Viber 8.6.0.7

Pin
Send
Share
Send

Toetoe o tagata uma o le lauiloa Viber avefeau amata faʻamasani ma le tautua i le faʻapipiʻiina o se Android version o le kalani poʻo se talosaga mo iOS i la latou masini. Viber mo Windows, talanoaina i lalo, o se tali e le o se tutoʻatasi polokalama faakomepiuta ma ua mamanuina ina ia faʻaaoga "faʻafesoʻotaʻi" ma le vaega feaveaʻi o le polokalama.

A Viber mo PC, o le mea moni, o se "faʻaopopoga" i le tagata o tausia mo feaveaʻi faʻagaoioiga faiga, o le Windows faʻaogaina o se manatu e toetoe lava a sili ona manaʻomia mo tagata e manaʻomia le feʻaveaʻiina o le tele o faʻamatalaga e ala i le avefeau ma / poʻo le faia o leo tele / vitio telefoni. O le aoga o le laupepa faʻamatalaga o Viber e faigata ona finauina: o le taina o feau tusitusi umi e sili ona faigofie mai le keyboard tino o le PC poʻo le laptop, ma le faia o le tele o telefoni e ala ile Initaneti e faʻaaoga se headset ma se webcam.

Fetuʻu

E pei ona uma ona faʻailoa mai, e le tuʻuina atu e le au atiaʻe le polokalama i le mea e faʻatagaina ai le Viber mo le Windows i le leai o se faʻagaioiaga o le avefeau faʻapipiʻi i luga o le tagata a iOS poʻo le masini Android. I le taimi lava e tasi, aoga Viber mo kesi e toetoe lava toe faia ana filifiliga mo feaveaʻi OS.

Ina ia mautinoa o loʻo faʻataunuʻuina galuega masani i tagata e faʻaaogaina le auaunaga, i le taimi lava e maeʻa ai le faʻaogaina o le PC version, faʻatulaga o loʻo iai faʻamatalaga ma le masini feaveaʻi.

O le faiga o le synchronization lava ia e faʻafaigaluegaina faigofie ma lelei, ma o le faʻaiuga, e maua e le tagata faʻaaoga se lisi o fesoʻotaʻiga atoa ona kopiina mai se telefoni poʻo le papeti i le Windows talosaga, faʻapea foʻi ma le toe faia o feʻau na lafoina / mauaina i le taimi o le faʻagaioiga o le tautua i luga o se masini feaveaʻi muamua.

Talanoaga

Talu ai o Viber e muamua lava o se avefeau, o lona uiga, o se mea faigaluega mo le fesuiaiga o feau tusitusia, e faʻatino ai gaioiga eseese e masani ona manaʻomia i le taimi o fetusiaiga i le va o tagata o le tautua, o tagata atiaʻe faʻalatalata i le ogaoga uma ma faʻapipiʻi le faʻaaliga Windows ma tele filifiliga e ono manaʻomia i le taimi o le talatalanoaga gaioiga.

E ofo atu tagata faʻaaogaina o le desktop version o Viber e vaʻaia le tulaga o le tagata faʻatalanoa ma faʻamatalaga na lafoina, le aso ma le taimi o lisiti / lafoina feʻau; avanoa i le gafatia e lafoina leo leo feau ma faila, faʻavasegaina o fesoʻotaʻiga ma sili atu.

Lafo o faila

I se faʻaopopoga i tusitusiga, e ala i Viber mo Windows, e mafai ona e siiina faila o ituaiga eseese i isi tagata auai i le auaunaga. O pepa aloaia, ata, vitio, musika o le a tuʻuina atu i le soʻotaga tagata moni i se taimi vave, na ona filifili le faila manaʻo i luga o le PC disk ma kiliki "Tatala".

Emoticons ma mea faapipii

O le tele o emoticons ma mea faapipii o loʻo avanoa i Viber mo Windows faʻatagaina oe e tuʻuina atu se lagona lanu i soʻo se feau tusitusia i se faigofie ma taugofie auala.

Ae o mea faʻapipiʻi, o le tele o latou o loʻo tuʻuina atu o se vaega o le tautua, ae le mafai ona e faʻapipiʻi nisi seti ata e faʻaaoga ai le Windows version o le polokalama, e tatau ona e faʻaaogaina se telefoni. E leʻi maua se avanoa i le Viber Sticker faleoloa mo le PC mo se mafuaʻaga le iloa.

Saili

Faatasi ai ma se tagata e talanoaina i Viber, e mafai ona e faigofie ona faʻafesoʻotaʻi soʻotaga i nisi faʻamatalaga. Suʻesuʻe ua tuʻufaʻatasia i le messenger lagolagoina punaoa lauiloa i totonu o tagata Initaneti, e aofia ai Wikipedia, Rutube, Movies, ma isi

Tala a le Malo

O faʻamanuiaga o le tautua Viber e aofia ai le agavaʻa e faʻaaoga ai le tagata faʻaaogaina apalai e le gata o se mea faigaluega mo le fesuiaʻiina o faʻamatalaga ma isi tagata auai, ae o se auala faigofie foi e maua ai tala mai faʻamatalaga (ala o faasalalauga, faʻalapotopotoga, lautele tagata tala, etc.) o le tagata e faʻaaogaina na sainia.

Audio ma vitio telefoni

O se sili lauiloa foliga o le faia lea leo ma viliina telefoni i soʻo se mea o le lalolagi, ma e leai se totogi, i Viber mo Windows e faʻatinoina faʻalelei e pei o faʻamatalaga mo masini feaveaʻi. E lava ia filifili le fesoʻotaʻiga manaʻomia mai le lisi o avanoa maua ma kiliki i le ki e fetaui ma le ituaiga manaʻomia o le valaʻau.

Viber i fafo

Viber mo Windows e mafai ona faia telefoni e le gata i isi tagata auai o le tautua i le fesili, ae faapea foi i soʻo se numera telefoni i le lalolagi, e tusa lava poʻo le a le atunuu o loʻo moʻomia ai le lesitala ID tagata lesitala.

Ina ia faʻaoga Viber Out, e tatau ona e toe faʻapipiʻi le teugatupe i le tautua ma filifili se tau o fuafuaga. O tau mo valaʻau i tagata o lesitala mai isi atunuʻu e ala i Viber Out e manatu e taugata.

Faalauaiteleina

Puipuiga mataupu o loʻo aʻafia i le taimi nei i soʻo se tagata o le Initaneti, sa faʻaosofia tele e le au fai pisinisi a Weiber. Uma autu foliga o le tusi talosaga e puipuia e faʻaiuga i le iuga faʻaiuga. E tatau ona manatua o le puipuiga e galue ai peʻa iai ni faʻamatalaga o le avefeau mo tagata auai uma i le talanoaga.

Faʻapitoa

Mo se sili faʻafiafiaina le faʻaaogaina o le Viber gaioiga mo Windows, o le talosaga e maua ai le agavaʻa e faʻalelei ia foliga o foliga. I se faʻapitoa, e mafai ona suia le lalagaina ma faʻatulaga le pito i tua o talanoaga i se isi tulaga ese.

Lelei

  • Faigofieina le gagana Rusia-gagana;
  • Avanoa i le tele o foliga o le tautua e leai se totogi;
  • O le galuega o le faia o telefoni i tagata lesitala e le o lesitala i le tautua;
  • Le mafai ona faʻaosofia lagona i feʻau e faaaoga emoticons ma sticker;
  • Faʻailoaina o feʻau ma isi faʻamatalaga na lafoina atu e faʻaaogaina ai le avefeau.

Le atoatoa

  • Le mafai ona faʻatagaina i totonu o le tautua pe a le o iai le tagata faʻaogaina se vaega faʻamalosi o Viber mo iOS poʻo le Android;
  • E leai se avanoa i ni isi filifiliga o loʻo i ai i feaveaʻiga a le kalani;
  • O le talosaga ua le lava le faʻaaogaina le puipuia anti-spam ma o loʻo iai faʻasalalauga.

Viber Desktop e le mafai ona mafaufauina o se tutoʻatasi meafaigaluega mo feau ma faia valaʻauga, ae o le PC lomiga o se sili talafeagai faigofie fofo, faʻapipiʻi le feaveaʻi filifiliga o le avefeau ma faʻalauteleina le faʻataʻitaʻiga mo le faʻaaogaina o auaunaga Viber.

Sii mai Viber mo Pupuni mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faapipiiina Viber i luga o tulaga eseese Faatuina Viber i luga o le Android telefoni Faafouina le polokalame Viber i luga ole komupiuta Faʻafefea ona lesitala i Viber mai se Android-smartphone, iPhone ma PC

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Viber mo Windows o se tagata e faaaogāina talosaga o se tasi o sili ona lauiloa Initaneti avefeau. O le polokalama e mafai ai ona e fesuiai feau tusitusia, faʻapea foi ma faia leo ma leo telefoni.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Avefeau mo Windows
Atiaʻe: Viber Media S.à r.l.
Tau: leai se totogi
Tele: 81 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 8.6.0.7

Pin
Send
Share
Send