai ai ona e fesuiaʻi faila i luga o se Direct Connect (DC) P2P network. Le tasi o le sili ona lauiloa o latou ua manatu o se saoloto tatala puna polokalama Polokalama DS ++.

O le autu o StrongDC ++ o le autu o se isi lauiloa Direct Connect faila-fetufaʻai fesoʻotaʻiga network, DC ++. Ae, e le pei o lona muamua atu, o le Strong DS DS ++ polokalama code ua sili atu alualu i luma. I le isi itu, o le polokalame StrongDC ++ na avea ma faavae mo le fausiaina o talosaga RSX ++, FlylinkDC ++, ApexDC ++, AirDC ++ ma StrongDC ++ SQLite.

Tuʻu i luga faila

O le autu o le StrongDC ++ polokalame o le downloadina o faila i le kalani komepiuta. O loʻo siʻitia i lalo mea mai le hard drive o isi tagata e fesoʻotaʻi foʻi i le lava hub (server) o le DC network a le polokalama. Faʻatinoina le mafai ona mauaina faila o soʻo se ituaiga (vitio, musika, pepa faʻapitoa, etc.).

Faʻafetai i le faʻaleleia o le code, o le laʻuina i lalo e alu i se saoasaoa tele nai lo le taimi e faʻaaoga ai le DC ++ talosaga. I se tulaga faʻa-manatu, o le bandwidth o Initaneti 'auʻaunaga tautua e mafai ona avea ma tapulaʻa i luga o le saoasaoa o le downloadina o faila. Oe mafai ona fetuunai le download saoasaoa. E faʻapea foʻi ona tuʻuina otometi tapuni lemu.

O le polokalama lagolagoina le downloadina o tele faila i le taimi e tasi, faʻapea foi ma le tomai e download ai se faila i vaega mai le tele o vaega. O lea faʻatagaina oe e faʻateleina le saoasaoa download.

E mafai ona e siiina mai e le gata faila tagata, ae o faʻamatalaga atoa (folasi).

Faasoaina o faila

O se tasi o itu taua na faʻaalia e le tele o hub i tagata o loʻo manaʻo e faʻapipiʻi faila i latou e ala i le tuʻuina atu i se vaega tele o mea e teuina i totonu o le malo. Ole mataupu autu lea ole faila faʻasoa.

Ina ia faʻatulaga le faʻasoaina o le tufatufaina o faila mai lana lava komipiuta, le tagata e ona le polokalama e tatau ona fefaʻasoaaʻi faila (tatala avanoa), o mea o loʻo ia sauni e tuʻuina atu i isi aufaʻatasi fesoʻotaʻiga.

E mafai foʻi ona tufatufaina faila e leʻi maua mai le taimi nei.

Saili mea

Le polokalame StrongDC ++ faʻatulagaina se faigofie suʻega mo mea i luga o le 'upega tafaʻilagi. O sailiga e mafai ona faʻatautaia e le gata i le igoa, ae ma le ituaiga o faila, e faʻapea foʻi ma ni vaega faapitoa.

Fesootaiga i le va o tagata faʻaaogaina

E pei o isi polokalame fesoʻotaʻiga tuʻu saʻo, o le malosi DS ++ faʻaoga maua ai le tele o avanoa mo fesoʻotaʻiga i le va o tagata faʻaaogaina i le ituaiga talatalanoaga. O le faʻagasologa o fesoʻotaʻiga e faia i totonu o nofoaga faapitoa.

Ina ia mafai ai ona sili atu le manaia ma sili atu le malie fesoʻotaʻiga, o se tele tele o ataata faʻaopoopo o loʻo fausia i totonu o le StrongDC ++ talosaga. O loʻo i ai foʻi le siaki sipela.

Faamanuiaga o le StrongDC ++

  1. Sili faʻamaumauga faʻatulagaina fua faatatau, faʻatusatusa i isi DC faila-fefaʻasoaaʻi upega tafaʻilagi talosaga;
  2. O le polokalama e leai se totogi;
  3. StrongDC ++ o loʻo tatala tulafono faʻamatalaga.

Le mautonu ole StrongDC ++

  1. Le leai o se Lusia-gagana Ofisa i le aloaia lomiga o le polokalame;
  2. E galue faʻapitoa ile tulaga ole Windows.

E pei ona e vaʻaia, o le StrongDC ++ polokalame o le isi lea itu agaʻi i luga e faʻalauteleina le faʻafaigofieina o fesoʻotaʻiga ma faila fefaʻasoaaʻi i le va o tagata i le Direct Connect faila tuʻuina atu fesoʻotaʻiga. O lenei talosaga e maua ai faʻavavevave utaina o anotusi nai lo lona muamua muamua - le DC ++ polokalama.

Sii maia Malosi DS ++ mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

DC ++ uMule SpeedConnect Initaneti Accelerator Lafo tui meli

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
StrongDC ++ o se tagata kalani mo fesuiaiga faila ma pepa i totonu peer-to-peer network p2p ma Direct Connect, lea e faʻaaogaina i luga o le faʻavae o le fefaʻasoaʻi o mea.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: BigMuscle
Tau: leai se totogi
Tele: 6 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.42

Pin
Send
Share
Send