Acronis Moni Ata 2018 22.5.1.11530

Pin
Send
Share
Send

E taua tele mo tagata taʻitasi le faʻamautinoaina le saogalemu o a latou faʻamatalaga. O lenei mataupu e sili ona talafeagai mo i latou e galulue ma le le faalauaiteleina faʻamatalaga, ona o le a matua le fiafia i ai pe a fai o nei mea uma mou atu ona o le le lelei o le faiga, pe afai o latou kopiina e tagata le lelei. O loʻo iloa lelei e tagata atiaʻe polokalame e puipuia ai faʻamatalaga mai le faʻatamaia, ma a latou faʻalilolilo, o loʻo manaʻomia sili atu nai lo le taimi nei, ma e tusa ai ma lea latou latou faʻalauiloa se oloa tau maketi. O se tasi o tali sili o lenei ituaiga o le Akronis True Image app.

O le shareware polokalame Acronis Moni Ata o se mea moni o se lavelave uma o faʻaaogaina e mautinoa le saogalemu o faʻamatalaga a le tagata lava ia. Faatasi ai ma le fesoasoani a lea tuʻufaʻatasia, e mafai ona e puipuia le le faalauaiteleina o faʻamatalaga mai i tagata ese, faʻatupu se kopi faaleoleo ina ia mautinoa ai ia oe lava pe a tupu se faʻalavelave, toe faʻafoʻi faila ma tuʻufaʻatasia e ala i se mea sese, faʻamuta atoa ma atoatoa le faʻamatalaga e le toe manaʻomia e le tagata, ma faia foi le tele o isi mea .

Le tua

Ioe, o le sili filifiliga mo le leiloa o faʻamatalaga ona o le faʻaletonu o le tino o se faʻaleleia. O lenei masini mamana e iai foi le Acronis True Image polokalama.

O lona faʻatagaina mafai ona e faia se kopi faʻatulagaina kopi i le faʻamalamalamaga o le tagata faʻaaoga uma faʻamatalaga i luga o le komupiuta, tagata tisiki faaletino ma a latou vaega, poʻo ni faila tagata ma tuʻufaʻatasi.

E mafai foi e le tagata faaaoga ona filifili le mea e teu ai le gaosiga faaleoleo: luga o le drive i fafo, i se nofoaga faʻapitoa e ala atu i se mea faʻapitoa explorer (e aofia ai luga o le komepiuta e tasi i le Security Zone), pe i luga o le Acronis Cloud cloud service, lea e maua ai le le lava o le avanoa avanoa mo le teuina o faʻamaumauga. .

Acronis Cloud Cloud Teuina

E mafai foi ona e faʻapipiʻi lapoʻa pe seasea faʻaaogaina faila ma laupepa i le Acronis Cloud cloud service e faʻasaoloto ai le avanoa i lau komepiuta. A manaʻomia, o loʻo iai pea le avanoa e ave ai ni faila talafeagai mai le "cloud" pe toe faʻafoʻi mea i lau hard drive.

E mafai ona faʻatonutonu uma komipiuta i luga o le Acronis Cloud faʻaaoga se dashboard talafeagai mai se browser.

I se faʻaopopoga, e mafai ona tuʻufaʻatasia i luga o masini a le tagata e iai le ao. O le mea lea, o le tagata faʻaaoga, o loʻo i nofoaga eseese, o le a maua le avanoa i le tutusa faʻamatalaga.

O se kopi faaleoleo, e tusa lava po o fea e i ai, e mafai ona puipuia mai le faʻatagaina vaʻaia e isi vaega, i le faʻailogaina o faʻamatalaga.

Kopi le polokalama

O le isi vaega o loʻo iai Acronis True Image o le disk cloning. A faʻaaoga le mea faigaluega lea, e saʻo le kopi o le disk. O le mea lea, pe a fai o le tagata faʻaaoga na faia se clone o lana sisitema drive, e tusa lava pe a oʻo i le taimi atoa le leiloa o le gaioiga a le komepiuta, o le a mafai ona ia toe faʻafoi le faiga i luga o le masini fou i le toetoe lava tutusa foliga pei o muamua.

Ae paga lea, o lenei mea e le avanoa i le leai se totogi.

Fausia bootable ala o faasalalauga

Acronis Moni Ata maua ai le tomai e fauina bootable ala o faasalalauga e toe faʻafoe le faʻagaioiga o gaioiga pe a gagau. E lua filifiliga mo le fausiaina o faʻasalalauga: faʻavae i luga o tekinolosi a le tagata atiaʻe, ma faʻavae i luga o le WinPE tekinolosi. O le muamua filifiliga e fausiaina faʻasalalauga e faigofie tele ma e le manaʻomia ni malamalamaʻaga faʻapitoa, ae o le lona lua o loʻo mafai ona tuʻuina atu le sili atu o loʻo o gatasi ma mea faigaluega. E fautuaina e faʻaoga pe a faʻaaogaina le muamua filifiliga e le mafai ona e faʻapipiʻi ai le komipiuta (lea, i le mea faʻavae, e seasea lava). O se faʻasalalauga, e mafai ona e faʻaogaina se CD / DVD disc poʻo se USB flash drive.

I se faʻaopopoga, o le polokalame e mafai ai ona e faia se lalolagi lautele bootable ala faʻasalalau Acronis Universal Restore. I ai, e mafai ona faʻamau se komipiuta e oʻo i luga o se mea e tutusa.

Avanoa Mobile

Parallels Acronis tekinolosi fesoasoani ia te oe ulufale i le komepiuta i le mea o iai le polokalama mai masini feaveaʻi. Faatasi ai ma lenei meafaigaluega, e mafai faia faaleoleo e tusa lava pe e te mamao ese mai lau PC.

Taumafai & Filifili

A e tamoe le Try & Filifili? e mafai ona e faia ni gaioiga masalosalo i le komupiuta: faʻataʻitaʻi ma le faʻatulagaina o faʻasologa, tatala faila masalosalo, alu i ni masalosalo nofoaga, ma isi. O le komepiuta o le a le faaleagaina, aua a e taumafai Try & Decide, e alu i le faʻataʻitaʻiga mode.

Saogalemu sone

Le faʻaaogaina o le mea faigaluega a le Manager Acronis Secure Zona, e mafai ona e faia se sone malupuipuia i se vaega faapitoa o le komupiuta le mea o le a teuina ai faʻamaumauga i se auala puipuia.

Faaopopo New Disks Wizard

I le faʻaaogaina o le Add New Disc Wizard, lea e faʻaigoaina "Add New Disc", e mafai ona e suia le laupama tuai tuai ma mea fou, pe naʻo le faʻaopopoina i mea o iai. I se faʻaopopoga, o lenei mea faigaluega e mafai ai ona e vaevaeina togi i ni vaega.

Faamatalaga faaleagaina

Le faʻaaogaina o le Acronis DriveCleanser meafaigaluega, e mafai ona faʻaumatia atoa faʻamaumauga a faʻamaumauga mai hard drive ma latou vaega taʻitoʻatasi, pa'ū i le lima sese lima e le manaʻomia. Le faʻaogaina o le DriveCleanser, o faʻamatalaga uma o le a tumau faʻateʻa, ma o le a le mafai ona toe faʻafoʻi mai tusa lava pe o loʻo fou ni polokalama faakomepiuta.

System faamamaina

Ile faʻaaogaina o le System Clean-up tool, e mafai ona e tape le anotusi o le recycle bin, computer cache, history o lata mai tatala faila, ma isi faʻamaumauga o le system. Ole faʻamamaina ole faiga e le gata o le a faʻasaʻa ai le avanoa i luga o lau masini malosi, ae le mafai ai foʻi ona taofia le mafaia o tagata leaga e faʻatonutonu gaioiga o tagata.

Lelei:

  1. Tele gaioiga tele ina ia mautinoa le saogalemu o faʻamaumauga, aemaise lava faʻaleleia ma le faʻailoaina;
  2. Multilingualism;
  3. Le mafai ona fesoʻotaʻi ma le faʻatapulaʻaina o ao.

Le atoatoa

  1. E le o galuega uma e mafai ona maua mai le faʻamalama lavelave pulega faʻaaoga;
  2. E faʻatapulaʻaina le mafai ona faʻaoga le lomiga faʻatapulaʻaina ile 30 aso;
  3. Le faʻauʻuina o nisi gaioiga i le faʻataʻitaʻiga auala;
  4. Tele faigata puleaina o gaioiga gaioiga.

E pei ona e vaʻai, Acronis True Image o se seti malosi o mea aoga e maua ai le sili atu le faʻatuatuaina o faʻamaumauga mai uma ituaiga o lamatiaga. Ae paga lea, e le o mea uma o lenei tuʻufaʻatasia e mafai ona faʻaaogaina e tagata faʻaaogaina ma se amataga o le malamalama.

Sii maia Trial Akronis Moni Ata

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.14 i fafo mai 5 (7 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Acronis Moni Ata: faia o se bootable flash drive Acronis Moni Ata: lautele faatonuga Acronis Toe Fuataina Tagata poto masani Deluxe Faleoloa moni

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Acronis Moni Ata o se mamana mea faigaluega meafaigaluega fuafuaina e fausia saʻo ata o mea faʻafefe i le lautele ma vaega taʻitasi i luga o latou.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.14 i fafo mai 5 (7 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinae: Acronis, LLC
Tau: $ 27
Tele: 492 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2018 22.5.1.11530

Pin
Send
Share
Send