Faʻafefea ona mafai pe faʻamuta le faʻasaʻoina o tusitusiga i luga ole Android

Pin
Send
Share
Send

Mo le faʻafaigofie ole taina, o keyboard o mea tau telefoni ma tablet i luga ole Android ua faʻaogaina ma sao atamai. Tagata e masani i le "T9" foliga i push-button masini faʻaauau pea ona valaʻau le mod upu upu i luga o Android. E faʻapena le tutusa o faʻamoemoe uma o nei mea e lua, o le mea lea o le vaega o totoe o le tusitusiga o le a talanoaina pe faʻapefea ona faʻatagaina / faʻamuta le tusitusiga faʻasaʻoina faiga i masini po nei.

Faʻaletonu tusitusiga faʻasaʻo i luga o le Android

E taua le maitauina o galuega nafa ma le faʻafaigofieina o le ulufale atu upu ua aofia i totonu o telefonipoto ma laupepa i le tulaga masani. E tatau ona e faʻaogaina na o oe pe afai na e faʻaleaogaina oe ma galo le faʻatulagaina, poʻo se isi na faia lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o le sa ona muamua le masini.

E taua le iloa o nisi o faʻatonuga e le lagolagoina le faʻasaʻoina o upu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le sipelaga-aʻoaʻoga talosaga, pe a ulufale i faʻamatalaga, logins, ma le taimi o le faʻatumuina o ituaiga pepa.

Fuafua i le ituaiga ma le faʻataʻitaʻiga o le masini, o le igoa o le lisi vaega ma tapulaʻa e ono eseese laʻititi, ae peitaʻi, i le aotelega, o le a le faigata mo le tagata faʻaoga le mauaina o le tulaga manaʻomia. I nisi masini, o le faiga lea o loo faʻaigoaina T9 pea ma e ono le maua ni faʻaopoopo faʻatulagaina, naʻo se gaioiga faʻatonutonu.

Metotia 1: Android Faʻatulaga

O se masani ma masani lea filifiliga mo le puleaina o le autocorrection o upu. O le faʻagasologa e faʻavasega ai pe faʻamuta ai le Smart Type e faʻapea:

  1. Tatala "Tulaga" ma alu i le "Gagana ma faʻaoga".
  2. Filifili se vaega Android Keyboard (AOSP).
  3. I nisi faʻaleleia atili o le firmware poʻo faʻapipiʻi tagata faʻaaoga keyboard, e aoga le alu i le mea fetaui menu.

  4. Filifili "Faʻasaʻoina o le tusitusiga".
  5. Faʻamuta pe faʻataga mea uma e nafa ma le faʻasaʻoga:
    • Le polokaina o upu mataga;
    • Taavale fuafuaina
    • Faʻasaʻo filifiliga
    • Tagata e faʻaaogaina lolomiina - tuu le tulaga lea ia malosi pe a fai e te manaʻo e toe faʻaalia le patch i le lumanaʻi;
    • Fautuaina igoa;
    • Fautuaina upu.

Ma le isi, e mafai ona e toe faafoi le tasi pito i luga, filifili "Tulaga" ma aveese le faʻatonutonu "Seti manatu faʻapitoa". I lenei tulaga, e lua tuaoi avanoa o le a le tutoatasi suia e se faailoga faailoga.

Metotia 2: Keyboard

E mafai ona e faʻatonutonu Smart Type faʻatulagaina taumatau a o tataina. I lesi tulaga, o le keyboard e tatau ona matala. O isi gaioiga e pei ona taua i lalo:

  1. Fetaomi ma taofi le ki komipiuta ina ia aliali mai i luga le pupuni matala ma se ki aau.
  2. Sii i luga lou tamailima ina ia aliali mai se tamai seti lisi.
  3. Filifili aitema "AOSP Keyboard Faʻatulaga" (poʻo se tasi o loʻo tuʻuina faʻaletonu i lau masini) ma alu i ai.
  4. O tulaga o le a tatalaina le mea e te manaʻo ai e toe fai laasaga 3 ma 4 o "Metotia 1".

Ina ua uma ma le ki "Toe foi" E mafai ona e toe foʻi atu i le talosaga faʻaaliga i le mea na e tusia ai.

O lenei ua e iloa le auala e mafai ona pulea le tulaga mo le atamai tusitusiga faʻasaʻoina ma, afai e tatau ai, vave liliu i latou ma tape.

Pin
Send
Share
Send